Trötter

Nyss gick inbrottslarmet, gud asså, jag får verkligen panik, låter så högt så de känns som om mitt huvud ska sprängas. Hemskt, jag larmade av & polisen ringde och frågade om jag var oskadd, haha, jag fattade ingenting..
Jao, tror inte jag kommer blogga något mer ikväll.

Men tusen tack för att ni fixade besöksrekord! :DD



Munsboro Colgun ♥



Du är allt för mig.
Jag kan inte förklara i ord hur mycket du betyder för mig.
För mig är du bäst, för en annan är någon annan bäst.
Du är perfekt, kan inte bli bättre.
Vackrare än allt annat.
Alla minnen.
Med dig är jag trygg.
Du är den ända för mig.
De är du som gör mig glad.
Mitt hjärta fylls av glädje när jag ser dig och umgås med dig.
You light up my world.



Jag litar på dig


©Bo Williamsson - Dagens träning, bara liite kletigt.

Hej, idag var de ju galopp, jag fick Colgun och han har inte gått på galoppen någon gång under hela detta år, så han var överspeedad, bokstavligen. De gick väldigtväldigt fort, han nästan låg ner i kurvorna och körde helt och hållet sitt race. Noll kontroll. Han drog in till mitten, där alla andra hästarna gick, bockade sjukt högt, jag trillade av, sen sprang han runt lite, vårkänslor nu! Jag hoppade upp snabbt och så red jag 2 varv till, gick som smort, jag var bara oberedd, jag litar på honom till 100 % och han skulle aldrig göra någonting för att vara dum. Han är helt otrolig. Dendär hästen alltså. När vi gått hem fick han en skön långdusch ;D ♥

Kram





Hemma hos mormor och morfar

Hej!
Nu är jag hemma hos min mormor och morfar. Innan så har vi varit i skogen och grillat korv. Urax som min mormors och morfars hund heter ska bli pappa. Debbie som hans tjej heter är supersöt! Var ute på en promenad förut med båda och man ser att de är kära. Hihi super gulligt! Sen har ju jag också världens bästa moster! Eller båda mina mostrar är bäst! Men idag fick jag en dunväst och ett par svarta hunterstövlar av min ena moster. Imorn är det påskäggs jakt i stallet. Ska bli super kul! Ska försöka att göra några inlägg men eftersom jag kommer att vara i stallet hela dan så blir det lite svårt. Men jag kan göra något tidsinställt. 


©Elvira-Debbie och Urax

Puss!

 


Kulkul! Då var man länkade också!





HÄRLIGT


Frihetsdressyr

Låter filmen tala för sig själv! :D

Gästbloggning :)


Tjenare på er alla Elvira & Klaras läsare :)

Jag fick en förfrågan utav Klara om jag skulle vilja gästblogga här hos dom
och ja sa att det skulle jag kunna... Och nu är jag här och ska blogga lite :)

Men vem är jag då? Haha jo jag är Michelle Eriksson ifrån ponnybrudarna.se

Jag driver ponnybrudarna.se tillsammans med min bästa vän.
Vi båda har varsin egen häst som vi tränar och tävlar tillsammans med :)

Min häst heter Elsanta, ett C-ponny sto på 17år. Jag har ägt henne i ca 4 år.
Vi har då under den tiden tränat,tävlat och kommit varandra riktigt nära. Nu kan vi varandra helt ♥
Vi tävlar i hoppning tom L:A nivå & dressyren på L:C nivå.

Våran blogg startade vi för ca 1 år och tre månader sedan..
Vi har haft en riktigt lång och rolig resa med vår blogg, vi va en helt vanlig liten hästblogg
som startade med att skriva om sina ridpass & vardagar... Men sen helt plötsligt blev bloggen känd
och vi började blogga om massa annat också, och har nu olika erbjudande osv med bloggen

Vi verkligen älskar att blogga inför våra fina läsare.
Det som gör att vår blogg kanske är lite galnare än alla andra, HAHA det är nog att vi
som driver bloggen, alltså jag & Fanny. Vi bjuder på oss till 110%

Vi bjuder på massa galna videoklipp & riktigt knasiga bilder

Ja nu fick ni veta lite om mig, samt om mig & min kompis blogg 

Kram på er ♥




/ Michelle Eriksson

Gästbloggar'n

Tjabba, nu är de dax att tagga för just nu skriver dendär hemliga gästbloggaren :DDD
TAGGA


Forever Alone




Knasiga ponny!

Hahahahhahahah rodeo ponny! Ska fixa ihop en film som kanske kommer imorn. :D

Mina sötisar!

©Elvira
Kolla vad söta dem är! Det var i vintras när jag och Klara tolkade med Terry! ♥

Dag 28: Väder




Godmorgon alla fina!

Tjenare, nu har jag ätit frukost och nu ska jag byta om. Idag så ska vi träna till konserten på måndag. Ska bli roligt. Sen så ska typ min skola ha påskäggatävling, hahah ;D jo men nu ska jag fixa mig, puss och kram //Klara


Duktig flicka!

©Självutlösare
Nu känner jag mig väldigt duktig! Jaghar gjort allt jag skulle göra! Så nu ska jag unnan mig en härlig tv-kväll! :) Ni får ha en bra torsdags kväll så hörs vi imorgon!
Puss my darlings!

IPod

Hej, nu har jag laddat upp blogg.se i Toves ipod. Vilket betyder att jag kan blogga liite oftare. Snällt av henne att låna ut den tycker jag, tyvärr så kan jag inte ladda upp bilder för den har ingen kamera, men de är i alla fall bättre än ingenting, ellerhur? Oh, jag sa ju förut att jag tycker de är roligt att blogga från telefoner, detta är ju ingen telefon men nästan. hahah, vad har ni gjort idag då? (; snart ska jag kolla på Sveriges värsta bilförare, hahaha, älskar de, så kul att se att de är så dåliga...(mohahaha) men nu ska jag inte tråka ut er längre. Kram på er.
Hahah, nedan kan du se en fin liten grej hon gjort x'd //Klara


Glader

hellu, idag har de varit en rätt rolig dag i skolan förutom att de regnade och de gillade inte mina converse, haha.
Nu är jag hemma och har precis varit hemma hos Lisa, de var fett kul. Ju, jag har inte alls lång tid kvar på denhär datorn så jag kommer nog inte kunna blogga något mer ikväll. Kanskekanske så kan jag ladda upp blogg.se på Toves Ipod om hon är snäll nog. Skulle vara fett roligt i så fall, älskar att blogga från mobiler ^^

Kram på er




Dag 27: Tema "två"




Slutat nu!

Halloj! Nu bajs sitter och väntar på bussen med Clara. När jag kommer hem ska jag: göra matte, köpa godis och påskägg till påskäggsjakten och städa rummet. Haha kul att veta?:) nu ska jag vara lite social så....hejdå!:Dpuss!


Maaaaat!

Nu sitter jag (och mina kompisar) i matsalen. Det var inte så jättegott men helt ok. Nu efter lunchen har jag spanska, engelska och svenska sen hem! Puss!


Klaaaaaart!!!!

Nu har jag gjort nationella prov i matte. Det kändes som det gick helt ok. Nu vet jag inte riktigt vad jag har, det var nån som sa att vi hade håltimme:p puss! //elvira


Bloggar senare

Ska försöka göra endel inlägg när ja kommer hem!


Godmorgon

Hej! Nu sitter jag i skolan och ska ha nationella prov. Puss! //elvira


På fredag:

©Klara
Jag får se vad jag tränar på då med Terry. Jag får se vem jag rider med men kanske... Klara? Var vi än rider så ska jag försöka jobba på ställningen och kanske göra lite skänkelvikningar och så. Jag vill arbeta med att få honom mjuk. Han var ju så himla fin i måndags, så jag vill försöka fortsätta på det. Ja det är väl det jags ka försöka jobba på. Men ni får veta mer sen när jag har ridit på fredag. :)
Puss!

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt



EN SUPERFET FLODHÄST I LOS ANGELES, JAG DÖÖR!!
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH x'D


En vanlig Onsdag

©Elvira
Heej!
För ungefär en timme sen ungefär kom jag hem från skolan. Skolan var helt ok, en helt vanlig onsdag. Nu när jag kom hem så åt jag lite mellis och nu har jag chattat lite med lite olika. I helgen så kommer en hemlig gästbloggare!!! :D Någon som kan gissa vem det är? Jag hoppas att ni kommer tycka det är kul! Senare ska jag åka till mamma. Och i skolan fick vi veta att vi ska ha muntliga nationella prov på fredag. Man fick en grupp och en tid.
Det braiga är att vi ska inte ha några matte eller no lektioner, jag får såvmorgon till 09:00, jag slutar tidigare, jag har bara två och typ en halv lektion, jag kommer tidigare till stallet, jag kan rida eftersom jag kommer tidigare och jag får träffa alla underbara i stallet.
Vi får se om det blir lika bra uppdatering idag men det blir iaf inte lika bra från min sida. Men något inlägg till ska jag försöka göra iaf. :)
Puss!

blubb

hei, nu har jag kommit hem, ja jag har verkligen ingenting att skriva om så jag vet inte varför jag gör detta inlägg, idag var de en ganska slapp dag i skolan med väldigt mycket flumm.. Nu ska jag kolla på djungelns drottning på kanal5play så hejdå!



Utvecklas

Jag tycker att det är så roligt, för jag känner själv att jag utvecklas ganska mycket med Terry. Vi har gått från att inte ha förstått varandra alls till att vi förstår varandra... jag kan inte säga jätte bra men ändå bättre. Och det är så härligt när man känner efter ett ridpass att man har utvecklats. Och om vi går ett steg bakåt så går vi alltid två steg frammåt.
Se här bara:
Det var i höstas, vi hade inte så bra sammarbete då.
Sen jobbade vi ihop oss lite mer och då såg det ut såhär:

(Bry er inte om att det är ett kryss)
Det har förändrats lite där i mellan. Men hur har våran kommunikation varit? Såhär såg det ut i höstas:
Han följer iaf efter mig och så. Men jag ska försöka ha frihetsdressyr snart så ska ni få se hur det ser ut nu. Om det har förbättras eller hur det är.
Nu har hoppning förändrats också, jag tycker själv att det ser mycket bättre ut än i höstas.
Han hoppar mycket spänstigare eller vad man ska säga. ;) Sen tycker jag att han och jag har lite bättre komunikation. Förutom då att han vill springa iväg lite och så. Men själva hoppen tycker jag har förbättras.
Jag ska försöka fixa någon som kan filma så ofta jag rider så ni får se. Det är ju roligt för er också att få lite filmer. Nu hoppas jag att vi kommer att utvecklas ännu mer och vi har gått några steg frammåt nu. Speciellt från igår! :D

Dag 25: I all hast



....


Ett inlägg...

Ett inlägg om min och Terrys utveckling kommer sen! Håll ögonen öppna! :D

Frågestunden!

Glöm inte bort frågestunden! Har fått in lite frågor men vill ha lite fler. ;)
Länken är här: http://elviraklara.blogg.se/2012/march/fragestund.html#comment

Monday

Igår var de måndag, de är alla med på? Japp, vi hade tjejkillekilletjejdag, när killarna ska vara tjejer och tjejerna ska vara killar, de var faktiskt väldigt roligt! Jag hade inte så bra kläder, men de var roligt ändå! Killarna, eller "tjejerna" var sjukt roliga, Vincent var lilla Stina, Arvid var lilla Rebecca med sin prickiga klänning, de hade sminka sig också, hahaha, jag dog xd




Dedär var när vi prövade kläderna kvällen innan, skit i min frisyr och hur jag ser ut, hemsk jao. Hahah, mina vackra finnar passade faktiskt ganska bra! ;DDD


Längtar

Längtar till sommarlåvet så sjuktmycket!
Det jag har bestämt att jag ska göra är:
Åka till New york
Gå på ridläger
Umgås med kompisar (Såklart)
Bli brun!
.
Lite saker som händer på mitt sommarlåv. Vad ska du göra? :)
Förra sommarlåvet:
©Sandra,Jane,Klara

Helgen

Eftersom Elvira skrev om sin helg så kan jag lika gärna göra de! (;
På lördagen red Jane, Elvira & Jag på Terry, Alfons & Charlie somsagt. De var verkligen supermysigt, vi red till gillinge och tillbaka. Vi träffade en supertrevlig tant/gumma (?) på vägen också, haha. Ojj, nu blev min dator jättekonstig o: Aja, Charlie är verkligen helt underbar, awesome häst dedär, helt perfekt förutom att han är så stel, i slutet började han mjukna lite och så. Men jag, jag har inte lätt för dedär med dressyren, jag är tyvärr ingen dressyrtant, de är kul, men de går aldrig bra!


På söndagen så var de Kick-off på täby galopp, där fick vi kolla på träningslöpen och de delade ut lite priser. Ida & Elin tävlade på Spirit och Icent, de är så sjukt gulliga ekipage dedär! Efter de drog vi hem till stallet och sp red jag med Ebba, Ines och Fanny. De var mysigt, vi red långt in i skogen, hittade även Louises gamla xperia, men nu har ju hon en iPhone, hon tappade den tydligen 23 november 2011. Alltså har den legat under snön, ojoj, den är stendöd, undra om den någonsin kommer kunna leva igen. Men nu har ju hon ändå ingen andvändning för den. Vi såg att de var hennes genom att ta ut minneskortet och kolla lite på bilderna. Juste, Colgun var helt galet underbar, bästabästa ♥ De är superhärligt ute nu, nästan sommarkänslor jue!







Dagens Outfit



Tjocktröja ; Ingen aning

Byxor ; H&M

Hår ; Utsläppt

Wei, nu fick jag en riktig blogglust, håller på med ett inlägg i utkastet, men de skiter vi i, tar de någon annan gång.



Då & Nu





Du gör min dag!

©Lovisa-Du gör min dag!♥
Typ bäsa låten som jag lyssnar på nu!

Min söndag:

©Klara-Biiiiildbrist!
I söndags så träffade jag Emelie i stallet vid halv elva. Då gjorde vi iordning hästarna och red ut. Det blev en ganska lung tur eftersom det blåste så mycket. Men jag gjorde lite skänkelvikningar och stälde och så. Han lyssnade jättefint på skänkelvikningarna! Så det är jag riktigt nöjd med. Det var härligt att rida med roliga Emelie, hon är så skön! haha Men vi travade ju lite och så. Vi re dåt höger, det var jättefint på vissa ställen där det var lä och solen lyste in. Sen när vi kom tillbaka till stallet så fixade jag lite med honom och friserade honom lite. Sen fotade och filmade jag och Emelie. Vi filmade till min film som vi har hållt på med i skolan. Jag fotade inget för min kamera hade slut på batteri.
Ja det var min dag i stallet i söndags. :)
Puss!

Min lördag som var i helgen:

Nu tänkte jag berätta lite om vad jag gjorde i lördags senare kommer det ett inlägg om i söndags också.
Först så var jag på grönt kortkurs, det var prov och jag tror iaf att jag blev godkänd. Och sen frågade jag, Jane och om vi fick rida ut. Och det fick vi, jag red Terry, Jane Alfons och Klara Charlie. Terry var lite på hugget! Haha Vi travade upp för en backa och han typ galopperade på sidan, så det blev inte mycket trav av det. Och sen på hemvägen så travade vi och han typ hoppade upp i luften och slog av med en jättebockning. Men om man inte räknar med det så tycker jag att det gick ganska bra.
©Lovisa

Header & Design



©Lovisa (Ebba maybe?)

Tjabba igen, vi ska fixa ny design och header snart, tror att Lovisa skulle göra en, hon är sjukt duktig på de! (:

Japp, de var bara de jag ville meddela, vilka färger tycker ni skulle passa?


Underbara ponny!

©Lovisa
Halloj!
Först ska jag säga förlåt för usel bloggning! Hoppas ni förlåter mig! Men det har varit lite fullt upp hela tiden.
Men sen till något roligare, igår var det ju ridlektion och den tänkte jag att jag ska berätta om. Sen senare idag så kanske jag ska försöka fixa några inlägg om helgen.
.
Jag hade den underbaraste haha då vet ni vem. ;) (Terry) Vi red förvänd skänkelvikning och jag red utan martingal eller snodd. I början gick det piss, sen så gjorde jag det i skritt några gånger och sen när jag gjorde det i trav igen så gick det lite bättre. Men han hettsade upp sig lite och ville gärna springa iväg. Jag fick till en helt ok så ganska nöjd med skänkelvikningarna är jag endå. Sen travade vi av jag kände att han höll på att lossna i nacken men han visste inte om han skulle göra det där sista. Sen när de andra började skritta av så sa Ulrika att jag skulle fortsätta vara inne på volten och trava. För hon ville se om han skulle fortsätta in i det sista eller släppa. Och efter ett tag så kände jag att nu kommer det. Och det gjorde det! UNDERBARA PONNY! Han gick så fint! Utan snodd eller martingal! Haha Ulrika typ sa: "JAG RYSER! JAG RYSER!" ;) Det var en sån UNDERBAR känsla när han gick så fint!♥
Puss!

Dag 24: Detta gör mig glad



När syrran sover, mohahah!


Dag 23: En sommarbild




Dag 22: Mitt Beroende



Datorn.....


Ingen, ingen blogglust


©Klara - Fin katt!

Hejhej, förlåt för usel uppdatering från båda. Min blogglust har hela tiden legat på noll och ja, jag har verkligen inte pallat blogga, förlåtförlåt. Idag var de en rätt tråkig dag i skolan, men på slutet blev vi väldigt flummiga, kunde inte hålla mig, fick värsta skrattattackerna för ingenting. När jag gick hem mötte jag Matilda, ja, vi gick tillsammans en bit. Just nu sitter jag och lyssnar & sjunger på musik.

Vad har ni gjort idag?



Godermorgon

©Klara
helluu, nu har Ebba & jag ätit frukost, fett med gott. Vi ska strax byta om och dra hem till mig så vi kan gå till stallet sen. Då bir de kurs & prov. Sen så kanske vi kan rida på våra fina eller sköta. Ja, nu känner jag att jag inte har så mycket att skriva om så de är äl bäst att sluta ^^

Film från i måndags.

Han blev lite hetsig innan hindren, haha han tyckte också det var kul att få springa av sig och hoppa.
Jag vet att han landade i fel galopp ibland men jag vill fokusera mest på att han skule hoppa bra och så. Det man inte ser på filmen är att han tog jätte stora galoppsprång. Men på de två sista hoppen hade Ulrika längt avståndet så då gick det bättre.

Godmorgon!

©Sara/Lovisa?
Tjänare!
Igår var det fredag och det var NAJS! Jag red med Klara på ängen och ponnyn var lite smått taggad. Men det gick faktiskt ganska bra på slutet. Jag red på en volt och ställde inått. Sen på slutet började han slappna av även i traven och när han slappnade av i halsen så lädde det till att han sänkte huvudet och gick faktiskt ganska fint. Han börgar faktiskt bli lite mjukare i halsen. Men något som vi behöver träna MYCKET på är skänkelvikningar och att när man ska byta varv så måste han bli lite kvickare. För nu när jag byter var så blir han stel i kroppen och lite sådär att han inte vet riktigt vilket håll han ska ställa åt. Men det märks att han och jag har utvecklats sen vi börgade i somras. Han har blivit lättare att ställa och jag känner mig säkrare på hans rygg.
När vi red så följde Jane, Lovisa och Ebba med. Lovisa och Ebba fotade mig och Klara, Lovisa sa även att hon kunde göra en header till oss så det kommer så småning om. När vi kom tillbaka till stallet så borstade jag av Terry och fixade allt annat. Snälla Jane hjälpte mig att smörja tränset också. Hihi
.
Idag så är det grönt kort kurs, sista dagen. Nu på förmiddagen ska jag göra lite matte och innan grönt kort kursen så ska jag kanske hem till Jane. Men nu är jag vrålhungrig så nu blir det frukost.
Puss!

Me, me and I


Underbara varelse

©Ebba
Sjukt vacker, jag älskar dig över allt annat. Du är toppen honey, I LOVE YOU.

Dag 21: När jag var liten



Får väl bli samma bild igen då eftersom jag inte har någon annan bild på denhär datorn... -.-


hos Ebba

hej, nu har jag och Ebba precis kommit hem från stallet, älska vädret <3 först så kollade jag på när Jane, Sara och Lovisa hade frihetsdressyr, men Lovisa höll inte på så länge för att Isa kom in och skulle tida Icent. Efter de kom Elvira och då så skulle vi rida tillsammans och Lovisa & Ebba skulle fota oss. Då gick vi ut till gräsrakan, de var lite kladdigt där o så, men de gick att trava. Blev nog några fina bilder i alla fall. Joo, som ni kanske vet så får ju Colgun lite utbrott ibland...ja så de fick han idag, 3 millimeter från att preja ner Ebba, ja han har INGEN respekt för människor när de går fort.. ja så han skenade en liten bit, men jag fick stopp ganska snabbt. nu bloggar jag från Ebbas mammas iPad, älskaälska. kram // Klara

 

 


Dag 20: Tema "Olika"

Öhhm, den var svår.


Tanken bakom denna är att Tove, har min farmors glasögon xD


Fotat med Lisa & Katt






©Klara, Lisa & Självutlösare

Härliga bilder! Älskar vår, bästa som finns! Allt är verkligen vår på riktigt nu, RAWR.




Sitter i skolan

Sitter i skolan och har varit på utvecklingssamtal. Det gick bra! Haha Nu väntar jag på att Alvin ska bli klara med sitt. Så jag lånar hans dator då och bloggar lite. ;) Jag har ju inte med min eftersom jag inte har varit i skolan idag. Gud vad skönt väder det var ute! Har ju inte varit eftersom jag har varit sjuk. Men nu när jag har varit ute lite så känner man verkligen huuur varmt det är! GILLA* det känns lite konstigare/speciellare att blogga med någon annans dator.... Skumt! Jag hoppas att jag kan gå till skolan imorn men det ska säkert kunna funka. Jag VILL det! Och då blir det stallet på kvällen ofc. Mysa med gullehästen! Jaja nu ska jag sluta tjata och kanske publicera att inlägg, det är INTE långt men personligt. Eller ja, men ni får se om jag publicerar det.
Me now:

Dagens:

Dagens humör: Helt ok.....
Dagens vill: Vara frisk
Dagens braiga: Att vädret är underbart!
Dagens dåliga: Att jag är sjuk och inte kan njuta av vädret.
Dagens kläder: Mysbyxor och t-shirt
Dagens att göra: Vila, vila och åka på utvecklingssamtal i skolan...
Dagens sötis: Terry↓
©Ebba

Frågestund!

Frågestund!
Vi kör tills det blir tillräckligt många frågor. Så fråga på nu!!

Hemma nu

Japp är hemma nu, ska försöka göra lite läxor och blir frisk.
©Ebba-Underbara ponny!

Dagen vill haaaaaaaa!!!!

Snygg! Skulle passa perfekt till mina gröna ridbyxor!
Så den här pikén från Gina tricot står HÖGT på önskelistan! :D

Be strong!

You are a lovely girl. You most be strong! You can do it!
Pratar med en vän, hon går igenom något HEMSKT nu.

Dag 19: Här bor jag



Haha, jag har ingen bild på mitt hus... så vi kör på mitt landställe! (:


Dag 18: Känslor




Måndagsridning


©Klara

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering, har verkligen inte orkat, mitt blogghumör ligger på noll. I förrigår var de ridning, älska. Jag hade Charlie, finaste Charlie. Vi hade ju gymnastikhoppning somsagt och de gick superbra, är så glad att man kan rida ordentligt nu. Vi hoppsade lite bara, han var sjukt glad & pigg, trodde inte jag att han skulle vara jag trodde han skulle vara lite seg. Men han ville bara springa mer och mer! (: I slutet så hoppade vi en liten studs och på slutet så satte Ulrika upp en liten oxer på ca 75 cm, åh, blir helt glad av att hoppa! :D

Nu ska jag fortsätta uppdatera lite, sitter och skypar med Vincent på pappas jobb.


Tittar på tv.........

Roligt att veta va??

Gymnastikhoppning

Orkar inte berätta så mycket för mår bajs! Men vi hade lite studs och så. Han var pigg men lagom frammåt. Det var jättekul och mamma filmade så jag ska försöka knåpa ihop en film så ni kanske förstår mer. ;) Jag tycker iaf att det gick väldigt bra och han slappnade av bra i traven också! :D  Aja ni får veta mer när jag orkar berätta mer. Ligger i soffan och slö tittar på tv. Gick hem från skolan efter andra lektionen för jag hade jätteont i magen och frös.
©Lovisa

Dag 17: Ett ögonblick




Sötaste!

Kärlek!♥

Film time!

Film från idag! Enjoy!

Månens dag i morgon, vilket betyder ridning!

Godkväll, nu så har jag kollat på Ponnyakuten, åg, jag brukar inte glo på TV, men jag kan verkligen inte sluta titta på detta program, härligthärligt! (: Nu ska jag fixa lite saker till skolan i morgon och så, i morgon blir de ridning, någon sa något om att vi skulle hoppa i morgon, hoppas de, har verkligen längtat efter de, jag vill hoppa hoppa och hoppa! Jag vill såklart ha mitt gullefjun, men de känns som om jag kommer få någon annan, har bara en känsla av de xd Nu efter grönt kortkursen blir man bara ännu mer taggad till att åka ut och tävla! Inann kursen red jag med Elvira, ja hon berättade ju om de, underbara ponnys! Vi filmade lite, hon ska ju åka till Spanien mede sin klass så hon skulle filma någonting till de. Skönt att prata ut med henne, känns som om de var evigheter sen vi red ut tillsammans. Men nu ska jag faktiskt ta och gå, min dator stänger ner om 6 min .. (kbry?) Jupp, puss & Kram

Oh juste, jag får be någon fota mig och Colgan nu, bildbrist på hög nivå, sorry.. och de blir lite extra jobbigt när jag har typ en tvångskänsla att lägga in en bild..

Arkivbild, förlåtförlåt

image description
Fina sak <3




Dag 16: Självporträtt i svartvitt




Ponnyakuten ♥

Hello, fett mycig dag i stallet, men nu taggar vi ponnyakuten! :D <333333333333




Heldag i stallet.

Sötisar!
Heeej!
Idag var det en underbar dag i stallet. Red med Klara/Cogge. Hästarna var jätte duktiga och lagom framot. Först så skrittade vi fram runt kvarteret och sen red vi lite i "lill-skogen". Vi filmade lite så jag kanske sätter ihop något om jag orkar. ;)
Det var så härligt att bara rida med Klara och ha lite "Klara&Elvira" snack! Men sen gjorde vi iordning dem och släppte ut de bästa ponnisarna. Jag smörjde av tränset lite snabbt och sedan åt vi lunch. Vid två så började grönt kort kursen så då var vi på den. Och sen hem. Nu har jag suttis och tittat lite på olika tävlingar. Åh vill verkligen komma ut! Och man blir ännu mer taggad när vi pratar om tävlingar och så. Men nu ska jag fixa lite så see you later!
Puss!

Grönt kort

Godkväll, idag var jag på gröntkortkurs, var faktiskt ganska intressant, i slutet fick vi se en film, hahah, de visade hur man la på sadeln och så ;D Efter den så red jag och Jane ut, underbara ponny, åh vad jag älskar honom. Jag och Jane hade en liten skön pratstund där, ska göra ett inlägg om de <3
kram

Nu har jag skypat med Sara och hon skulle äta middag, så jag sitter här och dunkar musik (:
VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER LÄNGTAR EFTER NÅGOT SOM KAN RÄDDA MIG..




Home @grönt kort kurs

©Pappa
Halloj!
Idag så har jag varit på grönt kort kurs. Det var intressant och nu vet jag lite mer till när jag ska ut och tävla. Men kursen fortsätter även imorn och nästa lördag. Vi fick två läxor till imorn och jag har gjort båda nu. När kursen var slut så myste jag lite med Bus-ponnyn (Vissa fattar VÄRKLIGEN vad jag menar!).
Men nu ska jag äta så... Puss!

Dag 15: Kärlek

image description

Dag 14: En vinterbild




Djungelns Drottning

Hejhej, eller godmorgon?
Nu har jag skypat och messat massor, nu ska jag kolla på djungelns drottning (:
Jao, efter de drar jag på gröntkortkurs med pappa, missar galoppen två lördagar, men jag får väl rida igen på en tisdag :)




You're amazing

Idag är de fredag, stallfredag, den dagen man alltid går och längtar efter på de långa skoldagarna.. I alla fall, jag slutade 13.20 (!!!) och så åkte jag till brottby, missade bussen så jag fick åka bussen tillbaka och vänta där på mamma som kom med den andra bussen så jag slapp gå hem. När jag kom hem bytte jag om så kom Lovisa och bytte om och så drog vi till stallet, då borstade vi ganska länge. Sen red vi ut, underbara ponny säger jag bara <3

Just nu sitter jag och chattar och äter Ben & Jerrys (:

image description
ARKIVBILD


Charmigt!

©Lovisa

Puss!

©Lovisa
♥Puss♥

Dag 13: Tema "ljus"




Lovisa

Nu drar jag till busshållplatsen för att möta Lovisa! (:



Dag 12: Min vardag




Film

Gjorde den nu, hoppas det gillas!

Förlåt

Förlåt för sjukt dålig uppdatering, uselt verkligen. Nu ska jag faktiskt sätta mig och göra några inlägg. Ja, de har varit väldigt mycket med skolan. Jag missade tyvärr ridningen för jag skulle repetera till konsert. På tisdagen var de konsert och de gick super. Mamma tog lite bilder och filmade. Idag så hände de lite pinsamma saker på bussen och sen drog jag hem till Lisa och nu så är jag äntligen hemma. Strax dax för läxor, ye.



Hemskt!

Kolla på filmen! Det gör skillnad!

Just nu:

Sitter jag i sängen och käkar en morot. Ska och ta blodprov senare. Gick hem från skolan igår för att jag kände mig trött och hängig. Vi får se om det blir någon skola imorgon... Ska iaf till Astrid Lindgren på förmiddagen. Jaja nog om tråkigheter nudå. Juste jag har en rolig sak att säga! Eller för er iaf, jag håller på med ett åsikts inlägg som jag hoppas att jag blir klar med snart så jag kan lägga upp det. :) Annars är väl det inte så mycket roligt att säga. Bara att jag är sjukt taggad på att hoppa med Terry. Hoppas vi får ha markarbete eller något sånt på Måndag. Och då kan ni ju gissa vem jag vill rida? Haha Men nu ska jag fortsätta käka på min morot så hejdå!
Puss!

Dag 11: Tokigt



HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Duger jag inte som den jag är så är det inte mig du vill ha




Söt, sötare, SÖTAST

Jag blir helt varm i kroppen när jag ser dig!
Du är så underbar! och jag ÄLSKAR dig!

Dag 10: Detta gör mig glad




Tävlings schabrak...

Tävlings schabrak tvättade, åker tyvär in i garderoben nu men snart åker de ut igen!

Skön dag!

Det här har varit en super skön dag! Jag fick sovmorgon till halv nio för jag skulle till doktorn halv elva. Och då hann jag inte åka till skolan innan. Och sen i skolan hade jag bara två lektioner. Men nu måste jag filma lite till en film som vi gör på engelskan och sen ska jag försöka plugga lite matte också. Ridlektioen igår gick inte så bra för mig. Vi gjorde skänkelvikningar och så. Jag hade Scotty och ja det gick inte så bra, han blev "skakig" i munnen och arbetade inte som jag ville. Jaja jag är ändå fortfarande glad över att det gick så bra i söndags. och helst hade jag velat ha Terry igår men det kan man inte alltid. Men jag känner att det går framåt med mig och Terry nu. :D
©Elvira

Dag 9: Dagens outfit



Klart man har myskläder på kvällen! Dehär har jag inte haft idag, bara nu.

(Ja Jane, de är dina kläder ^^)


Underbar ponny!

©Lovisa
Idag var ponnyn super! Han var lite ofokuserad i början men sen fokuserade han på mig. Jag red i tunnel hage, och mamma hjälpte mig lite. Vi fokuserade mest på att ställa och göra lite öppna. Han tyckte att det var lite jobbigt och gnäggade. Men han vara bara bäst! Och höll inte på och dummade sig med bockningar och så. På slutet tog vi även bort achenremmen och då gick det ännu bättre. Sen när vi kom tillbaka till stallet så skulle vi i USEK fota (Ni får veta mer om det sen när det är klart) och det blev jättefina bilder. Vi tog varsin "egen" bild och en gruppbild.
Nu har jag tittat på ponnyakuten och ska snart bänka mig framför det roliga pogrammet Kontoret. :D
Puss!



Dag 8: En favoritbild




T A G G A

Nu drar jag till stan och tränar med min WUNDERBARA klass :D <333333333333333



Konsert idag


©Mamma - snyggingKlara! :ooo

Tjabba! Idag är de konsertdag, vi slutar tidigt och sen efter skolan drar jag hem till Lisa och så åker vi därifrån dit. Sen genrep och matsäck. Efter de, konsert. och i morgon börjar vi skolan klockan 10 (!!!!) för att vi kommer hem så sent ikväll. Jag ska be mamma och pappa filma så kanske de kommer upp här på bloggen (: Nu har vi vaknat och ska strax åka till skolan, kramkram


Nu drar jag till Täby C

Heloo, nu drar jag till Täby Centrum, sen konsertrep med klassen min, tagga !


Fredag&Lördag

I fredags så åkte jag till stallet efter skolan och sen där så fick Terry sig en ordentlig borstning. Sen så satte jag på tränset och tog av tyglarna, och ledde hoonom lite i lillskogen. Snacka om galen ponny! Sara var med mig där uppe. Han typ hoppade upp i luften och sparkade bakut och höll på. Sen provde Sara att leda honom lite. Och då var han självklart lika galen. Sen så vet jag inte riktigt vad som hända men han typ reste sig och då var inte Sara berädd så han kom lös och bockade supermycket! Men sen kunde vi fånga honom. Haha taggad man är på att rida nu då. :P Sen så myste jag med supermycket med honom och flummade med mina kompisar.♥

Lördagen igår var en seeeegislördag! Men jag fixade lite på rummet och hade ansiktsmask iaf. Och handlade med mamma och lite sånt. Sen så tittade jag på film på kvällen med la familja och åt massor med godis! Haha
.
Kort om de här två dagarna. ;)
©Elvira

Godmorgon söndag!

©Elvira
Halloj!
Idag är det söndag och då ska jag till stallet för att rida Terry. Sen ska vi också fotografera i USEK. Ni kommer få veta nogrannare om det sen. Men mamma ska nog hjälpa mig lite när jag rider. Hihi ponnyn är nog hyper busig! Jag får se var jag rider någonstans men det ordnar sig. Jag får se om det blir så att jag rider innan vi ska fota eller efter. Men jag hoppas på innan. Nu tror jag ska göra ett inlägg om både fredag och lördag.
Puss!

Wie!




Båda låtarna äger, men Loreens dans... vad gör hon? Hahah, börjar nästan gapskratta...


Never forget ...


©

.... You.

You will always be in my heart, you are the best thing that happened to me. I will never forget you. I can not describe in words how much you mean to me honey.



Da galopp

Haloo, hahah de var fett roligt att blogga från denhär iPhonen :D jao, idag så var de ju galopp, de var fett roligt! Jag hade finaste Cropper. Eh, undra hur pigg Colgun kommer vara när han går med.. Jao, Cropper är ju alltid snäll och gör som man vill nästan hela tiden. Första varvet var de lite halvt kaos, jag gick med Vendela & Paky. Paky och Cropper dog med oss och så prejade Paky in Cropper och ja, inte så mycket att säga om det. Andra varvet gick de super (; japp, Jane ranlade av och Ida en gång och Tora... Charlie och Simson drog runt utan ryttare på banan. xd kram Klara

 


Bra blogg!

http://klassiskridning.blogspot.com/

@ Johans rum ^^

Hej igen, haha, dehär kommer de bli ett ganska onödigt och tråkigt inlägg. Just nu så sitter jag i Johans rum och de snackar om hans betyg och gymnasium. Haha, och jag bloggar och de är som vanligt lite roligt ;D
Vad har ni gjort idag då? (:
Kram Klara


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp



Typ 2009..


Färdigäten

Hej igen. Nu har jag nyss ätit middag och de var kyckling och ris med currysås och svampstuvning som man kunde välja mellan. Nu vet jag inte vad vi ska göra. Kanske presentöppning. (; jao, jag kommer ju blogga lite från denhär iPhonen, den är helt underbar! De är en vit iPhone 4s. Hah, både Johan och Daniel har iPhone 4s... Tjohoo, tagga efterrätt ;D // klara


@ kusinernas place

Hejhej, nu är jag hemma hos bästa kusinerna. Vi ska strax äta, efter de kan jag blogga mer. Nu bloggar jag från Daniels iPhone (: puss


Minnen








Liten Klara & Liten Kevin

©Mats


Dag 6: Tema "Grön"




-Just nu-

Just nu: Sitter och kollar på svtplay och skypar med Lisa som också är sjuk idag.

Strax: Ska sätta in mitt USB i datorn och göra klart ett skolprojekt. Bättre än att göta läxorna på papper!

Sen ska jag nog blogga massor & Fixa tidsintällda.


Jag och Lisa för ett tag sen..


Den ända gången vi backar är när vi tar sats.


©Klara  Program: Adobe Photoshop elements 7




Dagens vill ha


©Klara

Sommar. Snälla ge mig sommar nu, ridläger, bad, sol, spring i benen, bär, långritter, barbacka i shorts..


Bloglovin

Tack för att ni är så underbara och följer oss via bloglovin! (:
14 nurå!




Ingen ridning för mig på måndag..

Helluu, jo, de ligger till såhär att jag har konsert med min klass på Tisdag och på både söndag och måndag så ska jag komma till skolan och ha musiklektion. Satsig skola, jao. Så på måndagkvällen vid halv 7 ungefär så ska jag vara i skolan, och då är de ju ridning, men som tur är så tror jag inte heller att de blir någon ridning för att isen inte hunnit tina än. Jo, de var de jag hade och säga. Idag så är jag inte i skolan för jag är sjukt förskyld och har feber. Nu ska jag fortsätta trycka i mig halstabletter. Kram

©Bo Williamsson - Hjärtegull ♥


En vanlig dag i stallet 2



WIE!
KOLLAKOLLA! (:

:D


Helg!

©Elvira
Heej!
Sitter i skolan och ska snart ha NO det är helt ok, sen blir det hemkunskap. Och efter lunch så blir det lite andra lektioner och sen sluta och till stallet. Då blir det att mysa ordentligt med gulleplutten där upp på bilden.♥ Det blir även skratt och flum med härliga kompisar. Och helg är ju najs så det är inget att klaga på. :)
Puss!

Dag 5: En gammal bild




Falska avramlingar




Mahahah! Lovisa har gjort en film när jag ramlar av, blev lite fail första gången för man kan se att jag ramlar på fötterna, aja. HAHA, jag kan inte sluta skratta åt den! :D


Dag 4: Min hobby



- ♥ -


Klar med matte läxan

Klar med matte läxan nue! Sista uppgiften var lite klurig. :P Men det är skönt att ha den gjord nu. Snart ska jag äta middag. Haha då tänker ni Kbry! haha ja jag vet jag är tråkig nu men har inget att säga så det är bäst att jag slutar nu. xd
©Elvira
Besos!



You don't know you're beautiful.




I see it in your eyes that you listen

©Elvira
Nemen tjena!
Inte så bra uppdatering från mig men jag har haft prov och så. Men skoldagen var helt ok, vi hade SO prov och det gick faktiskt riktigt bra! Vi lunch så hade vi håltimme som jag sa förut. Ikväll blir det matteläxa och kanske fota lite? Men jag vet inte vad jag ska fota då? Vad vill ni se på bild? Hästar? Min katt? Människor?
Puss!

JossanAmigo

Gah, Elviraklara blev länkade av JossanAmigo! :oo
*GLADER*




Pic


©Jane

Jag älskar denna bilden, jag blir varm av denhär bilden, jag blir glad av denhär bilden, jag ler av denhär bilden, jag kan gråta till denhär bilden, jag kan skratta åt denhär bilden, denhär bilden är tecknet av kärlek. ♥





Hemma hos Embla...

Tja! Nu kanske ni undrar vad jag gör? Jag är hemma hos Embla med Sandra. Vi har håltimme. :) Nu ska vi äta lunch och vi dunkar musik på högsta volym! :D Inann vi gick hit så gick vi en promenad för vi skulle igentligen ha jumpa men våran lärare var sjuk. Nu måste jag gå och äta och vara lite social! ;)


©Elvira


Tove & Klara








Min nya style! ↓

Eller inte. x)

SNYGGING. ^^


HAHAHHA, somsagt, blivande fjortis, 8 år, alltså 6 år kvar Tove till att bli en ÄKTA fjortis ;DDD

Och till sist, oss, vi, du & jag


Nu dunkar vi musik, yee :D




Godkväll

Hallooo, nu har jag egntligen gjort klart matteläxan, den var sjukt klurig! :@ Jag hatar matte, värsta som finns.. Nu ska jag bara vänta på att min dator stänger av sig vilket den gör klockan 19.00.00. Sen ska jag duscha, efter de ska jag se vad jag gör, kanske sätter mig och pratar med pappa och Tove eller någonting sånt.

Just nu: Lyssnar på Gleemusik som Lovisa la in i min spellista på wimp den heter "don't stop beliving". Faktiskt super! Ojj, nu började learn med Takida ;D

Oh, jag rekomenderar Wimp varmt, de är precis som spotify, men man kan inte lyssna slut på en låt, de finns fler låtar på de, covers osv. De är alltid snabbt och verkligen BÄST!



Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
Oh Oh
You don't know you're beautiful


Mums, jag brukar inte lyssna på One Direction, men denhär låten äger ju ut allt! Älskar texten ♥

BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE!! CAN YOU HEAR ME?
BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE!!





Dag 3: 2 Familjemedlemar





♥ Converse All Star ♥






Våren är underbar när man kan börja andvända converse, yummi!


if you love me only in my dreams, let me be asleep forever.


©Lovisa - http://ccanter.blogg.se/index.html


Läxor right now..

hejhej, nu har jag precis kommit hem från skolan och sitter och gör läxor, men nu vet ni att jag lever (;
Efter de så ska jag göra MASSOR av tidsinställda just for you ;D


Usch xd


Jag såg en stjärna falla.



Och de var du.


Is....

©Elvira
Ganska nöjd med den här bilden;)

Dag 2: Favoritpryl


Min dator, lätt. (:


Vädret!

Det var så underbart fint fotoväder och ridväder igår! :D Jag fotade lite bilder, så då har jag inte så mycket bildbrist längre. ;) Ni får inte alla bilder på en gång men här är en:
©Elvira

Hahaha fina Emelie!

©Elvira
*Toker*



Home

Hejhej, nu har jag gjort lite tidsinställda, ska fortsätta med det, men nu fixar jag ett "normalt" inlägg eller vad man nu ska säga. Idag var de första skoldagen, den var faktiskt ganska rolig, fast de var säkert för att vi hade lång musiklektion vilket vi inte brukar på måndagar. Jaoo, juste. Sen mötte jag mamma på bussen så hon kunde sjutsa (stavning?) Mig hem, *happyface* Snart drar jag till stallet och ja, de blir nog teori....




Tidsinställda

Har laddat med några tidsinställda som kommer under kvällen. Men det är mest bildinlägg, typ en bild bara. Aja det är bättre än inget. :)
©Elvira

Klara får inte upp bilen!

Hahahaha stor problem!!xd

I look into your eyes and see myself

©Elvira

Yey!

Slutar tidigare idag för min jumpa är inställd. Så slutar 13:40! NAJS!
Nu ska jag ha NO sen SO sen lunch sen Engelska sen HEM!!!! :D
Ikväll blir det ridlektion men gissar på att det blir teori eftersom det är isgata på ridbanan. ;) Segt att det är skola men endå kul att träffa alla och snart är det påsklov. Jaja hejdå!
©Elvira-hahaha

Dag 1: Självporträtt




Glee

Sitter och tittar på Glee och myser med katten, NAJS! Imorn är det skola och det är mindrre kul! Senare blir det Ponnyakuten. :)

Mysig dag i stallet!

©Elvira
Halloj!
Dålig uppdatering från min sida, men det har ändå varit lov och då orkar man inte sitta vid datorn hela tiden. ;) Idag i stallet så red jag med Klara, Jane, Sara, Emelie och Lovisa. Det var supermysigt och jag red i bara långärmad tröja! :D Vi red i tunnelhagen. Han lyssnade jättebra på mig och var faktiskt ganska mjuk! Om man travar på ganska långa tyglar så är han super mjuk! Vi hoppade också över ett litet hinder som är där i hagen. Då lyssnade han också jättefint! Sen när vi kom tillbaka till stallet så fixade vi lite, smörjde och åt lunch. Efter det så fotade jag, Jane, Klara och Emelie lite haha blev lite flum också såklart! När jag kom hem från stallet så fixade jag lite och så duktig som jag är så har jag pluggat lite. Har prov någon dag i veckan-.- ROLIGT! Precis efter lovet! Snällt av våran lärare att lägga det precis efter lovet! Som alla nog förstår så är jag ironisk! hihi Just nu funderar jag på om jag ska fortsätte hålla på med dator, läsa, titta på film, plugga, pysla ihop någonting eller.... skriva något åsikts inlägg. Hmmm... mycket att välja på jag tror att det blir plugg, dator och film. Hahaha svåra beslut! Jaja nu har jag tjatat tillräckligt länge!
Puss!

Dagsgrej

Hejhej, nu kör jag en såndär daggrej eftersom jag inte har någonting att blogga om, snark.

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: 2 familjemedlemmar
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens outfit
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild



Jag & Jane gör så fina konstverk!






Leklera ^^




Today



Dagens vill ha



Från; http://www.fokiwa.se/


Punkt, katt katt punkt.


Goskisse.


Sorry, förlåt, ułaskawienie, perdón, pardon

Åh, förlåt för sämst uppdatering, och de känns ju bara ännu värre när vi har typ världens bästa statistik just nu!

Igår var de en supermysig dag i stallet och jag red Colgun & Diesel. Colgun är såå fin just nu, han lyssnar på mig, är inte alls likla hård i munnen och inte är så seg heller. Idag ska jag till stallet vid 12 med Lovisa, har saknat henne massor!

-Jag bloggar strax.-


©Lovisa - Fina du..


Busponny!

Idag var jag i stallet med Jane, Klara och Maja. Vi red i tunnelhagen, som typ alla andra dagar. ;) Det blåste ju ganska mycket, och jag kände på Terry att han var piggelin! Han är ganska känslig och kan reagera för lite vad som helst. Så han tittade på lite allt möjligt, och sen såg han Brorsan som red förbi med Ulrika på ryggen. Och jag vet inte vad som flög i honom men då iaf så kastade han sig till vänster och typ bockade och så. Så då ramlade jag av och han typ skenade iväg. Haha han såg faktiskt ganska gullig ut när han bockade och höll på utan ryttare. Men sen kunde vi fånga in honom och då ledde jag honom lite och sen hoppade jag upp. Han var fortfarande ganska pigg och så men liiite lungnare. Aja resten av ridpasset gick bra. Fick prova att rida Alfons lite och då red Jane Terry. Alfons är jätte härlig, men väldigt stor! Haha känns så för mig iaf! :P
Efter att vi hade ridit så smörjde jag NOGA och sen tog jag och Jane in Moritz och Sigge, då tömkörde vi dem. Samtidigt red Klara Disel och Maja Loppan. Moritz var så galet hård i munnen! Haha i början gick det ganska bra men sen gick det bara sämre och sämre! Så det var INTE så kul! Haha Men jag fick prova lite med Sigge också, och det gick bra. Men det har iaf varit en rolg dag i stallet, som alla andra dagar! Har varit i stallet varje dag och ska dit imorn och på Söndag också. Så det är goddigoddi!
Nu ska jag mysa med la familja och ha det bra!
Haha jag och Klara fotade lite igår. Det var liiiite mörkt för att fota så inga bra bilder!
Puss!



Morgonpigg! Oh my..

Hejhej, eller snarare godmorgon. Nu sitter jag här och dunkar som vanligt om, om, om och om igen. Idag så vaknade jag vid 9, de är faktiskt väldigt sällsynt på mig att jag vaknar vid den tiden av mig själv, hela morgonen har jag legat med datorn i soffan och sjungit med massa låtar och jaa, jag är lite som jag är. Katten ser lite plågad ut. Haha, känner att jag skriver som en snigel på denhär datorn.. Japp men idag så drar jag till stallet med Maja, Elvira & Jane (: Jag är supertaggad eftersom Colgun skötte sig så bra igår!


B I L D B R I S T


Tävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Mysdag!


©Lovisa - Kan inte se mig mätt på denhär bilden, min fina snuffsipuffsiii

Tjabba, nu har jag nyss ätit middag och duschat. Sitter med pappas laptop i min säng och dunkar världens bästa låt ^^. De är så mycket skönare än att stta på min hårda trästol vid min dator, jag sitter ju alltid på knä så de gör lite ont...Hehe.

Om dagen i stallet:

Först så gick jag till busshållplatsen vid 11.55 och möte Elvira där, skönt att se henne igen! Därifrån gick vi till stallet, på vägen mötte vi Maja och Kevin, Majas hund, Bill hade sprungit bort. Men viSen gick vi till stallet och där träffade vi Jane. Vi åt lunch och då kom Maja och frågade om hon fick rida med oss, självklart! Sen gick vi och fixade hästarna, och då hängde Alina på på Grim. Vi red ut till hagen vid tunneln. Där var de superfint att rida. Jag tycker själv att Colgun var ovanligt snäll & rar idag. Han lyssnade på mig, GRATTIS! Elvira & Maja hoppade upp på honom, de tyckte att han var stel i hela kroppen och seg. Jao, de är väl jag som är van. Men ja, jag vet ju att han är sjukt svår att jobba, han är väldigt stel och han är ofta i sin egen lilla värd. Knashästen. Knashästen och knashunden, hhaha. Men nu ska jag faktiskt gå och vara lite social med familjen och kolla på Sveriges värsta bilförare. Tjarrå!

Q; Hände de någonting kul för dig idag?


Åsiktsinlägg?

Tjenare, jag vill så sjukt gärna göra ett riktigt långt åsiktsinlägg, men jag har typ världens ångest för jag vet inte vad jag ska skriva om! Kom med kommentarer, och gör de nu, var inte så lata! Tack (:


Wie!

Hejhej alla fina bloggläsare (: nu sitter vi i stallet och har precis ätit. Nu drar vi till hästarna, kram // elviraklara


SHIT VAD BRA!

Godmorgon, när jag satt o kollade igenom Jonnas blogg tipsade hon om denhär låten nedanför, Åhh, älska!




RSS 2.0