Nyårsafton!

Ha en bra nyårsafton! Imorn är det 2012! Då börjar det nya året! Det skänns som det kommer vara ett superbra år för min del! :D


©Elvira- Gott nytt år önskar Terry och Elvira!♥


Frågor till er

1. Vad gör du just nu, förutom att svara på dehär?

2. Har du häst?

3. Hur gammal är du?

4. Gillar du ElviraKlara?

5. Vad har du gjort idag?

6. Vad heter din blogg?

7. Vad håller du på med på fritiden?

8. Älskar du också julen, som jag?

9. Är de något som du skulle önska att vi gör på ElviraKlara?

10. Vad heter din favoritblogg?



©Klara - Jättesöt häst på Veda som älskade att bli kliad !


Universal Studio - Hollywood

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering idag från min sida. Men jag har varit på Universal Studio! De ligger i Hollywood och de är som en "tvstad" som alla serier från Nickelodeon, Disney, och alla kända filmer. De visar snuttar av filmerna på många spännande sätt alltså. Jao, de är lite svårt att förklara. Men om nu fortsätter läsa så kommer ni förstå. När vi kom dit så gick vi runt litegran, den hittade vi "Studio Tour" och då fick man 3D-glasögon och så skulle man sätta sig i en buss. sEn bar de av till King Kong, den stora starka apan, you know? Då skulle man sätta på sig glasögonen och så startade showen. Jag tyckte inte de var läskigt på de sättet, mer pirrigt. De var verkligen verkligt, de kom drakar, dinosaurier och slänge sig över bussen, de stänkte vatten och alla blev genomvåta. När vi var ute därifrån fortsatte rundturen, nästa var en haj, som åt upp en människa, de sprutade blod och de såg otroligt verklig ut! Sen kom vi till en tunnelbabastation, de såg inte alls läskigt ut. Bara helt som vanligt. Innan man ens han tänka färdigt så exploderade hela alltet. De brann på riktigt runt oss och alla skrek, taket ramlade sönder, ett tåg kom, krashade in i takes som låg på marken och gick sönder. Sen släcktes elden och lamorna tändes. Sen flyttade alla saker tillbaka till sina platser och allt såg hederligt ut igen. Sen kom vi till .. trollsnurrikonstigasaker världen. haha massor av knasiga saker. Aja, sen hände de lite till, de kom en översvämmning (allt var på lådsas) och de var också fettballt, alla blev genomblöta ännu en gång. När Studio Touren var slut så gick vi till, få se nu.. Shrek i 4D. Den var faktist ganska trist. Så den behöver vi inte prata om så mycket. Vi såg en film med shrek i 4D. Punkt slut. Sen gick vi och åt lunch. Sen gick vi till Krustiland. ↓

Jag skrek som alrig förr, jag skrek som en babian. Alla som satt med mig sa efter  att jag skrek som en babian, aoaoaaaoaoa! Och när vi stog stilla skrek jag också, högt. Haha, men de var dagens höjdpunkt helt klart! Och de tyckte alla. Sen gick vi till någon djurshow. De  var höns, rävar, tvättbjörnar, hundar, katter, örnar, pelikaner och många fler djur. Sen åkte vi hem, vi tänkte åka till Hollywoodberget. Men de blev för mörkt, så de gör vi i morgon. Och i morgon ska vi se om vi kan bada i morgon, och hitta på något annat roligt.
De var ett ganska långt inlägg om min dag, de var säkert ganska långtråkigt. Men jag har verkligen ingenting annat att blogga om. Ha de bra, kram


New



Nu blev de nya namnskyltar efter de andra har kommit så långt bak.. ;)
Puss


Så sköna!


HAHAHHAHA, dehär var precis efter vi hade åkt en simspsons berg & dalbana :D

Jag sitter längst åt höger på första raden, och jag ser ju inte lite undrande ut? (jag visste inte att de fotade)

Jennifer sitter brevid mig, min kusin. Haha, hon gör någon knasig pose!

Brevid Jennifer sitter Tove, min lillasyster. Haha, snygging där!

Och brevid Tove sitter mamma, "vad händer här, vad är de för blixt?!"

Längst upp längst till vänster sitter Kai, min kusin som är döv, Jennifer vann en nalle som hon stolt visar upp (:

Och Mats, brevid Kai. Haha, han knäpper händerna.. "tack gode gud för att de är slut"

Och pappa, han är den enda som ser någolunda normal ut. :P

Jag älskar min familj, de ska ni veta!

 

 

 

 




2011

Många har bloggar har berättat hur året som går har varit för just dem. Så jag kanske också ska göra det nu:)
©Klara
Det har varit ett väldigt fullt år! Jag var skötare på Max och sen Falko och se Max igen för att Falko såldes. Och utav lite andra anledningar. Men med Max har jag har jag satt upp mål. Och vi klarade dem flesta målen, som att göra allt utan att stegra och lite andra saker. Men ett mål som vi inte klarade var att hoppa en bana felfritt. Och det förvånar mig ju inte så mycket;) Han är inte den bästa hopphästen.
©Lovisa-I skogen är det kul att hoppa!
Men sen när jag gick på ridläger i somras frågade Maud om jag ville börja sköta Terry. (Jag hade han på lägret)
Och det sa jag inte nej till, även fast jag skulle sakna Max... Han och jag har gått igen så mycket roligt, och vi har haft motgångar och medgångar. När jag blev skötare på så var det jättejobbigt att rida ut på honom för han sprang bar in i skogen hela tiden! Men vi övade och övade och övade! Nu sista tiden jag red ut på honom litade jag på honom till 100%, för jag visste att man kunde gasa till i backarna och han stannar alltid längst upp!
Jag älskar honom och han kommer alltid vara den bästa av dem bästaste!♥
©Jane
Läger veckan var en superbra start för mig och Terry! Vi lärde känna varandra och kom varandra närmare och närmare! Under sommarlåvet var det min sista tid med Max och den tog jag väl han om!
.
Men sen när hösten började så blev det mer fokus på Terry! Han är ju lite annorlunda en trygga Max!
Och min första tävling blev terängtävlingen:)
↑©Isa Hassner
Jag var supernöjd med den tävlingen! Även fast jag inte blev plaserad och jag fick ett stopp, så var han endå bäst i mina ögon! Vi fortsatte träna och våran nästa tävling blev dressyr.
Det gick inte bra kan jag säga men dressyr är inte våran gren! Men det är värt ett försök!
©Isa Hassner
Hahah vill inte ens visa filmen därifrån! Men sen fortsatte livet med Terry!
©Klara
Nästa "tävling" blev maskeradhoppningen:) Då vägrade han på sista hindret i grundomgången två gånger så kom inte till omhoppning. Men var supernöjd endå!
©Mamma
Nu fortsätter jag att jobba med Terry och det går bra! Hahaha har fått tre avramlingar från honom än så länge.
©Mamma

Det finns så många hästar i mitt liv som betyder väldigt mycket men du kommer alltid vara den som betyder mest! Max v.t Langewater♥
©Jane
©Klara
©Klara
©Mamma
©Pappa
©Mamma
Jag hoppas att 2012 kommer bli superbra år och att jag ska utvecklas och tävla med Terry!

Olivia, lilla kissemisse



©Klara - jag vet inte vinterbiler, men fin pisse ♥


Filmen!


Zoo

Hello again!
idag var vi ju på zoo, de var jtteroligt. haha så mycket knasiga djur de finns. jag har fotat MASSOR och när jag kommer hem så lovar jag att de kommer en riktig bomb på allt som har hänt under tiden vi har varit här. (:
De fanns massor av roliga djur, några var fula, några var bara för söta!
Girafferna, dom var ju bara för coola! Den högsta var 14 meter hög. wow, den åt från en palm och de såg ut som den skulle ramla omkull när som helst, men den stog kvar på sina smala ben.
haha, och en SUPERFET flodhäst! Den var typ 1 meter hög 1½ meter bred. haha den var lite överviktig.
och elefanterna, dom var äskigt stora. Nu var de ju 2-3 år sen vi red på elefanter så jag kommer inte ihåg att dom var så stora.Dom sötaste var helt klart bergsgetterna, dom hoppade från klippa till klippa, de bara sprang runt och stångade varandra i rumpan, alltså de små. och en stor drack vatten i typ en hel kvart, de var  nog väldigt törsig! och så var de ju lite sött när de försökte tränga in sig alla tre i mathinken.. x) Hihi, när bilderna kommer berttar jag mer. nu har jag ätit middag och jag ska snart sova, är väldigt trött. Jaow, de var min dag!

Jaja, de får bli en liten cambild (:
Right now..



Dehär är världens finaste ponny, lätt.

©Lovisa












©Lovisa

Jag är väldigt stolt över att jag har dig Colgun, du är så vacker, så söt, så fin. Helt perfekt. Haha, sötis, han posar på alla bilderna typ! Vi kommer ha de super tillsammans. Jag älskar dig ♥


Filmen kommer!

Allting bajsar på sig just nu!!! Ni får hålla ut lite till! xd
Bara för att så får ni en bild på mig just nu! (För att jag e snäll!)
Bjuder på denna....

Härligaste bilden


©Ulf
Dehär är Ebba och Britta, Ebba går i min klass och hon är jättesnäll. Kolla denna bild, de är så perfekta ♥


COOLASTE TJEJERNA JUEEE


Haha, Sara tog bilden i skype :D
GLASÖGONORMAR
←Jennifer, ↑Jag och Tove→


Dagens planer

Tjena mittbena, nu är klockan tio i sju på morgonen. Hah, jag fick blogglust, jag kunde verkligen inte sova inatt. Tänkte på så mycket saker.. De är lite smått jobbigt nu. Igår eftermiddag så skypade jag med Sara en liten stund, känns så skönt att man bara kan prata ut. Och så hade jag lite roligt,  jag satt och skrattade som en idiot och hon bara tittade på.. och då var ju klockan halv ett i sverige, så de blev ju lite sent för henne.
Vet ni vad? Jag tycker att jag fastnar för länge på samma sak, så nu tar vi dagens planer (:
Idag så ska vi till världens största Zoo, de ska bli jätteroligt och jag tar med pappas mobil så jag kan fota, de går inte att ladda över bilder från min mobil till hans laptop, med de går från hans mobil + attt den är bättre att fota med. Efter de så kanske vi ska till någon resturang och äta, sen åker vi väl hem och slappar. Och då kanske jag kan skypa med Sara. I hope so. JAo, de ska bli en rolig dag, men nu ska jag sluta på detta inlägg och göra ett som inte handlar om vad jag gör hela tiden. Tjarrå :D


Ojoj, trötter.. haha exakt nu :)

Någon som vill ha...

Någon som vill ha film från idag?
Körde lite frihets dressyr på volten;)


©


Right now...

Chattar jag me Klara! :D



©Lovisa


Åsikts inlägg?

Vad tycker ni? Ska jag börja göra mer åsikts inlägg? Eller typ berätta vad mina mål för 2012 är.
Jag är faktiskt lite sugen på sånt! :) Men om inte ni tycker det är kul så gör jag inte det.



Vad har ni för mål under 2012?







Lite snabbt bara

HEJ, förlåt för min otroligt bra rubrik! ^^
Nu har jag vaknat, facebookat lite och chattat med Lovisa. Och kolla på bilden nedan längre ner, jättesöt ponni, världens finaste ponni ♥ Saknar honom som in i bomben! Och alla mina kompisar, de är lite tomt utan er.
Men nu ska jag ut och hämta frukt, fota och äta frukost. Jag tror att jag kommer uppdatera mer idag.


©Lovisa - Väldigt, megamegasöt!

Saknar er, somsagt.


Sticker nu!

Sticker till stallet nu!

Stallet idag...

©Elvira
Idag blir det stallet med Lovisa. Jag är egentligen lite sugen på att släppa Terry på ridbanan så att han får springa av sig... För hästarna rör sig inte så mycket i hagen för att det är så geggit. Ni får höra sen vad vi gjorde i stallet! :)

U.S.A

Hej alla där borta i kalla Sverige, nu är jag i Los Angeles, helt underbart!
Just nu är klockan kvart i elva på kvällen och hos er är klockan ca åtta.
I morse gick vi upp klockan sex,  ingen ström. Hehe, de var helt kolsvart och iskallt, men vi hade levande ljus i hela huset så vi såg någonting. Klockan halv nio kommer taxin, åker med oss till Arlanda, vi checkar in och tar planet till London som går kvart i elva (?) Vi flyger i ca tre timmar, nr vi är i London stannar vi där i ca två timmar, så mycket roligt att titta på! Sen tar vi flyget från London till Los Angeles, som tar elva timmar att åka. Och de kan jag säga er att de var inte roligt, när vi åkt tre timmar känns de redan som en evighet.

Tove:
VI ÄR SNART FRAMME!
pappa: Japp, bara nio timmar kvar (:

I varje stol hade man en egna filtar och kuddar, en TVDATOR som man kunde lyssna på musik, spela spel, titta på film, och mycket mer. Den var lika stor som en Ipad, och de var ju såklart ganska mysigt. Men jag höll på att somna hela tiden, men jag kan ju inte sova sittandes, så de blev lite svårt. Men aja, vi åt lite mat, bullar och godis så man höll sig vaken. När de elva timmarna hade gått, gick vi ur planet.. så sammanlagt idag åkte vi 14 timmar flygplan idag. Och jag har inte sovit på över ett dygn nu. Så de ska jag göra snart, men jag ska bara skriva klart dehär. Och sen tog vi bussen till Hertz och hämtade våran hyrbil som vi ska ha under tiden vi är här. Och åkte hem till familjen vi bor hos. Och gud, jag har aldrig sett såhär mycket julpynt. Jag har fotat massor, när jag kommer hem kommer de bildbomb, jag kommer bara kunna ladda över lite bilder under tiden jag är här. Jag har försökt ränka deras julgranar, typ 14 stycken. Och dom är JÄTTESTORA. Utanför huset har dom massor av ljusdjur som rör sig, dom är samma storlek som om dom skulle vara riktiga djur, ah, helt julgalna. Men dom är verkligen supertrevliga och roliga, thanks. Ojj, de blev mycket roligt att berätta. När vi kommer ut från flygplatsen här i Californinen, så är de ca 23+ ute. Men nu är de ganska kallt. Typ 10 +.
I morgon när vi vaknar så ska vi gå ut och plocka frukt som vi ska äta till frukost. De finns apelsiner, clementiner, mandariner, lime, grapefrukt, avokado och mycket mer som jag aldrig kommer kunna komma ihåg.
Till dehär inlägget blir de ingen bild, jag är alldeles för trött. Så jag ska sova nu, hare bra där i kalla Sverige!


Någon som vet?

Någon som vet hur man gör en film ofentlig på youtube? Fattar inte!
©Elvira

JAG älskar MIN kingsland tävlingströja






©Elvira
Jag fick den av mamma i julklapp:D

Galna hästar eller vad?!

©Elvira-Sötis!
Hello alla fina!
Igår var jag först på Ikea me pappa och brur sen åkte jag vidare till stallet.
Där red jag ut med Emelie och Lollo. I början kändes Terry lungn och bra! Men sen började vi trava lite lungt och då började han bocka typ jätte högt. Ah men jag satt typ kvar men sen bockade han igen och då åkte jag av.
Jag höll kvar i tygeln och han typ stog på stället och bockade.
Jag hoppade såklart upp igen och vi red vidare. Vi travde och skulle börja precis galoppera och då gjorde han värsta bocksprånget! Hehehe ramlade av igen. xd Men ni ska veta att det är inte lätt att sitta kvar när han bockar så stort! Vi fortsatte att rida och vi klättrade upp för en backe på vägen hem. Och jag gick lite före och skrittade. Jag hörde hur marken typ dånade bakom mig! Då kom Emelie/Scotty och Lollo/Paky skenandes bakom mig! Terry typ började bocka och hoppa på stället så jag hoppade av och lungnade honom. ;)
Sen ledde jag honom ganska länga så att han skulle lungna ner sig. För han stog typ på stället och hoppade upp och ner.
Sen mötte jag en tjej som sa att Lollo hade ramlat av. När jag senare kom fram till Emelie och Lollo hade Paky sprungit hem. Så vi började gå hemmåt. Jag hoppade upp på Terry igen och han var lite lungnare nu.
Sen kom vi tillbaka till stallet och då gjorde jag iordning Terry och fixade allt.
Sen hämtade mamma mig och då åkte jag storebror och mamma hem till mormor och morfar.
Där var alla kusinerna och mostrar och morborar. :) Vi hade lite julafton med dem där. För vi var ju hos pappa på julafton.
ses!

På Arlanda, hoppas jag..

Nu är de pirrigt, för jag tror jag är på arlanda nu, eller på planet.. haha, alla förstår att detta är tidsinställt..
Hejdå, nu orkar jag inte mer. PUSSAR


©Elvira - jag är OTROLIGT snäll, BJUDBJUD


Trötter

Hej
Förlåt att jag inte har bloggat mycket idag, men jag har inte varit hemma. Men nu är jag de!
Egentligen skulle vi till mitt landställe och kolla om några träd hade blåst ned över huset, men i stället ringde vi till bängen, eller bonden. Och frågade om han kunde se något. Men så var de icke.
hehe, vi åkte till Skopunkten och köpte sommarskor jag kunde ha i Usa, och de var inte lätt att hitta kan jag säga dig, bara proppat med vinterskor i hel affären. Men vi hittade ett par som var ganska fina och sköna.
Sen åkte vi till ishallen och åkte skridskor, men vi var inte där länge för att Tove bara ramlade hela tiden och var sur och ledsen. Efter de åkte vi hem, var hemma i en halvtimme och sen åkte vi till farmor och farfar för att äta middag. De var gott, som vanligt. Och nu är jag väldigt mätt om magen. Efter de så åkte vi till Stallbackens Kattpensionat och lämnade kissen. Hon verkade trivas, kände nog igen sig från förra besöket. Hehe, lite lat bara. Lägger sig till rätta de första hon gör och blir sur när man kommer nära..  I morgon klockan nio går flyget. Då ska vi åka till London 2-3 timmar, sen ta ett flyg därifrån som är kanske 10-11 timmar. Jag kommer inte kunna sova. Jag får väl hitte på någe roligt. Jag kom på att jag inte har gett Jane, Ebba och Lovisa någon julklapp. Så jag köper de där, bästa shoppingstället jue!


I buren, stackarn


Inne på katthemmet






Nej, hur ska jag klara mig?

Kissen ska ju bo på katthotell, hon kommer ju bli jätteledsen av att bara sitta där i buren.. :(
Jag kommer sakna henne supermycket, jag älskar dig Olivia! ♥

©Mamma - Hehe, älgkött direkt från skogen, mums!


Strax drar man till landstället, kallt.

Är de bara jag som tycker det är iskallt ute?
Men jag vill bada i sjön!

Nu skypar jag med Ebba, vad ska de vara för bild till dehär inlägget då? Ah, vi tar någon random bild som inte ni har sett, blir så tråkigt med alla arkivbilder hela tiden. puss


©Lisa - Ojoj, jag är otroligt snäll. BJUDBJUD


Sjuk, dagen innan..

Hejsan på dejsan, jag har precis vaknat och jag mår inte jättebra.. heheh Lovisa och ja åt lite mycket godis hemma hos henne så magen blev proppfull.. Jag har hunnit med att chatta med världens bästa Sara lite grann, ska fortsätta med de. Men jag ska packa sammtidigt. Egentligen vill jag inte så mycket till U.S.A  för jag kommer sakna alla nära och kär så mycket. Inte kul. Nu bloggar jag från pappas laptop, man kan inte annat än att älska den. Pussar till dig minidatorn! I morgon skulle jag åka, så vare ja. Hejdå Sverige.
Och när jag är

Q; vad ska du göra på lovet resten av jullovet?



STORT ©
Bo Williamson

Kolla vad man hittar! Du fotar ju som en guud! Domhär bilderna blir man alltid glad av!




Finis


©Lovisa

Åh, denhär tjejen har jag varit hos idag. Vi hade jätteroligt! Hon fotade mig lite, de kan ni kolla på hennes blogg.
http://www.ccanter.blogg.se
Du är bäst! ♥


Julgranen hemma hos pappa och hemma hos mamma

Älskar att ge julklappar och att få såklart! :D

Julklappar

Japp så såg det ut:D Granen och mina julklappar. Hahaha ska fira jul med mamma imorn så har bara gjort det me pappa än så länge:P Men det var en underbar dag igår! Först var jag i stallet och red en liten tur på Terry med Klar!♥ Sen åkte jag hem och firade med jul med familjen. Hemma hos pappa brukar det inte bli så mycket hästgrejer. Men hos mamma blir det mer:) Vill ni att jag lägger upp bilder på sakerna var för sig?
.
Jag kan iaf berätta alting:
Tre par skor
två filmer
två t-shirt, en tjocktröja och en långärmad
ett par urmysiga tofflor
en fotoram
öronmuffar
hårspännen
En Disel parfym och läppglans
värkarklocka
en mössa
en pyjamas
påslakan
och sen fick jag presenter av Klara och av Terry!:D Hehehe...
Tack sååååå mycket allihopa!!!
Ses!

Oh, juste. De glömde jag!

De är lite sent nu, men jag kom på att jag inte hade skrivit upp att jag ville ha ett block med vita papper i julklapp. Klara, skyll dig själv!


Google


Mina Julklappar


Ridstövlar, någon som vet om dom är bra? Från mamma&pappa


Hästrosetter, från Tove. Som vi redan hade hemma, men hon slog in dom och gav dom till mej, gullis !


Hästalmenacka (stavning?) Från Farmor & Farfar


En helt vanlig T-shirt med ränder. Från Kusinerna


Affich med söt heest, från kusinerna


Världens bästa Farmor har stickat vantar till mig ♥



Postits och "komihåglappar" Från mamma & pappa, dom tycker jag inte riktig håller ordning alltid.. x)


Och små klämmor, eller vet inte vad de är.. Från Farmor & Farfar


Klaras Äventyrsritt, från kusinerna


Älghårspännen, från Daniel. hihi,lite söta!


Jag får silverskedar varje år, här ska jag lägga dom. haha c:
Juste, de tog jag inte kort på..

Stort tack för alla julklapparna!





Länkbyte med Jonna §



©

Jonna är helt underbar, hon är 12 år och går i sexan. Jag har berättat väldigt mycket för dig, och du är fantastiskt skön att prata med. Du lyssnar. Hennes blogg är definitift läsvärd.
Älskar dej Jonnis ♥

http://migjonna.blogg.se/
http://migjonna.blogg.se/
http://migjonna.blogg.se/
http://migjonna.blogg.se/


Å, vad roligt!

Blogghumöret är på topp!
Smsa mig, chatta med mig, skypa med mig så jag får lite underhållning medans jag bloggar. Jag gör massa nu, och massor av tidsinställda, så ni får bra uppdatering i californinen..(stavning?) också ! :D

Och så kommer jag visa vad jag fick i julklapp!

Julen, tack för att du finns. Du gör allt så mycket bättre!

Q; Har du fått några spännande paket?


Haha, bjudbjud. Såhär såg jag ut i ansiktet/håret idag :)


Underbara Familj



© - Min kusin Johan ( I luften ) 16 år


© - Min kusin Daniel, 12 år

Osså är de ju Linda, och Sven. Mamma och pappa till Johan och Daniel. Och dom jag har jag tyvärr inte bild på.

Och sen är de ju min farmor, deras mormor. Moa, henne har jag inte bild på, och inte underbara Vavva, farfar. ♥


Tove, min lillasyster. Du är fettbra. Men dock lite irriterande.. 8 år


© - Mamma, fina mamma. Du är bäst!


© - Pappa, du äger!


Jennifer, min kusin. Hehe, hon ser inte ut sådär. Webbcam vettu..


© - Mats, mammas bror. Du är döv, men ASBALL!


© -  Kai, Du är också döv. Men underbar! (Till vänster)

Osså har jag ju Erik, Anders.. Och någon i Thailland tror jag.. Ja, jag vet vilka de är. Men träffar dom aldrig :/

Jo, de var min familj, ni betyder så otroligt mycket. Älskar er. ♥




Svar

isa om Tankar:
Mina kusiner bor i NY, det är lite svårt att chatta med dom och dom är bara 6 timmar efter. Jag tycker det är asbra att du bloggar från usa! spelar inegn roll vilken tid det är :)



Svar: Aah, då kommer inlägget nio timmar efter er då, Men de blir perfa!
God Jul


KLARA NÖRD

hej, idag är de ju julafton.. Och de vet ju INGEN
Haha, men jag är hos bästa kusinerna, men just nu lagar de mat. Så jag drogar datorn lite x)
Men jag har inget att skriva om, mer update kommer. Daniel sitter bara och skrattar.. Så jag slutar. :P
Men sen visar jag allt jag fick, kommer inte få så mycket för att vi ska åka till usa (:


© - söt elefant


God Jul...

Önskar ElviraKlara!



© - VI ÄLSKAR ER

Tack för att ni läser våran blogg, och vi tycker de är superroligt.
Ni ska få en julklapp, de lovar jag. Men inte denna dag..
God jul, ha de så bra de bara går nu!







Tankar

Jag har tänkt på en sak..
När jag är i U.S.A, så kommer ju dygnet vara omvänt. Så om jag bloggar därifrån, då kommer de ju vara typ mitt i natten hos er, men morgon hos mig. Jaa, är det okej?
Men ni har ju något att läsa i alla fall.
Jag kommer göra många tidsinställda nu. Och Elvira kanske kan hålla uppdateringen uppe, hoppas de i alla fall! :)
Hare bra alla fina!


HAHAHAHAHAHHAH BJUDER SOM BARA DEN!
Världens bästa vän ♥


Ett helt vanligt, "vad jag har gjort idag" inlägg.

Hej!
Förlåt för att jag har varit seg på att uppdatera, men jag ska bättra mig. De har hänt så sjukt mycket nu, och jag har haft så fullt upp. De är ju mycket julfix ..

Jo, jag var ju i stallet idag. Jag var där vid 1, som vi hade sagt. Duktig Klara!
Sen borstade vi av lite snabbt, och red ut med Ebba och Ines. alltså jag och Lovisa ;)
Dom var huur pigga som helst, väldigt pigga!
Juste, Lovisa fick en fin bild på mig och Colgun idag, fast jag ser väldigt arg ut..



I morgon är de självaste JULAFTON och då ska jag och Elvira rida på morgonkvisten, heeelt underbart ♥
Jag ska ge henne 4 julklappar, såklart allt för dig!

Jag känner att jag har INGENTING att skriva om, hejdå! :)





Sara, du är otoligt fin.

Hejdå Sara!
Jag kommer sakna dig massor. Eller de gör jag redan.
Vi kommer inte träffas på 14 dagar har jag räknat ut. Hemsk tanke, men vi kanske kan hålla kontakten lite. Hoppas de! När vi ses nästa gång kommer jag vara på ett väldig kramhumör, hehe..
Vi älskar dig, alla älskar dig. ha de bäst! ♥


©Ann Furbäck (?)





Hej!

Hej alla fina bloggläsare, HEJDÅ!


En glad Klara!

Hej !
Idag gick jag till stallet vid 9 med Maja somsagt. Då red vi ut ganska snabbt. Väldigt pigga hästar, väldigt.
Dom ville bara trava hela tiden, sen när de väl travade så gick de bara snabbare och snabbare. Dom stack också.. Heehe, starka ponnys.
Sen kom Elvira, och vi hejade lite på varandra. Jag plockade ihop mina saker och pratade lite i telefon med Sara och gick hem. Jag tror jag har alla klappar färdiga förutom en. Jag tror de. Hehe, Ajabaja Klara!

OCH I ÖVERMORGON ÄR DE JULAFTON!

Och jag tror inte ni visste dehär..
Att jag och min familj ska åka till Los Angeles tre dagar efter julafton. Vi ska vara där i tio dagar. ååh, jag längtar så. Vi kommer inte bo på något hotell, vi kommer bo hos mammas kompisar. :)

Vet ni vad, jag är lite stressad nu +  att blogg.se dampar. Så jag slutar nu. Men jag bloggar mera ikväll. De lovade jag faktiskt igår. Men gjorde de inte. Så nu ska jag göra lite, efter jag har gjort mitt lilla "ärende"
Puss på er


©Mamma - förra vintern, jag på Kevin och Tove på Mel Gibson ♥
Saknar shettistiden


Vänta..

Jag ska bara byta dator så berättar jag om min dag :P
HEELT onödigt inlägg. Men aja x)

Ses om 5 minuter..


Skit också.

Nu tappade jag blogglusten. Uppdaterar i morgon :P


©Klara - Godis gör en alltid glad! ellerhur?


Jullovet, de efterlängtade jullovet.

Hej!
Jag är sjukt glad, för de är jullov!
Idag började vi tio över åtta, och då satt vi och pratade i klassrummet en liten stund med tända ljus ♥
Japp, efter de så hade 2;orna julspel. Jättegulliga! de var två tjejer och två små killas som sjöng solo.
Haha, jätteduktiga juee!

Efter de, hämtade mamma mig. Och då åkte vi till Täby Centrum och köpte typ två julklappar. Båda höll på att somna.. hehe, så vi åkte nästan direkt hem.
Åå, de är så skönt. Jullov!
Då drog jag till stallet. Med Sara och Emelie. Då red vi ett tag på volten och fixade lite med ponnisarna. Jättemysigt!
Och juste, du fick sin julklapp också. Nöjd?
Efter de så kom Elvira, bästa Elvira. Och då tog vi in Terry ganska snabbt och fixade honom. Och så gick vi ut till ridbanan. Aa, jag fotade henne massor och filmade lite ;)

Och just nu; Är jag med syster och har pysslat lite med julklappar och kollat på denna bloggen väldigt länge :D

I morgon ska jag till stallet med Maja, denna tjej ↓

©Bo Williamsson

Vi ska rida ut, på våra ponnysar. Kevin & Colgun :)
De ska bli roligt!


Nu har de blivit ett ganska långt inlägg. Jag lovar att jag kommer uppdatera mera ikväll. puss






Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. Och jag älskar dig.

Ha en helt underbar jul. Pussar till dig.


I morgon, då gäller de, då smäller de!

Tjabba!
Nu har jag kommit hem, hade de fettroligt hemma hos Lisa.
Vi spelade Wii nästan hela tiden, Jag är kungen på att att skjuta bollar i hål!

I morgon ska jag till stallet, ska bli sjukt kul! Skolan slutar, de betyder.. Jullov! Hahha, och för att jag ska ge Sara sin julklapp!
ÄLSKAR ATT DELA UT JULKLAPPAR ♥
Elvira och jag kommer ju ses på den riktigta julafton, vilket inte jag och Sara kommer, därför hon får den nu ;)
ååå, de är också något man ser fram emot. Julafton. På morgonen åker man till stallet tidigt, slänger på tränset och rider ut en sväng barbacka med täcke. Underbaart ♥

Här kommer bilder från förra året. Val De Mar, Världens finaste Val De Mar ♥



©Mamma

Du som betyder allt, du som alltid fanns där när jag var ledsen.
Du är helt perfekt. Du tar otroligt stor del i mitt hjärta. Jag älskar dig, du gör mig varm när jag fryser. Jag känner att du fortfarande lyssnar, du är ju faktiskt inte död.
Jag kommer snart ♥



Hos Lisa

Hej!
Nu sitter jag hos Lisa, i hennes lilla stuga. Miis ♥
Vi har lekt lite med hundvalpen, och snart ska vi göra klart vårat bildprojekt. Jag gillar bild, gör ni de?
Jag ska nog stanna ett tag, vi får se om jag kommer blogga mer. Men senare ikväll ska jag ju helt klart blogga!


©Lisa (mamma?) - Kamerahunden!

Ha de bäst!

www.Lisasselma.blogg.se
www.lisasselma.blogg.se



Julklappsshopping!

Hejsan!
Idag har jag varit i gamla stan, jag köpte massor av julklappar.
Tyvärr kan jag inte säga vad som är i,  för som som ska få dem läser bloggen..
Jag köpte julklappar till Elvira, Sara, Lovisa, Astrid och Lisa .. Haha x)
Vi var i gamla stan, vid stånden och vandrade runt lite i små butiker och fik.
Kort inlägg, men nu ska jag slå in lite paket. Efter de så kan ni få se dom! För då vet ni ju inte vad som är i :)
Ha de bäst resten av dagen!


©Mamma - Lite charmig bild, ellerhur?


Ny blogg, som behöver läsare!


©Lisa - Luna


©Lisa - Östen


©Lisa - Två supersöta kycklingar

Denhär bloggen
, är helt nystartad. Och vill gärna ha lite läsare.
Hon heter Lisa, och hon är en jättefin tjej som är duktig på allt. Domhär bilderna har hon tagit, Copyright!

Lisasselma
Lisasselma
Lisasselma



Sattsar på något av de här täckena


Båda är från Hööks, Det gröna är billigare så det är ju bra:D Men det marinblå är ju för snyggt!;)
Men ni får gärna säga vad ni tycker! Det gröna eller det marnblå?




En bild, flera kommer!

©Mamma

Söndag 18/12

Hej!
Idag har de vait en helt underbar dag, klockan 9 vaknade jag för att göra mig i ordning för att åka och rida med Lovisa och Sigge. Först hämtade vi Sigge, de gick ju helt som vanligt och enligt planerna. Men när de var Colguns tur att bli hämtad så hade vi inte så mycket tur. Lovisa bestämde sig för att bara klampa rakt i, men blev genomblöt upp till knäna. Hehe, mycket roligt....! Men hon fick i alla fall tag på Colgun! Sen gick vi upp med honom och började borsta, vi borstade ganska kort tid. De blev inge lång ridtur. Men mysigt endå!
Sen kom Maja, och Jane. Och då ville jag ha något att göra, så när dom red ut så sprang jag med, och filmade lite.
Efter de, åkte vi till Foderby. Maja red Jozef, och jag red lilla Jojje ♥
Jojje var otroligt pigg, de var nämligen andra gången han blev riden denna månad. Han har vilat.
Men de gick bra!
TACK FÖR ATT JAG FICK FÖLJA MED

Pappa hämtade mig, och jag åkte på kalas hos Maja & Frida. De var jättekul, och vi svullade massor av, läsk, Godis, Chips, ostbollar, glas, och pizza. :D
Hehe, de var min dag! helt underbar!


©Klara


Om ni undrar så lever jag!

©
Ja det har ju inte varit bästa uppdateringen från min sida.
Men igår var det en jätte mysig dag i stallet!
Idag ska vi åka och köpa gran och jag har slagit in lite julklappar. Imorn blir det stallet för att rida ut med någon eller jobba lite på ridbanan.
Men vet ni vad som är super kul?! det snöar ute!!!!!! :D Wiho! Fast det kommer säkert smälta bort sen men endå...
Man kan ju hoppas att det ligger kvar:)
Nu ska jag göra mig iordning heheh har inte gjort det än....

inlägg 689

Hej!
Nu är jag hemma från julbordet. Jag kommer nog inte kunna äta förens i övermorgon. Alltså proppmätt.
Jag har inget att skriva om, men snart ska jag sova och i morgon blir de stallet som gäller. Ha de bra! pöss
Jag kan ju lägga in några bilder ;)


©Jane - ccanter


Webcam - Skype! ;D


©Bo Williamsson - Är de inte otroligt snygga?


Julbord


©Klara

Hej alla fina!
Idag var de en ganska slapp dag i skolan, Vi slutade vid två.  Och sen träffade jag Lovisa som vanligt vid busshållplatsen.
Jepp, sen gick vi hem till mig och då bytte jag om. Sen drog vi vidare till stallet, jag var där i ca en halvtimme.
För att nu sitter vi hemma och ska snart åka till julbord med alla underbara familjemedlemmar.
Där ska jag äta mat, äta tills min mage exploderar. mums!
Jag har plattat mitt krullhår, nöjd. Och nu ska jag bara måla naglarna, bra!

Hare bäst!
Hejdå! :D


Jag heter Klara och är usel på att blogga!

Haha, en bild i arkivet.. Google

Hejhej! Lovisa här! Som ni ser har inte någon bloggat så mycket, inte bra, eller hur? De borde skärpa sig!! HAhah, nu är jag hos Klara och vi ska gå till stallet, men Klara segar som vanligt. Hon ska hem halv 6 så det gäller att få henne attt jalla lite!

Kramkram Lovisa - www.ccanter.blogg.se





En dag var det i dag...

©isa
Jobbig dag i skolan idag. Men sen kom jag hem och då åkte jag till stallet.
Han stog såklart inne när jag kom och då började jag borsta på honom. Sen kom mimmi och sa att det var mjukt på ridbanan. Så då gjorde jag iordning honom och gick ner på ridbanan. Han var väldigt pigg och bockade liiiite när jag travade och galopperade. Och när han bockar blir han som en lite studsboll. Men jag satt som tur var kvar. Men eftersom han var så pigg fick han galoppera ganska mycket. Jag gjorde också mycket halter och försökte få honom uppmerksam.
Det gick bra till slutet! :D Sen smörjde jag, mockade, spolade benen och magen och bara myste med honom.
.
Super skönt! Har inga läxor till imorn eller resten av veckan som jag måste göra.
Nu ska jag titta på film och dricka glögg:)

Min favoritbild


©SARA

Jag älskar verkligen denna bild!
Den stämmer in, den passar.
De är så otroligt Elviraklara!
Och att det är sommar, och de gillar väl alla?
Har jag rätt?


Hejdå, pappa!



Bild från google

Jag vet att du kommer hem i morgon, men jag kommer sakna dig endå! :)
Ha de bra i Tyskland!
ÄLSKAR DIG


Sjukstuga

Hej!
Idag så är jag tyvärr sjuk.
Ont i halsen så de skriker om de, onda öron, dålig i magen och ont i huvdet.
Men jag brukar nästan aldrig vara sjuk. Jag klarar mig bra!
Men de som var lite jobbigt att jag var sjuk just idag var att jag har klassens timme, tillsammans med Johanna, Jakob, Lisa och Arvid..
Såå, alla i klassen skulle få saft. Och det var jag som skulle köpa de så mamma åkte och lämnade den.
Jag tror inte jag kan komma till skolan i morgon. Men de är ändå rätt skönt..haha :P
Hela dagen har jag och Lovisa, vi har haft roligt!
Men jag har ju ite kunnat svara så fort, sorry.

Nu tänker jag göra lite inlägg, som jag lovade igår..
Och efter de ska jag nog måla naglarna :)

Håll ögonen öppna!


©Pappa - BLI FRISK GRÅLLAN! NU!
+ Jag saknar mitt gamla långa hår också :(




Hej! Hej! Hej! På er!

Här vi fina! Lollo, jag, Sandra:D

Dåligt, dåligt.

Hej!
Jag vet att de har varit väldigt dålig uppdatering från båda oss, men jag ska ta mig i skinnet i morgon och göra ett långt inlägg. Eller flera ganska korta. Det tycker jag behövs. De blir så trist om man ser samma inlägg varje gång man loggar in, de är ju säkert dör statistiken sjunker. Så jag ska rädda de. Promise.



Stallet hela dagen idag...

Japp idag har det varit stallet hela dagen för min del!
Först var det ju lucia träning och sen visade vi klockan halv fem. Pappa fotade så det kommer upp bilder någon dag i veckan tror jag.
Terry skött sig förvånands vär bra! :D Han var bäst!
.
Nu ska jag igentligen va i dushen men orkar inte gå dit! :P
Men när jag väl är där så kommer jag inte vilja gå ut ur dushen... Vilka problem jag har!
Men nu ska jag ta mig i kragen och dra mig till dushen! Hejdå!
©Jane

Jul, jul, strålande jul..

Hejhej, jag vet att inte så många av er är intresserade utav SÅNG.. eller? Men jag ska göra mig kortfattad ;)
Joo. Det gick bra på första konserten. Mådde bra under hela. Glömde inte bort någon text. Tappae inte min stemma och så vidare. Efter det drog pappa och jag till Donken och träffade EMMA i kassan, roligt!
De gjorde ju såklart att de smakade godare....! :D
Efter vi hade ätit så bytte vi om till luciakläder igen och så var det 1,5 timmes sång igen. Alltså 3 timmarars, stå-rakt-upp-och-sjunga. :P

Jepp, och andra blev det allt från bra. Halva klassen tappa rösten, råkade släcka ljusen.. :S KLUMPIGA KLASS :D♥

Bilder & ev.film kommer ♥


"namnskyltar"



Love, love, love!♥

Som ni vet så älskar jag färgen röd! Så här kommer den underbara färgen!
Härligt eller hur?! Visst är färgen röd sååå underbar och man blir så glad! :D
.
//Elvira

Lördag

©Sara-Jag och Fenix 2010
Idag har jag varit i Arninge med pappa och handlat lite olika saker.
Jag köpte ännu en julklapp så nu är det bara lite fixeletriks kvar.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Igår i stallet var det jätte mysigt, och vi hade lucia träning.
Jag och Klara ska vara stjärngossar.
Imorn ska jag till stallet ungefär vi halv elva. Då ska vi ha våran första träning halv tolv.
Sen ska vi visa det halv fem.
Ja nu tittar jag på TV så ni vet det! hehehe
Ses!
//Elvira

OJOJ! NU HAR ELVIRAKLARA GJORT BORT OSS

OJOJOJ, dehär är inte bra!!
Vi har ju heeelt glömt bort priset till vinnaren av fototävlingen! Nästa gång vi ses Sara, så får du den. I PROMISE.

//Elvira & Klara ♥

Granne

Hej, nu sitter jag i Jannis hus, väldens bästa granne! Hon är "barnvakt" åt mig och Tove ikväll. Vi ska snart titta på idol, mys. Men jättetråkigt att Moa åkte. Men vet ni, jag kommer inte skriva så långt för denhär datorn är hemskt! Jag menar det, hemsk!
Japp, idag så var jag ju i stallet. Och det var roligt och ruskigt kallt. Men bra!
Vi tränade ju på Luciatåget.
Nu kommer vi bli GLADA!
För aatt.. Ni har ju inte varit med nån gång när det varit luciatåg i stallet, Så då kommer ju bildbomb! :D
Innan Lovisa och jag gick till stallet som varje fredag så träffade jag henne och så gick vi hem från busshållplatsen. PUSSAR TILL DIG ♥
Sen blev vi ju lite sena för att vi fastnade hemma och typ låg på golvet och skrek och.. ahh. HELT CRAZY.
HAHAHA ((:
Nu ska vi förbereda oss för Idol och ta fram våran underbara chokladmousse :D
CHACHA
/Klara♥

Hej

Hejdå

Bilder ni inte sett....

Bilderna har jag INTE lagt upp NÅGONSTANS

©Tove - uuuu...

©Klara - LisaFisa ♥

©Klara - älskaälskaälska mina skor ♥

©Klara - Fina Maja, och fina Kevin ♥

Hahah, mobba inte på första bilden!
//Klara ♥


Vad skulle jag göra utan vintern?





©STORT COPYRIGT - Olika

//Klara ♥


NO prov imorn-.-

©Jane
Japp nu ska jag bara lyssna på lite musik och typ ta det lite lungt sen ska jag PLUGGA HELA kvällen!
Ush! Nervös! Gillar inte prov! Hahaha
Men igår i stallet gick jag med Terry, med Klara och Cogge. Red inte det var så hårt.
Så det kommer väl inte bli superkul att rida på fredag...
Det är klart att det kommer bli kul! Men han kommer va väldigt pigg! Haha men det är så han är! Nuttisen♥ Älskar honom!
Men jag övade på halter och att han skulle stanna när jag stannade utan att jag "drog" i grimmskaftet.
Har lucia träning på fredag och genrep på söndag förmiddag. Sen ska vi visa upp det på söndag eftermiddag.
Ska bli roligt! Vet inte om jag ska vara tärna eller stjärngosse..?
Vad tycker ni?
Nu får ni säga vad ni tycker! Alla som läser det här inlägget måste säga vad de tycker! :D
.
Imorn ska jag åka till Lovisa direkt efter skolan och sen åker jag med henne dit. Kul, Kul!
Vi ses kanske senare eller imorn!
//Elvira♥

Ser ut som att tomten varit här under natten!

Men nej så kul har det inte varit!
Det är bara tomtenissen a.k.a Webmaster-Isa som varit i farten.
Blev en lite enklare header den här gången men hoppas att ni gillar den alla läsare!




http://isabellellinor.blogg.se

KRAM från ISA och PRISSE


Fint nu! Ellerhur?


©Klara - denhär katten är vacker. Min stolta, vackra Olivia. ♥

Hej!
Nu har ju bästa Isa fixat ny design. Jag tycker att den blev jättefin! Men under jullovet så kan vi ju fota lite så Elvira & Klara kommer med! :D
Idag slutade jag skolan vid halv 3. Och så åkte jag hem i kylan och drogade Tven, efter det så gjorde jag lite läxor,
läxor och lite mera läxor. Roligt! -,-

Snart ska jag nog äta middag, hoppas det blir något gott!

Hahah, hörni. Nu har det inte kommit in så mycket kommentarer.
Är det kanske för att vi skriver tråkiga inlägg? Jag tycker ni ska ta er i skinnet och skriva vad DU tycker att vi ska skriva om, eller lägga ut bilder på. Jag har en idé, att Elvira och jag kan göra en sånhär "månadens utmaning" ...?
Alltså att vi lägger in en video, som ni har kommenterat en utmaning. Som vi ska göra! :) bra, eller?

Jag skriver mer på lite andra inlägg. De kommer om en liten stund :) puss, hej.
//Klara ♥



Pluggi plugg!

©Lovisa
Heeej!
Nu har jag pluggat NO-.- Har prov på fredag, aja man får tänka på att det är jullov snart! :D
Då blir det stallet, stallet, stallet! :)
Nu ska jag snart dusha och kolla lite på TV tror jag.
Ses!

My biggest idol. ♥





Q : Vem är din största idol?


Inlägg nr 664

Hej!
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Jag gjorde ju läxan på Big Image.

Och juste! Jag har frågat Isa om hon kan göra en header, hoppas det! :D

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. Men jag kan ju alltid berätta om morgondagen!
Jag tror att jag ska dra till stallet med bästavännen Elvira! :D
Jag tror vi ska rida...(?) ((:
Jepp.. Och har ni sett nya blogg.se?
Mycket bättre tycker jag!

FIIN





Julklappar

Japp har köpt typ alla mina. Men har Terrys och en till kvar, annars känner jag mig faktiskt ganska nöjd.
Hittade en jättebra julklapp på globen! :D Haha jag älska att ge bort presenter!
det är sååå kul när man ska slå in och så! Älska!
Hiss till det!



©Mamma

Går i mina lurar nu...


Älskar dig tjejen!

©Elvira

Finis hästis!

©Elvira
Älskar dig!♥ Du är det som betyder...
Inget slår dig! Du är bäst! Så är det bara! I love you!



Hiss/Diss?

Hööks hästsport! Vad tycker ni om Hööks?
Själv tycker jag att det är en super butik! Bra priser och sakerna är ju inte direkt fula;)
Men från min sida är det en fet hiss.
Men nu är frågan vad ni tycker! Hiss eller diss?



Diss


Jag måste dissa VISPGRÄDDE för att det inte är gott! :D


Dagens vill ha


Denna underbara mössa!


Hur har Klaras dag varit då?

Hej, idag så började vi 08.10 och vi började med en vanlig musiklektion, den höll på i ungefär en timme. Efter det traskade klassen till sporthallen. Och så tränade vi på luciatåget tillsammans med sexorna.
I sexan går Malin, http://www.loveyouto.blogg.se (:
Hon sjunger i förstastämman, vilket jag tycker är alldeles för ljust för mig.. :S
Aja, det gick bra. Men bara lite krångel med possitionerna.

Just nu sitter jag på pappas jobb, han hämtade mig. Väldigt skönt. Det är ju iskallt ute nu och jag får ju vänta över en halvtimme på bussen. + att denhär datorn är heeelt underbar. Jag älskar den. Så nu uner tiden jag är här så kan jag göra ganska många inlägg nu under tiden jag är här :)

Q : vad har du gjort idag, och vad gör du nu?


Hahah, denhär gjorde jag för länge sen! :D


Juste!

©Jane
Juste kom på att jag kanske ska berätta om ridpasset igår!
Jag red ut med Jane och vi red åt vänster. Terry kändes helt okej, framåt som vanligt såklart.
Vi travade ganska mycket och det tror jag var bra för Terry! Så att han fick springa av sig lite.
Det blav lite galopp uppför backarna, men Terry höll sig faktiskt ganska lung.
Haha några bockisar blav det! xd haha så gör han när han är busig.
Han och Alfons hoppade till någon gång för det var typ jägare i skogen! LÄSKIGT!*
Haha gillar inte jägare, det känns som om dem ska skjuta mig! Fast det gör dem ju inte och jag har alltid reflexer och som ett extra plus har jag ju en vit häst som värkligen inte ser ut som en älg!
.
Jag och Jane pratade lite om tävlignar och grönt kort. Ska antagligen ta det när kursern är.
.
Ja det var väl så det såg ut ridpasset:) Ni ska få se bilder på hur jag pyntade vid Terry box sen.
Kanske inte idag...
.
Det var bra att han fick röra på sig igår för nu kommer han antagligen stå idag och imorn:P
Det blir en vilovecka för honom den här veckan.
På Onsdag kör vi lite jobb på banan kanske lite bommar får se.
Fredag blir det liten skritttur eller promenix i grimmskaft.
Söndag uteritt!
.
Japp veckan det...
Hejdå!

Ära vare gud i höjden - Vad har jag gjort i slöjden?

Hejsan (:
Ååååh, jag bara ÄLSKAR julkalendern! :D
Idag var det en väldigt jobbig dag i skolan, vi slutade sent och jag var jobbigt trött.
Men om ämnet slöjd. Jag gillar INTE träslöjd. för det första blir man bara genomsvettig och full med målarfärg. Och för det andra blir jag SUPERARG när det inte blir som jag vill! Idag försökte jag göra en julgran...-,- klämde mig, började blöda.. uu. Jag hatar slöjd.

detta gjorde min dag, efter skolan så gick jag direkt till stallet och hälsade på bästaste Sara .. ♥
Och där pratade vi rätt länge, och fyllde höpåsar. Sen visade jag henne lite filmer och så (: Du äger!

Ganska kort inlägg, men nu får stå ut. Kanske kommer någon film denna vecka! :D


©Isa - Vill tillbaka, vill tävla. Vill ha tillbaka denna underbara känsla ♥


Min önskelista

Det är inte så att det som står längst upp önskar jag mig mer! För jag önskar mig Tretorn stövlar typ mest;)
.
Eftersom jag fotade skärmen blev det sånnadär röda sträck:P
.
Men nu vet ni iaf:)

Kaos?


Hahahaha alla typ ramlar av, och sen får dom inte in ponnyn :D Sååååå skön!


Pyntning

Chacha bloggen ^^
Idag har jag ridit med Ebba och Ines, vid klockan tio. Det skulle blivit halv tio men båda var sena :D
Det gick väldigt bra, men dock lite överpigga ponnys.. :)
Hahah Colgun, Tink och Manolito kunde inte hålla sig från att sticka iväg. Fast vi bara skulle trava. Måste få dendär lille kusen att bli mjukare i munnen. Det gå INTE att stoppa..:P
Sen åkte jag hem, gjorde lite läxor och skypat med finaste Sara

Snart tror jag att jag drar till stallet och pyntar lite fint i Colgans box. Hoppas bara att han inte blir rädd för det !
Jag kommer att ha två glitterband, silver och röd.
Sen polkagrisar, och röda små julgranskulor. Och som pricken på Iet så ska jag ha ett knäckebrödm som det står god jul på. Till min fina poniee ♥

GO JUL OCH GLAD ANDRA ADVENT!


Idag & I morgon

Hejhej, Klara här. Och jag vill först bara säga att dehär kommer bli ett tråkigt inlägg, för jag har nämligen inget att skriva om ! JOHOOO!
Idag var det galopplektion, men det blev inte av. Vi hade teori i ungefär en timme, och sen kollade vi på filmer från tävlingar och lite sånt. Sista gången denhär terminen...:( Hehehe..

Men vet ni vad som är så underbart megamysigt?
Jooo, att uner jullovet så kommer vi att ha "egna" hästar. För vi kommer få rida varje dag, och rida  på ridbanan om vi vill. rida i flera timmar, eller bara mysa hela dagen. Allt kan man göra, och det är så otroligt skoj tycker jag! Rena rama drömmen faktiskt! :D
I morgon bitti ska jag rida med Ebba och Ines klockan halv 10. Jag kunde tyvärr inte rida med Elvira för att hon skulle rida med Jane klockan 12. Men vi kommer ju synas på julpyntningen, men det känns endå ganska osäkert. För jag vet inte om alla kommer ha mera pynt än mig eller om jag kommer ha superlite? :P
aja, vi får se. Jag fotar hur det blev i morgon efter pyntet .

Nu sitter jag och skypar med Ebba B och delar min skärm, för hon tycker det är jätteroligt att läsa :) GULLIS!
Läs hennes blogg, den är nystartad och vill gärna ha lite besökare och kommentarer!


Hahahahhaha sööt! ♥


strax kommer det, jag lovar!

Hejhej, bloggar snart!
Håller på att fixa i Picnik ;)



Dagens kläder:

Tröja: Desigual
Byxor: Jeans vet inte var de kommmer ifrån.
.
Nu ska jag till täby centrum med mamma och brur:)

Man blir så glad när man loggar in och ser det här!


Dagens Failbild


©Klara

Ebba & Tink fick vara med på dagens failbild :P
ÄLSKAR DEN :D♥

Ebbas blogg hittar du HÄR


Outfit - Grå & Svart



©Klara & allt är taget från google.

Skicka in förslag, nu! :)


Swedich Idol

....IDOL!
Jag blir så nervös, tänk om Moa åker ut... :S
Hemskt tanke. Finaste tjejen jueeeee ♥


Tagen från google


Såhär roligt har vi inte haft på länge!

Hejhej :)
Jag vill först bara säga, jag tror inte jag har inset än hur satans fina kompisar jag har. ♥

Idag, efter skolan tog jag bussarna, och den andra var  typ en halvtimme försenad.. Och då väntade Lovisa på mig vid busshållplatsen, och gick hem till mig som förra fredagen, mys. MEN ISKALLT... :S
Och sne klädde jag på mig så snabbt jag kunde och så stack vi till stallet och där väntade bästavän Elvira ♥
Efter det satte jag bara på tränset, och så red Elvira och jag ut i mörkret. Lovisa skulle tömkört men det blev inte så.

Och så pratade vi om hur mysigt det ska bli med julen, julpyntet och hur underbart det kommer bli när snön kommer, och lite om bloggen. De låter jättemysigt va?
Sen när vi skulle svänga in vid korsningen, vid Mauds hus. Satte Colgun och Terry fart, fullt sken barbacka rakt in i stallet. Fullt ös medvetslös... Jepp, jag var inte rädd, men rejält chokad. Det har ju hänt flera gånger men med sadel dårå ;)
Haha och efter det börja alla prata om hur duktiga vi var *STOLT* HAhahahaha :D
Efter vi hade lugnat ner oss så satte vi oss i stallet och babblade med alla underbara människor, Sara, Jane, Elvira, Lovisa och några till (: Och så flummade vi massor xd


©Klara - BÄSTA TEAMET. ♥

Helt skakis!

Några i stallet fattar och kanske berättar mer imorn mer orkar faktiskt inte nu.
Det var inte så farligt, men endå tänk vad som skulle kunna ha hänt!
Såå glad att ingen av oss ramla av! Asso gud vad läskigt! Skakar typ fortfarande.
I stallet värkade jag typ inte så shockad men nu fattar jag liksom så är lite shokad, eller ganska mycket faktiskt.
.
©Isa

Lusselelle Lusselelle 23 dagar före jul!



©Elvira & Klara - åååh, vill tillbaka! vi har alltid så otroligt mysigt på fredagkvällarna!

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering på mitt håll. Jag har varit väldigt lat. Men jag tror också att det är på grund av allt julstök, 3 timmars luciaträning om dagen, försenade bussar, iskalla dagar, kalender... Jepp, det blir väldigt mycket. Och det gör ju allt extra jobbigt nu när vi ska sjunga så mycket, och ha riktiga ljus. Roligt, men läskigt.. Loxom tänk om man svimmar inför 1500 människor? Men allt är så mysigt endå, alla är glada, börjar baka lussebullar och pepparkakor, sjunger julsånger mm.
Ååååh, vet ni? Min julkalender består av trisslotter, då varje morgon får man skrapa en lott, och det är ungefär en miljon kronor i varje....:D

Och TV-julkalendern, den var ju också helt underbar. Jag tror det kommer bli den bästa hitils !

Ja, som sagt har det blivit lite kämpigt igen med bloggandet, men nu har ju Elvira i alla fall börjat fixa till det och så har Isa gästbloggat, hon bloggar så bra! :)
Läs hennes blogg HÄR

Och snart är det julpyntning i stallet som Elvira sa, myspys! ♥

Vet ni vad, jag BOMBAR med inlägg i morgon, jag vet att jag har sagt det förut, men nu talar jag sanning. :) Om jag inte gör det så gör jag längsta inlägget någonsin om hur man kan andvända ett NOSLUDD....xd

Dehär blev faktiskt ett ganska långt inlägg! :D

Och nu är det dax och fixa jultema! :) Ellerhur, kommentera vad du tycker!

Q ; vad tycker du om den nya julkalendern på TV?







Helgens planer...

Fredag: Stallet hela dagen! Åker dit vid lunch någon gån eller tidigare, sen rider jag med Klara när hon kommer.
.
Lördag: Täby Centrum på förmiddagen för att in handla julklappar. Och sen på eftermiddagen ska vi hem till mammas jobbarkompis för att dricka glögg och äta pepparkakor. :)
.
Söndag: Blir det också stallet hela dagen! Ska rida innan julpysslet så åker väl till stallet runt 10-12 skulle jag tro.
Haha längtar till vi ska julpynta! Det blir en speciel känsla i stallet när man har julpyntat alla boxar! Så mysigt...♥
©Isa

Hahaha ni är ju för sköna!

Två killar i min klass. :)

RSS 2.0