Bowling, Picknik

©Klara
Nu har vi varit och bowlat och ska sen på picknik, eller vi måste gå nu så hejdå! Kanske mobilbloggar om det fungerar. ;)

Golf

På Wii är min bästa gren golf! Haha :))) finfina bilder...//Elvira


Söta strumpor jag har...


Hemma hos sandra

Hejhej nu sitter jag i soffan hemma hos Sandra och tittar på när Sandra och Sacha spelar Wii. Jag har också spelat men jag är så dålig.... Haha senare ska vi gå och bowla. Kommer säkert mer uppdatering från sandras mobil under dagen.//Elvira<3


Loppet



Jag är väldigt nöjd med allt och framförallt väldigt stolt över honom. Han koncentrerade sig väldigt bra hela dagen och gjorde verkligen sitt allra bästa. Jag är inte nöjd med kurvan, alldeles för långt ut. Men det var ju bara mitt fel.


hemkommen

hejhej, idag var det ju tävling och det gick super, slutade 4:a. orkar inte berätta mer just nu, ingen blogglust. Vi tar det i morgon, okej? Nu är jag väldigt trött och han massormassor träningsvärk.. bra sverige.

Förlåt för tråkigt inlägg. .


Världens finaste hårboll & jag, bjuder




Yes! Ingen skola imorgon!

©Klara-Bjuder....
Imorgon är det ingen skola! Hurra för det! Men det tråkiga är att jag inte kan åka till stallet... Men jag ska göra något annat kul. Jag ska åka hem till Sandra. Ja då tänker ni, jaja Elvira vi har redan hört om de där planerna! Så jag ska inte dra det igen! ;) På torsdag blir det iaf Chanell med Sacha. Myyys! Ska be mamma klicka lite bilder och kanske filma. Ni har inte fått se så mycket av henne så det kanske är kul. För er som inte vet så är det min mormors häst.
Nu ska jag gå och se om det är något på TV och senare gå och lägga mig så att ja iaf orkar upp imorn.

Kameran följer med!

Filmkameran följer med! Lovisa kanske kan filma något och? Så får ni film sen! Sen kan vi turas om att filma också! ;)

Galoppträningen igår



Här är en film från igår (:

btw, TAGGA GALOPPTÄVLING IDAG NURRÅÅ!




Idag blir det stallet som vanligt

Foto: Elvira Redigering: Elvira
Idag ska jag åka till stallet och rida med Lovisa och Emelie. Myys! Hoppas ponnyn sköter sig, haha han hade tydligen varit lite busig på galoppen igår. Men jag är van vid att han busar så det ska nog gå! ;) Sen imorgon ska jag hem till Sandra för att vara med henne och Sacha som våran spanjorska heter. Sen på tisdag så åker vi alla tre hem hit och sen på onsdag så är det skola och då åker Sandra hem till sig. Då ska Sacha stanna hos mig till på Söndag.
Nu ska jag göra mig iordning så vi hörs sen!

Pappa



©

Tuffing ;DD <3


This is me, if you don´t like it. Go another way!

©Klara

Dagens outfits

©Elvira/Klara

Förtitt!

©Elvira/Klara

New in!

Från H&M- Jag älskar detaljen på ryggen! Och det kommer bli jättefint till mina oranga shorts!
Från H&M- Nu är sommaren mer än välkommen!
.
Sen köpte vi jumpaskor, lite strumpor och sånt kravs. ;) Och mamma köpte en skrivare och en kamera! :)

Snart kommer Klara!

Yey! Snart kommer Klara hem till mig! Kuligtkuligt! Vi får se vad vi gör men ni kommer säkert få lite uppdatering. ;)

Härliga sol!

Gud vad underbart det är med den här underbara solen! Jag kan inte åka till stallet idag för nu är jag på väg till arninge och ska köpa jumpaskor. Tror att vi ska gå in på xxl och där har dem hästsaker så då ska jag nog köpa lite grjjer. Men ni får se sen. ;) Men efter Klaras galopp ska hon nog komma hem till mig och så gör vi något. Kanske fotar. :) //Elvira<3

Då & nu


2004


2005


2010


2011



2012

copyright på alla bilderna


Trötter

Jag är riktigt trött nu! Det är jag alltid på fredagar. Men stallet var jättemysigt och dagen i skolan var också ganska rolig. Vi var på skansen. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men jag kanske ska till stallet och göra något.;) //Elvira<3

Hemma från stallet nu

Det var väldigt mysigt i stallet som vanligt. Red ut med Emelie och ponnyn var piggelin! :D Nu ska jag äta och titta på Lets dance. Jag är vrålhungrig! Juste, Klara hade ju hoppträning idag och efter att hon berättade hur det gick för henne är jag ännu mer taggad!

ICE AGE

Tittar på Ice age. Kuligtkuligt! :D
©Sara

Den här dagen:

Idag så började dagen med frukost på skolan med alla spanjorerna. Sen visade vi runt dem på skolan. Och resten av dan så jobbade vi med ett filmprojekt. Efter skolan så åkte vi (lite lite svenskar och spanjorer) till Gallerian och NK. Där kollade vi runt i lite affärer, åt glass och hade kul! ;) Haha alla spanjorer är as sköna! Verkligen supersnälla!
Imorgon ska vi visa upp en powerpoint om ett djur och sens ka vi gå till skansen. Vi ska visa upp den här presentationen för ALLA spanjorer och ALLA svenskar. D Ö D A M I G! Ush! det är typ 60 elever! Och sen jobbar vi två och två och han som jag jobbar med gör typ ingenting! Jaja nog om mina problem.
Imorgon är det även stallet! Någon som vill rida me mig? :) Klara berättade ju att hon skulle ha rangnaträning. Och eftersom jag inte kan vara med på den så ska Ulrika fixa så att vi kan ha ett annat tränings tillfälle med Rangna på typ en söndag. NAJS!
Sluddrigt inlägg, jag vet men nu har ni fått veta statusen!

Myyys!

Är det bara jag som tycker det är mysigt att vara inne och ha på sig mysiga kläder när det regnar? Haha det tycker iaf jag!
-Söta ponnyn!-

Grejorna från Myone

 


Skam.

hejhej, förlåt för säääämst uppdatering, IGEN. Jag hatar när det blir såhär men jag har haft så sjukt mycket att göra. Nu sitter jag på pappas jobb för att jag har sovmorgon. I morgon ska jag och lilla Ida ha ragnaträning, vi stog på reserv, men kom inte med så världens bästa Ulrika fixade så att bara vi två ska ha typ privatlektion för Ragna :D  Grymt taggad! Igår var jag på Myone med pappa och då köpte vi ett läderträns och lite grejor, kalas :)
jag lovar, uppdatering kommer i morgon i massor !


©Ebba


Trötter

Hejhej! Förlåt för superdålig uppdatering! Men den här veckan har verkligen inte varit min vecka! Men igår kom hela spanska klassen. Haha min klass var helt crazy hela dagen innan dem skulle komma. Men eftersom jag delar spanjor med sandra så bor hon hos sandra nu första tiden och hos mig andra tiden. Nu är jag påväg till skolan för att äta frukost där med alla spanjorer och våran klass. Jag har fuskat lite och ätit lite frukost hemma!;) sen ska vi visa runt dem på skolan och arbeta med ett projekt. Imorgon blir det stallet, skulle igentligen ha varit med på en träning för Rangna. Men eftersom min skola är så bajsig och gör så att vi måste stanna i skolan ända till klockan tre så hinner jag inte vara med på den. Men jag ska nog hitta någon att rida ut med. Och sen har vi lite andra planer också. Ulrika ska försöka fixa så vi kan ha ett annat träningstillfälle med rangna. oj vilket långt inlägg det blev nu! Jaja ska fösöka blogga mera men tills dess så får ni ha det bäst!//Elvira<3

Tävling

Jag är med och tävlar om detta superdupermegasnygga täcke från kingsland. Om du också skulle vilja vara med och tävla om det så tycker jag att du klickar på bilden.

Duktiga hoppeponnyn!


Busonny

-Giraff-

Sööt!


Tisdag

Hej! Idag är det tisdag. Ush! Jag är supertrött och orkar verkligen ingenting. Aja nu är det tisdag och ett steg närmare fredag och helg. Igår på ridningen red vi kadrilj och jag hade Cropper. Han hade bra framåt bjudning och var fin att jobba. Så det är jag väldigt nöjd med! Det är tråkigt för nästa måndag är det ingen ridning men veckan efter det ska vi hoppa!:D Nu sitter jag på tåget påväg till skolan. Har ett matteprov att se framemot idag... -.- När jag kommer hem så ska jag försöka blogga lite och sen ska jag gå och lägga mig TIDIGT! Ja nu har ni fått lite uppdatering om vad som händer nu.//Elvira<3

Fin film!

Kolla vilken fin film den här tjejen har gjort! Vid 1:48 ungefär är Terry med! :) Även lite senare i filmen. Kolla på HELA! Den är väldigt fin!

böhööhö

ponnyakuten är slut nu, när alla i ponnyakuten grät blev jag typ också gråtfärdig .. jag vill inte att det ska ta slut :(

jag kommer längta ihjäl mig till nästa säsong ♥




Film time!

Japp här har ni filmen från idag! Som ni ser så var Terry PIGGPIGGAREPIGGAST! Haha ramlade av också! xd Fast det fick vi inte med på film. Och sen fick vi inte med alla hans bockningar heller. Men en fick vi med. :P Jaja här har ni den iaf! Så Enjoy!

Härlig dag!

Yes super mysig dag i stallet idag! :D Red med Klara och Ebba följde med och filmade så nu håller jag på med en film som ni får se sen. :)
©Elvira

Galoppen igår


Bild © Lovisa - Redigering © Klara

hej, galopen igår var väldigt händelsefylld. Vi fick gå i den lilla galoppbanan innanför, eller om man nu kan kalla det galoppbana. det fick vi göra för att vi trampar sönder gräset när vi går i dendär volten i mitten. Hästarna trodde såklart att det var ledvolten på täby och skulle tävla. Det var ingen som inte stack / drog iväg.

Colgun var väldigt lugn första varvet, så jag litade på honom och han drog in på gräset helt plötsligt så jag flög i backen. De gjorde absolut inte ont, de var nog den mjukaste avtrillningen någonsin.
(HAHAHAHAHHA, JAG DÖR XD)↓

©Ebba

Andra varvet gick jag med Jeff & Totto, Jane & Cropper och Emelie & Charlie. Colgun drog iväg på direkten med Totto efter. Cropper och Charlie kom rätt långt bak direkt. De tävlade alltså, Jeff och jag hängde i hästarna.. noll kontroll. Vi skulle ju trava ner för backen, men ingen av oss fick stopp i backen så de blev full galopp nedför också.. ett varv till, jag D O G, mina ben hade dött, jag orkade verkligen inte. Jag fattar inte hur jag kunde hålla mig kvar i sadeln. Jag dunsade ner i sadeln några gånger, men sedan stödje jag knäna på sadeln. De såg ungefär ut såhär.. ↓

©Ebba

Här är filmen som Lovisa gjorde↓


Denna galopplektion var helt underbar! Hej träningsvärk! (:


hemma hos ida nu

Nu sitter jag hemma hos ida och det är myyyys! Har precis skakat rumpa framför wii. Haha säker min tur snart igen. Och det var sjuuukt jobbigt! Haha dog typ! Men nu ska jag vara lite social så pusspuss!//Elvira<3

hemma hos ida nu

Nu sitter jag hemma hos ida och det är myyyys! Har precis skakat rumpa framför wii. Haha säker min tur snart igen. Och det var sjuuukt jobbigt! Haha dog typ! Men nu ska jag vara lite social så pusspuss!//Elvira<3

photoshop



(jag har lärt mig massor av nya saker av Jane i photoshop, nu är jag proffs!)


Jane



Halloj, nu har jag kommit hem från galoppen och det hände väldigt mycket saker där så det ska jag berätta om senare. Just nu sitter Jane och jag hemma hos mig och gör ingenting, vi får väl hitte på någe. HAHAHHA, norsk xd

Förresten, visst är hon söt på bilden? ^^

Jane blev förvånad över min tandkräm! c: Nu ska jag äta banan, igen.

Janes kommentar ; du har ju precis ätit banan. -.-


På Onsdag

På Onsdag så kommer det komma en spansk klass till våran skola. Och då kommer det komma en spansk elev och bo hemma hos mig i fem dagar. (Jag delar med Sandra i min klass). Jag tror att det kommer bli väldigt kul och jag kommer ta med henne till stallet fredagen efter kommer alla ni i stallet få träffa henne! det kommer säkert inte bli så bra bloggning då men det ordnar sig. Sen senare i maj så kommer våran klass att åka till deras skola i spanien och bo hemma hos dem. Jag tror att det kommer bli väldigt kul också. Men jag kommer sakna Terry något ENORMT!

Snabb update

Busar med kusinerna och har d superkul! :D Vi hörs senare!
©Elvira

Bilder på Terry i spolspiltan

©Elvira
Blev någrab bilder på sötisen!

Lever livet

Idag kommer jag ha fullt upp med kusiner och kompisar så det blir ingen bra bloggning. Har gjort något tidsinställt med bilder från igår. jag kanske gör några/något mer. Och sen kanske jag mobilbloggar något. Fast då blir det ingen bild. Somsagt var Terry en DRÖM igår! Han var verkligen superfin! Med det vet ni ju redan. ;)
©Elvira-Bild från igår.

Godmorgon

Godmorgon, visst blev de rätt bra uppdatering ändå igår ? (:

Nu har jag vaknat för ett tag sen och ätit frukost, ägg & yoghurt, mumma ♥
Snart ska jag till stallet, eller snart och snart, klockan 12. Där ska jag träffa Jane och hon ska rida Cropper och jag ska rida Colgun. Klicka här för att komma till hennes blogg.


Klara 5 år xd


(Elvira, Terry i bakrunden)


skype


Sötis!

nu skypar jag med Jane, vi har mysigt och lyssnar på lite musik. Snart så stängs min dator av och då ska jag fixa massor med mina finnar och platta håret. De blir nämligen finare om jag plattar det dagen innan, blir mer volym. jag tjatar ofta på att jag har för mycket volym, mitt hår är väldigt stort & tjockt. Men jag vill heller inte att de ska ligga raktrakt mot huvudet, för de passar verkligen inte på mig.

Strax stängs min dator av, så jag kommer väl blogga någonting från Ipaden (:

Krammiissaar


pratade nyss med Nellie

NYSS PRATADE JAG & JANE MED NELLIE BERNTSSON PÅ SKYPE!


omg, jag grät typ, herregud vad cool hon är, min största förebild ♥



När en människa är så snygg så de blir äckligt, då är man för snygg.

edith; piggare nu..




just nu : blogginlägg

humör : trött..

dagens hiss : träffade Lovisa precis efter skolan & var med henne

dagens roligaste : se Colgun vara sjukt glad och springa massor, det han brinner för

i morgon : galopp på Colgun & träffa jane vid 12

dagens pepp : alla underbara vänner

skolan : rolig & kämpig..

måstegöra
: plugga till prov på tordag och fredag & bli bättre på att blogga

dagens låt : starships & tröjan du hatar


foto © Lovisa - redigering © Klara




Love my life!♥

©Mamma-Har bilder från idag så det kommer!
Hellu!
Älskar mitt liv just nu! Ponnyn var GRYMT fin idag och helgen kommer bli GRYM! Jag red med Emelie till höger för det blev lite knas så jag kunde inte rida med Klara och Lovisa. När vi travade så sökte han sig neråt och var typ såhääääääär fin! Sen i galoppen så sökte han sig neråt också! :D Idag var typ den bästa gången jag har ridit honom. (I dressyr då, om man kan kalla det dressyr. Jaja ni förstår!) Men sen på hemvägen var han ju såklart lite pigg så då gick det inte lika bra. Men han var ändå sååå fin på bortåt vägen så det gör inget. Och han var jätteglad när jag tränsade och så och det verkade som han ville iväg och rida. Sen när vi kom hem så spolade jag hans ben och tväddade hans svans med varmvatten. Det var skööönt! Sen smörjde jag, fixade vattenkopp och krubba och flummade såklart. Haha ;) Men jag är supernöjd över kvällen i stallet. Och åh vad jag känner att Terry verkligen är MIN typ av ponny! Han är verklogen sååå min stil av ponny! Haha Nu ska jag äta så vi säger hejdå!
Puss!



dagens vill ha





pappii? (:


tråkinlägg

hej, nu har jag precis kommit hem från stallet, mys! det var inte världens bästa väder, men de spelar absolut ingen roll när man har bra kläder. jag mötte Lovisa vid tågstationen och så åkte vi hem till henne och efter det hem till mig och åt nudlar och busadee med katten. När vi var i stallet gjorde vi inte mycket, inget speciellt faktiskt. när Lovisa hade åkt släppte Jane och jag Colgun på volten. Han var väldigt glad och gasade runt och bockade! sötponny

(Jag har verkligen ingen blogglust menmen..)

Nu kollar jag på djungelns drottning på kanal5play.

äckligt tråkigt inlägg...


©Lovisa

jag ska ta mig i skinnet och blogga nu. de är typ panik.. dåligaste uppdateringen ever!




Helgens planer

Fredag: Stallet med Lovisa och Klara :))
Lördag: Fira Alvin med lunch och då kommer kusinerna. Sen hem till Ida och såva där med Malin och Elin.
Söndag: Vakna upp hemma hos Ida och sen åka till stallet för att ha USEK möte. Och efter det rida Terry. Om det inte finns någon som jag kan rida med så kör jag frihetsdressyr eller så rider jag på ridbanan. ;)
©Jane

Godnatt

Förlåt för alldeles för dålig uppdatering från mig, jag skämma, usch på mig. Eller man kanske säger fy på mig, men whatever. Nu är jag i sängen, går och lägger mig tidigt ikväll. Ska bli skönt, veckan i skolan har varit rätt slapp. Idag drog jag hem till Lisa och där spelade vi Sims 3, pluggade, hoppa studsmatta och massor av roligt! I morgon ska jag till stallet med Lovisa, jag har saknat henne! Men nu ska jag ta och sluta, får egentligen inte andvända iPaden.. xd kram på er
Arkivbild.. ↓
©Lovisa
(den samarbetade förvånande bra idag :D haha, viktigt att veta!!)

Hemma!

Japp hemma från sjukhuset nue. Gick bra och sen blev jag ju sövd också. ;) Haha va typ ganska flummig när jag vaknade.
©Elvira

Skönt?

Haha ser skönt ut!

Hej bloggen!

N är jag på sjukhuset och väntar på att nånting. Xd gjorde ju lite tidsinställda till er igår som ni fick under kvällen fast jag har inte gjort några för idag. Men om jag kan så kanske jag kan blogga lite med mobilen. Men det blir så tråkigt då för då kan jag inte ladda upp några bilder. :( Imorn blir det stallet, jag vet inte med vem men det kommer säkert vara många där. ;) NÅGON SOM VILL RIDA MED MIG? Oj vad jag känner att jag inte har något att berätta! Så vi säger hejdå nu!//Elvira<3

Godmorgon


2007 I think? Hahhahaha, man bjuder!


Dagens vill ha!

Åh vad jag vill ha sånna! DREGGEL*

Music ♥




Grattis bror!

©Pappa på båda bilderna
GRATTIS ALVIN!!! :D

Dagens låt


Tack Jane!

© På bilderna Sara&Jane Redigering:Jane
Tack Jane för den fina bilden! Älskar den!♥

Nu blir det...

Nu blir det lite plugg till provet på fredag. Imorn blir det ingen bra bloggning tror jag. Jag ska till sjukhuset på dagen och sen på kvällen blir det plugg till provet. Så jag kommer inte gå till skolan imorn...
©Elvira

You light up my world

©Självutlösare

Skön dag!

©Lovisa
Halloj!
Idag har det varit en väldigt skön dag. Vi började kl. 8 med SO sen hade vi idrott i 2 timmar. Och sen slutade vi, vi slutade kl. 11:30. :D Och imorse så firade vi Alvin lite för att han fyller 15 år idag. Vi ska fortsätta fira Alvin nu i kväll. Så inge bra bloggning från min sida. Men tidsinställda kommer! Så håll utkik! Men nu har vi varit och handlat och jag har tagit en dush. Intresse klubben antecknar! ;) Men nu känner jag att detta spårar iväg så hejdå!

Rodeo-Cropper


©Bo Williamsson

Hej, igår red jag igen på Cropper. Han var sjukt pigg & lerig såklart. Han bockade liiiite, kolla nedan!



De syns nog inte så bra, men fixa helskärm, men då är de lite suddigt.. de gör ingenting, haha älskar att min rumpa är högsta punkt x*D



Ridläger

I sommar ska jag gå på ridläger på rörby. Som förra året! :D Det är såhäääääär roligt! Jag hoppas ju såklart att jag får den bästa ponnyn! (Terry) Jag vill utvecklas med honom ännu mer. jag utvecklades jättemycket under den veckan som jag gick på i somras. Jag och terry började lära känna varandra då. Men det har hänt väldigt mycket sen dess.
Bilder från förra ridlägret:
© på ALLA bilderna: Jane
Åh vad jag längtar!



Dagens vill ha!

Sjukt snygg ridbyxa! :D Hej pappa...!

Ridlektion 16/4 -12

©Jane
Tjenixen!
Nu tänkte jag berätta lite närmare om ridlektionen igår. Som ni vet så red jag Terry. Han var piggelin som vanligt! Vi började men fri uppvärmning. Då ville jag få honom framme för skänkeln och se så att han lyssnade även när jag tog tillbaka honom. Så jag jag gjorde mycket övergångar i traven. Sen även mycket volter för att få honom rörlig och fin. Sen red alla på en stor volt och då gjorde vi övergångar mellan trav och galopp. Snacka om pigg ponny! :D Haha bockbockbock! Yä det blev lite bocksprong där. Men sen skulle vi öka och miska galoppen. Då lyssnade såklart väldigt fint när jag ökade, men även när jag tog tillbaka. En gång så ökade jag verkligen så att han fick springa på. Sen skulle vi börja hoppa. Då hoppade vi först ett kryss och sen ett rätuppstående på ena långsidan med ungefär 4/5 galoppsprång imellan. (Terrys galopp) Första gången där så gick det inge bra för han var för pigg och ville bara springa. Han tycker att det är lite töntigt när det är lite lägre. ;) Men andra gången så lyssnade han lite bättre... haha men han ville gärna springa på. Sen skulle vi hoppa en linje på mitten som var som en orm ungefär, med två sockerbitshinder. Sen skulle man hoppa de två hinderna på långsidan. I "ormen" så var han MEGA fin! Han lyssnade PERFEKT för skänkel och handen. BÄSTA PONNY!♥ Sen gick det lite fort genom de två sista hindren men det gör inte så mycket. Sen hoppade vi det en gång till åt andra hållet. Då gick det också väldigt bra! Fast han vill ju gärna springa på. Men den där "ormen" var jättebra för honom, för då fick han verkligen tänka. När vi travade av och så var han också ganska fin.
Jag är nöjd över den bästa ponnyn i världen!

Tisdag

Hej! Ridlektionen igår gick jättebra. Jag hade Terry, som vanligt. ;) han var väldigt pigg men det är bara roligt! Han tyckte det var superkul att hoppa. Han sprang förbi en gång för då blev han aldeles för hetsig och ville bara springa. Men jag kan berätta lite nogranare sen.//ELVIRA

Idrott

Hej! Sitter i jumpa salen nu och tittar på alla mina klasskompisar som hoppar runt på ett ben. XD De gör någon balans övning. Jag fick tyvär inte gå hem. Fråga mig inte varför! Jag ska ju ändå bara sitte och titta på. Jaja ni får mer bloggning när jag kommer hem om jag hinner. För jag har ett so-prov på fredag och sen är det ju ridning också. Men vi hörs senare iaf.<3 //Elvira (Det går inte att ladda upp någon bild)

Hejhej

©Mamma-I höstas
Nu ska vi ha engelska och sen idrott. Jag ska fråga om jag får gå eftersom jag inte får vara med på idrotten. Eftersom jag äter pencelin. Så då kanske jag kommer hem lite tidigare. Men jag ska iaf försöka blogga lite på tåget hem. ;) I kväll är det ridning och vi kommer nog rida dressyr. Jag skulle vilja ha Terry för jag känner att han och jag utvecklas så mycket nu.

Favoritlåtar just nu ;

















Senaste inlägget

I senaste inlägget provade jag att mobilblogga. Och det gick ju bra! :D Så nu kanske jag kan börja göra det lite mer. Då får ni ju bättre uppdatering. Om det går sen så kan jag försöka göra ett inlägg om igår, på vägen hem.
©Lovisa

Godmorgon! Jag prövar att mobilblogga!

Hej! Nu sitter jag på tåget påväg till skolan! Vi hörs senare för nu ska jag gå av!//Elvira

förlåt


©Lovisa - fina ponnys

hej, förlåt för sjukt dålig uppdatering men jag har verkligen inte hunnit blogga. I dag är de sista dagen på lovet och de känns urtrist. I morgon är det skola och de har jag inte längtat speciellt mycket efter. Men jag har faktiskt saknat min klass. Alla skruvade människor. Måndagar är den absolut tråkigaste dagen för vi har ingen musik. Men de är ridning och jag taggar massor! Hoppas jag får Colgun, får ju aldrig honom.. Nu ska jag dra mig från datorn och snart gå och lägga mig, har blivit så sent varje kväll nu. Kram på er


En Söndag som denna...

Ska spenderas i stallet. Jag ska rida med Klara. Men jag ska försöka hinna att skriva om det sen. För jag måste fixa lite saker, typ köpa en present till Alvin som fyller år på Onsdag. Har ni några ideér på vad jag kan köpa?


©Lovisa

Lördag 14/4

©Mamma-Arkiiiiiv! Bildbrist-.-
Idag så gick jag och Klara till stallet vid tolv/ett någonting. Kommer inte ihåg? Hehe Och väl där så åt vi lunch och sen tog vi in de fina ponnysarna. När Terry såg mig vid hagen så började han direkt gå mot grinden. Gulle! Fast det var nog mest för att han ville in, det var jätteäckligt i hagen! Han frös! :( Så när vi kom in i stallet så fick han på sig sitt nya varma täcke och jag borstade lite. När vi hade borstat en stund så gav vi oss iväg en barbacka tur åt höger. Vi hade våra likadana täcken på oss! Vi var såååå snygga! hihi Terry lyssnade finfint. Och när vi travade på ett ställe så lät jag honom trava på ordentligt och då blev han mjuk och slappnade av riktigt fint! :D Han börjar bli så otroligt fin nu! ÄLSKA! När vi kom tillbaka till stallet så fixade jag honom lite och smörjde. Det var min härliga dag i stallet!
Puss!

Finaste hesten ❥




Bilder © Lovisa Hammarström

Fina, fina ponny, gud vad jag älskar dig


iPad och iPod

Nu är det mest bloggning på ipaden och ipoden för vi sitter och tittar på letsdance. Det blir bättre bloggning imorn eller senare


Tävlingssugen!

Jag är meeeeega tävlingssugen! Allt det här runt själva tävlingen och att få åka iväg och..... AH ALLT!!!!:D hihi jag vet jag är lite skum.
//Elvira


underbara ponny.

Idag så gick Elvira med mig när jag red Colgun. Han var stencool och dupersnäll, nu har han blivit superkul också. Så himla roligt (': han går jättefin och blir rund i halsen. Nom nom nom. Han går väldigt lätt att reglera också. Som sagthoppade Elvira upp på honom, hon tyckte också att han har utvecklats. Jag och han har fått ett riktigt band nu. Förut trampade han över mig som Kimberly i ponnyakuten ungefär. Han stack när jag red och var tittig hela tiden. Men nu känns de som att han ser mig inte som vilken människa som helst som kommer där i hagen. De känns verkligen som han vet vem jag är. Åh, älskling.
(iPadbloggning, kommer bättre bloggning från datorn senare ikväll)

Halloj!

Jag och klara var ute på en promenad förut och bara pratade. Det var jätteskönt att bara prata.
//Elvira


Hejhej

Nu sitter jag här hemma hos klara. Vi kollar på letsdance. Mysmys! Idag red jag ut med jane, Lovisa och Tora. Terry skötte sig jättebra! Han var ganska pigg men det gick bra. De andra travade ganska snabbt så terry fick galoppera ikapp ibland. På vägen hem sågjorde jag lite skänkelvikningar han var lite stel i början men sen så gick det MYCKET bättre! Sen åt vi, smörjde och hade insläpp. Haha dagens BIG fail! Jag skulle gå och hämta Hampus och bally för de ville inte komma. Och då ledde jag de till grinden. Och sen så sprang de iväg ochjag ramla rakt framlänges i leran! Hahahahahhaha jag bara skratta! Sen så gick jag med klara när hon red Cogge. Han var jättefin! Jag fick hoppa upp på honom och prova lite. Han var super mjuk!
©Bo williamsson
PUSS!

ElviraKlara kollar på let's dance

Hejhej alla fina bloggläsare, nu kollar vi på let's dance :D uppdatering kommer, kram

En dag i stallet

Halloj!
Idag så var jag ju i stallet och när jag gick av bussen så kom Lovisa och Klara och mötte mig. Gissa hu UNDERBART det var att träffa dem igen! :D Mina snuffisar!♥ Och innan hade Klara sagt att hon hade en present till mig. Inte vet jag varför?! Men haha det var snällt! Och kan ni gissa vad det var? Jo ett superdupermegasnyggt täcke! :D Det var rött och med guld kanter. ÄLSKA! Terry var så fin i det! Han såg ut som värsta tävlingsponnyn. Men sen borstade jag bort MASSOR med hår från honom. Han hårar jättemycket. Vi red till höger, Terry kändes lite taggad men lyssnade ändå. Jag ställde honom mycket och gjorde lite skänkelvikningar. Han lyssnade ganska bra på skänkel men han var ganska stel eftersom han inte har gått så mycket. Men han lyssnade väldigt bra hela ridturen. Haha frammåtbjudningen är det inget att klaga på! :D När vi kom tillbaka så åt vi och sen smörjde jag NOGA! Sen tömkörde Ebba furir och då fick jag prova lite. Han var jättefin!
Terry i det fina täcket!

Tar hand om mig

Japp har ansiktsmaks och sånna sköna grejer. Funderar på att måla naglarna... ;) Jag ska iaf göra lite inlägg nue. :)
©Elvira

Klara och Gunnar 2005



Åh, fina Gunnar! Dedär kommer jag ihåg klart! Han var min favorit! Söta va? ;D

Någon som vill se mera bilder på mig & Gunnar?

(Hahah, Gunnar på en häst, humor xd)


packat & klart

image description
Jag och Elvira i stallet idag, skulle blogga från Ebbas iphone, men inlägget ville inte publiceras.

hejhej, snart drar jag hem till Maja med Fanny och där ska vi sova över till i morgon. Ska bli fett roligt, var ett tag sen jag träffade någon av de utanför stallet. Så de kommer inte bli bra update tyvärr. Kanske något från någon telefon eller Majas dator.

Åh, idag var ponnyn sådär underbar igen, nu känner jag att vi är på rätt väg! :D Tack Jane!

Kram på er!


Godmorgon!

©Elvira
Nu sak jag äta frukost och göra mig iordning för att sedan gå till bussen. Det kanske inte kommer bli bäst uppdatering under dagen men sen när jag kommer hem ska ni få ett inlägg om hur det var i stallet. ;) Men nu måste jag äta frukost så hejdå!
Puss!

gonatt bloggen

Nu går jag och lägger mig för att i morgon ska jag faktiskt upp tidigt. Gissa vem som ska väcka mig. Lovisa xd
Hon ringer mig rätt ofta när jag ska vakna, hon ska ringa klockan 08.00 :DD

Och så kommer hon typ halv nio hem till mig och så går Elviras buss 09.55 så kan vi gå till busshållplatsen och vänta på henne där och gå med henne till stallet. Ska bli supermysigt! :)

Godnatt på er! Kram!!


Foto © Lisa - Redigering © Klara




Hemma!

Åh vad skönt! Nu har jag kommit hem för ett tag sen, har tagit en dush och bytt om till myskläder. Det kommer bli jättemysigt att sova i sin egen säng. Och imorn ska jag till stallet med Klara och Lovisa. Gissa vem som kommer vara superdupermegapigg! Haha jo Terry så klart! Jaja får jobba han ordentligt så blir han trött. ;) Nu ska jag chilla lite innan jag går och lägger mig.

Skadad ponny & mycket att berätta



Idag när jag kom till stallet mötte jag Lovisa, saknat henne! När vi kommer innanför stalldörren så säger Ulrika att Colgun har skadat sig. Hjärtat dunkade i 190.. Han stog i Hampus box och nästan droppade av svett. Han hade fastnat med framhoven i Martins täcke. Martin blev säkert rädd och galoppera iväg och Colgun efter. Usch, vill inte ens tänka på det. Men som tur är är han inte halt och han mår bra, bara lite osäker.

Jag ledde upp honom till stallet och så hämtade vi Sigge. Vi stog och bara borsta bort hår i säkert 20 minuter om inte mer. Efter det såg de ut som om de hade snöat i stallet, vi la upp de på instagram på Lovisas telefon, de kan ni kolla på ; lovisahammarström

Sen skulle vi rida ut, jag får bara skritta, säkert hela resten av lovet. Jane gick med för att fota. Han kändes jättefin och var glad. Vi red till hindrena till höger. Lovisa och Sigge hoppade lite där, hej och hå vad fort de går! Vi fotade massor! Kommer upp bilder snart, Lovisa ska skicka de.

Sen hoppade Jane upp på honom, hon jobbade honom lite, då blev han asaaaamjuk (egentligen inte, men för att vara Munsboro Colgun..) sen när jag hoppade upp så var han megafin, supermjuk verkligen! Åh, underbart! D:

efter det så släppte jag ut honom i sjukhagen och så fick han äta sin lunch där. Sen gick jag och Lovisa och åt, eller hon åt sin pizza. och efter de smörjde vi Colguns sadel & träns. Och de sista vi gjorde innan de andra åkte (Lovisa, Jane & Fanny) var att gå upp i lillskogen och hoppade lite hinder utan häst. Sedan åkte Lovisa & Fanny hem och så hände inte så mycket mer.

När jag kommit hem och varit här hemma i ca 2 timmar så kommer Tim & Jane och frågar om jag vill komma och hoppa studsmatta hemma hos de, de gjorde vi sen promeneradee jag hem och åt middag.

I morgon kommer Elvira hem och jag har saknat henne massormassor! Hon ska få en sak av mig, mohha! Och Terry kommer vara megapigg!

I morgon efter stallet klockan hal 5 så drar jag till Maja med Fanny. Där ska vi sova över, mys. Vi ska vakna ganska tidigt för att dra till stallet då Maja ska på terrängträning i / på (?) runsten . Jag ska få rida Jozef lite också. (: Tagga!

De var mycket att berätta! Kram på er!


Biiiiilder!

©Elvira/Självutlösare
Alla bilder förutom den med grisarna är tagna med Alvins kamera. Vist blev bilderna bra!
Vilken är din favorit?

Sjukt snygg!

Våran header och design är typ såhääääär snygg! :D Bra gjort Lovisa!

Försmak!

©Elvira
©Elvira
Båda bilderna är tagna med Alvins systemkamera. ÄLSKA! :D

Nu gick det ganska bra!

Yä nu gick det ganska bra att blogga! Inlägget innan skulle ha kommit upp lite tidigare. Men nu är det typ bara en och en halv timme kvar. Så det gör jag en tumme UPP för! Så som jag känner nu så SKA jag till stallet imorn! Helst skulle jag vilja vara där nu. Hihi Saknar Terry som in i bomben! Han är det bästa som finns! 
©Elvira(Självutlösare)

På bussen

Nu sitter jag och Alvin på bussen på väg hem (mamma också) från Funäsdalen. Det var roligt, men inte så roligt att jag har varit sjuk. Jag mår lite bättre ida jag fixk höra av Klara att Cogge har skadats. :( Så hon kan bara skritta nu. :( TRÅKIGT! Jag kan nog inte blogga/lägga upp bilder så mycket för internet är jättesegt. För en liten stund sedan så stannade vi och tog en liten paus. Då gick vi och köpte glass. När jag hade ätit lite på min GODA glass så tappade jag den.... :( Och det var ganska mycket kvar! Haha SEGT! Typiskt Elvira!
©Lovisa

Again



Hahahah, Sara och Lovisa har jobbat hårt! :D

De är SUPERROLIGT när ni kommenterar! Fortsätt så!

(Sara & Lovisa, jag ska bomba er varje dag också, mohahha)


Happy



Wow! :D

Hahahah, Sara, well done!




Lång dag



Dagen började med att jag vaknade klockan 09.30 och låg och drog mig till 10.00. Någon timme senare kom Ebba och så gick vi till stallet. Då hade Elin tagit in Colgun för att rida, så då tömkörde jag och Ebba Kevin & Manne. De ser inte så roligt ut, men de är de verkligen, har inte tänkt på att de är så roligt som de är! ja, vi drog hem till mig och inte så mycket mer, kolla på tv ;p men nu blev dehär typ världens tråkigaste inlägg så hejdå!

kram på er


Tack Lovisa, du äger!

Nu har världens bästa Lovisa fixat header & design :D <3



Nu ska jag bara fixa namnskyltarna, de kommer upp om 10 minuer.

Visst blev de snyggt? :)

//  Klara ♥

Täpt gris!

Hej, hej!
Saknat mig? Haha har inte haft något internet så jag har inte kunnat blogga. För jag kan  inte blogga från mobilen. Men om ni undrar över rubriken så har jag halsfluss. Har spenderat hela förmiddagen hos doktorn. Det var SJUKT mycket kö! Och i natt så har jag haft feber och så. Dessutom är jag jätte täpt och låter som en liten gris. Så det har inte blivit mycket skidåkning för mig inte. Dessutom har Alvin också varit lite sjuk men mår bättre nu. Jag hoppas jag mår bättre imorn, för då ska vi åka hem och sen på Torsdag så vill jag åka till stallet.  Men nu ska jag inte hålla på och klaga.
Jag har tagit ganska mycket bilder med Alvins systemkamera så dem ska ni få se. Annars är det väl inte så mycket som har hänt. Hur har ni haft det under påsken då?


©Elvira

Provar att mobilblogga

flirty (MMS)

Provar att mobilblogga // Klara


loppet



Ni kan ju se att jag kommer lite efter, men de hästarna är sjukt grymma! Åh, underbara ponni ♥


Bilder © Isabelle Hassner





© http://isabellellinor.blogg.se/

Här var de några bilder från efter löpet igår. hahaha, kan inte sluta skratta åt att alla står och gör en varsin sak med Colgun som värsta verkstaden xd

Han är min pärla, min ängel ! ♥




Galopptävlingen

Hej ! Idag var de ju tävling. Men nu tar vi de lite kort eftersom jag bloggar på iPaden. Ja, lastningen gick bra. Sen var han stencool hela tiden! Loppet gick jättebra, hyfsat snäll i starten och framförallt väldigt fin ner till start vilket gjorde mig jätteglad eftersom de är det svåraste enligt mig. Hah, lång mening xd starten var väldigt långsam med många omstarter . Under loppet så tog han i alldeles för mycket i början (Coggestyle ^^)  och blev trött på slutet. Fast mest trodde jag att han inte orkade springa eftersom han kom lite efter. Hah, han flåsade inte ens efter mål, haha, stolt Klara ;D <3 vi slutade sjua av tio. Väldigt nöjd och stolt över min pöjk :'))) bilder kommer i morgon eller senare ikväll I think. Kram
Kul, de gick ju bra att blogga från iPaden !

Grym tjej!



Denna tjej är vekligen grym på att sjunga och är grymt snygg. Underbar människa säger jag bara. ♥


Godnatt

hej, detta blir mitt sista inlägg för ikväll. Jag går och lägger mig riktigt tidigt idag fast jag ska gå upp rätt sent, vid kanske halv 10 i morgon så drar jag till stallet vid 11 och fixar ponnyn min. Jag är väldigt taggad men mer nervös..

godnatt!




HAHAHAHAHAHHAHAHHAHA





HAHAHAHAHHAH, kan verkligen inte sluta skratta åt henne x'd


Glad påsk bloggläsare!


Foto © Bo Williamsson - Redigering © Klara


Dagens vill ha


Dessa ursnygga converse!

Jag vet inte varför jag fastnade för just dehär, men de är väldigt neutrala och samtidigt en ball färg. Mums ;*

Kram


Godermorgon

hej, idag vaknade jag vid ca kvart i nio och gick upp och då ser man mamma spela wordfeud på sin iPhone, Tove på iPaden och de sitter i soffan framför tv;n och orta i korridorenn sitter pappa med datorn xd
Idag kommer de inte bli så bra uppdatering tror jag eftersom jag ska till mammas kompis landställe (?) Hon heter Celle och har två grymt söta tjejer, Ahltea (stavning?) och Leija! (:
Men jag kanske kan fixa några tidsinställda om jag orkar.


Foto © Lisa - Redigering © Klara - Modeller; Jag & fina Selma

Kram!


5 saker ni inte visste om mig

Jag är en av de yngsta i min klass fast längst..

När jag var liten var mitt hår platt..

Jag är väldigt slarvig..

Jag är beroende av min dator & sms..

Jag skickar minst 160 sms om dagen..


© Lisa

De är jag de.




Brummbrummponni


© Kenta

Åh, mitt hjärtegull. Han ser väldigt näjd ut, tycker inte ni de? Naaw, sötaste.
Hah, ignorera mitt face..


Try to stop me


Foto © Lisa - Redigering © Klara


Kom med idéer!

koim med idéer vad jag ska blogga om, bomba med de! min blogglust är på topp, men jag har ingenting att blogga om och då blir de ju inte roligt? Jag ska fråga runt lite på facebook också ;)

Kram


Söta! ^^


Lite av sakerna från Hööks senast


Hönät


Tävlingsstjorta kortärmad


Tävlingsstjorta långärmad (My style ♥)


Gummityglar


Vita ridbyxor

Sen var de lite till.

Tävlingspärm
Nummerlappar
Glansspray
lädertvål
transportgrimskaft..

hoppas ni förstår att allt detta behövdes, de är verkligen inte så att jag bara får allt jag pekar på. verkligen inte.



Stallet

Idag vid ca 10.50 så gick jag till stallet för att rida med Ines & Fanny, där mötte jag även Ida. Hon skulle rida med på Storm, åh, de är så söta! Vi red och Colgun var väldigt trött kändes de som, men jag tror inte de är någonting fel. När Manne & Mortiz stack totalignorerade han, de känns inte som han.. eller så har han blivit tryggare eller jag vet inte. Men vi red inte så långt för att vi ska ju tänka på att de är tävling på söndag. jah, kommer mer inlägg ikväll / under eftermiddagen, håll utkik!


©Bo Williamsson - i tisdags


Djunelns drottning

Hej, jag lovar att jag ska uppdatera jättebra om typ en timme. Just nu tittar jag på djungelns drottning, haha, älska <3 [: // Klara


Gråsvart transport

pappa hade köpt denna i stället, jag tyckte den vita var snyggare men denhär var också snygg, passar ju bättre till bilen. (:




Klara


Foto © Lisa - Redigering © Klara


Godnatt

Ska gå och lägga mig snart. Imorn blir det bussen HELA dagen. Jag tar med mig datorn så om jag har internet så ska jag försöka blogga. :) Men vi hörs imorn!
Puss!

Tisdag

hej, förlåt för usel uyppdate, så säger jag alltid, men jag måste verkligen bättra mig och de kommer jag verkligen bygga upp under lovet.

I tisdags red jag ju igen på galoppen, jag fick min pärla. Han var jättelerig och jag blev väldigt stressad. När vi satt upp var han väldigt lugn och när vi gick ner till banan så fick jag gå ut först. Jag har aldrig ridit honom när han varit så lugn, och dedär var på galoppbanan.. Rätt sjukt egentligen. Men han var i alla fall helt underbar bara lite tittig.

©Bo Williamsson - *älska att de alltid kommer nya fantastiska bilder från honom*

Andra varvet fick jag gå med Elliot & Paky, då blev han lite piggare såklart, men när vi travade seg som jag vet inte vad, när vi började galoppera så gick de ganska fort. Men inte fort för att vara Colgun, verkligen inte. DE gick bara fortfare och fortare men ja, inte så intressant för er att jag snackar om dehär som jag kan snacka om i evigheter. Jag menar de jag kan verkligen snacka om detta i evigheter.


©Bo Williamsson - Bakotslickade öron, ögonen, sjukt koncentrerad, detta är de bästa han vet ♥


Packar

Packar nue. Hörs senare on this blogg! :D
Haha bjudbjud!

När jag skriver...

Om jag ska skriva något åsikts inlägg. Eller som det inlägget jag gjorde om Terry. Så MÅSTE jag känna STARKT för det för att det ska bli bra. När jag skrev om Terry var det BARA massa feelings! Jag skrev ner mina känslor till er. Och eftersom jag verkligen känner så och det kom rakt ut från mitt hjärta så blev det faktiskt ganska bra.
©Bo Williamsson

Lov!!!

Yey! :D Glad Elvira har ni är! Nu är det lov! Snart kommer mamma hem och då ska vi åka till TäbyC för att köpa lite grejer. Sen ska vi hem och packa, för imorn så åker vi till min morfar som bor där uppe i landet.^^
Idag fick jag ett påskägg av emma i min klass! Sötis!♥ Mycket gott godis i också! Gulle! Hihi sånt blir man riktigt glad över, så nu är jag på superhumör! Det kanske är för att vi hade så kort dag också. Men nu måste jag göra mig iordning för att åka.
Cambild.......
Puss!♥

Terry Teapot

Terry Teapot eller om man inte orkar säga det så säger man Terry. Han är iaf världens finaste B-ponny. Han är en vit springare! haha skämt åsido! Men han gillar att busa med sin ryttare och just nu har han väldigt mycket vårkänslor. Se bara på filmen:
I dressyren tycker de flesta att han är värdelös. Men det tycker INTE jag! han kan bli HUR fin som helst! Som sagt han är världens finaste B-ponny! Han kan gå så fint så! Men om man verkligen jobbar honom på rätt sätt så blir han KALASERS! Nu är det nästan så att jag är sugen på att starta någon dressyrtävling. Men det måste tränas mer. Speciellt som han blir sååå nervös på tävling. Haha han blir ett närvvrak! haha sötis!♥
.
I hoppning så är han kanske lite bättre än i dressyren. Men det kan bero lite på vilket humör han är på. Förut så stannade han på nästan varje hoppträning, men nu har han inte stannat på länge. (Iaf inte med mig). Han tar väldigt stora galoppsprång! Haha han hoppar också även väldigt högt över hindren, men om det blir lite högre typ 80 cm så hoppar inte lika högt över. Frammåtbjudningen är det inget att klaga på iaf. Om han är på bushumöret så slår han gärna till med ett bocksprång! :)
.
Terry är en Svensk ridponny och är 125 cm hög. Man känner inte till hans mamma eller pappa. Och han är sååååå söt som man kan bli! Mitt lilla hjärta!♥ hihi
.
I början när jag och han började lära känna varndra så var båda lite osäkra och jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera honom. Han bet mig en gång i armen, men nu skulle han inte göra det. Jag vet hur jag ska göra i boxen. Hur jag ska göra när jag rider. Jag vet vilket sätt just han ska bli riden på. Det är sånt man måste ta itu med först. Bara den där känslan att han kommer till mig i hagen....♥ Det var första dagen på sportlovet. Då ropade jag på honom för att få han uppmärksamhet. Jag hade ingen tanke på att han skulle komma till mig. Och sen så ser jag hur han börgar komma till mig. Asso ni som inte har upplevt den där känslan när man bara.... "åh du är FÖR underbar! Och jag älskar dig!" Jag tycker synd om er! Man bara smälter inombords! Det var första gången han kom till mig i hagen. Sen dess så har det hänt ett par gånger. Och han höjer alltid huvudet när jag ropar på honom. Det kanske verkar töntigt att jag är så glad över det men det är faktiskt så jag känner för Terry. Han är såååå mycket mer för mig än någon av er kan förstå. Han är livet! Jag blir faktiskt tårögd just nu när jag tänker på hur fin han är. haha jag sitter faktiskt och gråter lite nu. ;)
.
(Jag vet att det här kanske inte är så roligt för andra att höra). Men jag känner att Terry är väldigt bra storlek för mig. Jag kommer kunna ha honom som min sköthäst ett ganska bra tag till. Och jag bryr mig inte att vi inte kommer kunna tävla något mer efter det här året. det viktigaste för mig är att jag får vara med honom. Ojoj nu börgade jag gråta igen! haha SKUMT! Men i år vill jag åka ut på så många tävlingar som möjligt med honom. Han är BÄST! :D
©Lovisa,Bo Williamsson,Sara,Klara,Sandra,Jane,Elvira,Mamma,Ebba

Opsi!

Jag som skulle vara så duktig!
Nu har jag bara gjort ett långt inlägg om Terry. Aja det är bra för er iaf! Haha men nu måste jag ta en snabb dush för att sedan gosa ner mig i soffan och titta på TV. (Inlägget kommer 20:15) Inlägg om måndagens ridlektion får bli imorn.
See you later alligator!






galopp


©Ann Furbäck

hejhej, förlåt för dålig uppdatering, men snart ska jag till stallet för att rida igen på tisdagsgaloppen, jag kommer väl få min underbara eftersom de är tävling på söndag. jag är jättenervös inför Söndag..




Idag

Lite dagens saker. ;)
Här kommer outfiten som jag hade idag:
Tröja-Rolling stones (H&M)
Byxor-Desigual
Skärp-Bikbok


Dagens humör: Lite halvt, lite trött, lite sur, lite glad.
Dagens braiga: Att det är påsklov snart
Dagens dåliga: Att jag inte kommer få träffa Terry förens på torsdag. Alltså om en vecka. :( Och jag saknar honom redan. Han är det bästa som finns! Han är den jag alltid vill komma till först! Han är livet!♥
Dagens roliga: ...
Dagens låt: Call me maybe

Haha jag tror inte att jag är så rolig idag. Men idag har jag iaf först tagit blodprov, sen skolan al day. Haha rolig dag! NOT! Jaja nu ska jag göra något vettigt. (Ta en dush, blogga och skriva om måndagens lektion i minlilla bok och här.
©Lovisa-Min älskling!♥

Mitt humör är på bajsnivån

Bara så ni vet. (xD) Ska försöka rycka upp mig men det är inte så LÄTT när man mår dåligt och allt känns fel. Vet att det inte är roligt att läsa sånna här inlägg men det här är liksom min och Klaras dagbok. Så vi får ju liksom skriva av oss och så. Men när jag kommer hem ska jag försöka knåpa ihop ett inlägg om hoppningen igår. Jag hade iaf Terry och det gick superdupermegabra! Han var BÄST! Har typ aldrig sett honom hoppa så. Fick mycket beröm för den sista rundan. (Vi hoppade en liten bana).
©Bo Williamsson-På terängtävlingen♥

TRANSPORT



YES, äntligen! Min underbara pappa har köpt denna transport till mig! :D


Perfektion för mig!

©Lovisa-Du är perfektion för mig!♥

ca 6 år sedan



Visst är vi små!

Elvira är tredje från höger på Simson och jag andra från vänster på finaste Bulten ♥


Elvira & Mammii


©pappa

SÖTA VA?

Elvira var sjukt söt då, gumman ♥


Påskäggsjakt & Ridtur


©Bo Williamsson - Dålig sits, jagvet. Men underbaar ponni. ♥

hej, nu har jag kommit hem från stallet. Först idag så var jag och pappa på Hööks. Jag tror de kommer ett inlägg om vilka saker de blev, vi köpte väldigt mycket. Igår hände någonting väldigt roligt, haha, de kommer senare ikväll I think. På påskäggsjakten så gick jag med Ebba, alla fick knyta ihop sina ben och svara på frågor, kulkul. Efter de så red jag ut med Anna, Alina, Ines, Ebba, Tora och Fanny. Vi var alltså 7 stycken, de var skitroligt! Colgun var helt underbar, lyssna på små hjälper och lugn som jag vet inte vad. Han lyssnade på mig och de kändes som vi var ett, fantastisk känsla. Vi red till issjön ungefär och tillbaka.

Dedär som hände igår handlar inte om besöksrekordet, de var också roligt, men de är någonting annat! :D

Kan ni gissa vad?




Dag 30: Valfri bild




Hööks

Hej, nu drar jag och pappa till Hööks, bara så ni vet ;D // Klara


Besöksrekordet igår!

Besöksrekordet igår kämpade sig upp till hela 143 besökare! :D Ni är bäst!

RSS 2.0