Söta ponnys

5:a och 6:a i SM 2012! Otroligt glad över dessa fina ponnys. Colgun var världens finaste, verkligen, bättre än någonsin. Älskar honom mer än allt och 1000 gånger det. ❤
//Klara


Film shettisagillity!

 

Jobbig ridtur

Igår red jag ut på Terry, jag red till vänster och tänkte att jag skulle jobba honom på en volt typ nedanför busbackan där travbanan är. Och det var heelt fel beslut. Redan från början var han jobbig och bara ville hem. Sen när jag började jobba var han helt ok i början, ganska mjuk faktiskt. Tränade på att ställa och så. Sen när jag bytte varv så blev han jättejobbig och ville verkligen inte. Han ville inte ställa inått och inte gör någonting typ. Sen när jag red hem så travade jag lite och då så typ ville han sticka upp för en backe. Jag fick ju stopp direkt men ändå, han var jobbig. Sen typ trippade han fram och kicka mot en buske och typ hoppa till för allting. 
.
Men jag tror faktiskt att det var en sådan här ridtur vi behövde. För att vi ska kunna går framåt ännu mer i utvecklingen. Men det är är klart att det är la jobbigt!
Aja nästa gång går det bättre!
 
Älskar dig busponny!
 

Kurs

Godmorgon!
Nu kommer Jane och hämtar mig snart, och då ska vi åka till FULK. Jag tror det kommer bli väldigt roligt och att jag kommer lära mig mycket! :) 
Jag får se om jag hinner till stallet på söndag. Det vore roligt om jag gjorde det. Men vi får se helt enkelt. 
Vi kanske hörs med en mobilbloggning, annars får ni ha det bra! 
 
 

Godmorgon!

 
Hej! Nu sitter jag i soffan och ska gå till tåget om ungefär 14 min. Haha Dagen börjas med orienteringsförmiddag. Åh så kuul! ... (Eller inte). Fast jag orienterar med sandra och det är ju bra i alla fall! Aja sen ska man fixa de sista timmarna i skolan och sen dra direkt till stallet. Där rider jag nog ut med någon rolig person. Sen hem och fredagsmys.
Uppdateringen kommer nog inte vara på topp den här helgen från min sida. För jag ska gå på kurs Lördag-Söndag. Jag och Jane ska gå FULK (Förberedande ungdoms ledar kurs). Men jag kanske kan göra lite tidsinställda. :)
Nu ska jag fixa klart mig så vi hörs!
 

 
 
 
 

Lycklig

Idag har jag kännt mig riktigt lycklig faktiskt! Det har inte direkt hänt något speciellt. Bara lite små saker, men som blir stora. Det är riktigt svårt att beskriva en känsla. Men om man har en känsla så tror jag att man kan få någon annan att känna den känslan. Bara man vill det. Och en av de bästa sakerna jag vet, det är att få andra att bli glada. Det kan vara allt från att kanske ha gett dem en present eller kanske bara ha gett dem ett STORT léende. 
Någon annan som känner likadant?
 
♥Det kändes faktiskt riktigt bra på NO provet idag! 
 
♥Jag kan dressyrprogrammet utantill till dressyrtävlingen!
 
♥Jag har världens underbaraste kompisar! Och ponny! Terry♥
En bild från min instagram!
 
 
 

Fyra och femma

Duktiga Max som kom fyra med Elin och femma med mig!♥
 

Plugg, plugg, plugg och mer plugg

HEEJ :DD
 
Jag vet att jag inte bloggat, jag vet, har inte satt på min dator på två månader :0
Just nu sitter jag och pluggar inför geografiprov på torsdag, och så har jag musik på datorn men de blev lite annat på datorn också c:
 
Det har varit massa tävlingar i helgen, shettisagitity på söndagen och de gick sådär.. på lördagen var det allsvenskan och det vill jag knappt prata om. kommer ett långt inlägg om det senare. See ya!

Updaten....

Den har inte riktigt varit den bästa direkt! 
Har haft fullt med stall och massor med andra saker. I söndags så var det shettisagillity som stog på shemat. Då var jag med med max. Han var jätteduktig och lyssnade verkligen på mig! :D Och den instatsen belönades med en femteplats. Rosett, två par nya stövelstrumpor och en mall för att spraya stjänor på hästen. Oj vilken dålig förklaring för det sista men tror att de flesta som här hästintresserade fattar. ;)
Efter shettisagillityn så red jag ut med Klara/Cogge, Ida/Poppe och Elin/Furir. Det var en mysig ridtur! Sen när vi kom tillbaka till stallet så bjöd Ida på fika för hon fyller år imorn! Mums!
 
Igår var det ridlektion och då red jag Freddy, det var första gången jag red honom. Och det gick ganska bra, han var lite flaxig/slängig med huvudet. Han ville liksom inte riktigt ta stöd på tygeln. Men jag fokucerade mer på skänkelvikningarna som vi gjorde. Jag fick till några riktigt bra skänkelvikningar, och det är jag nöjd med! Sen jobbade vi lite i galopp, och då gick det bra det var typ två gångar eller nåt som han sprang iväg, men då tog jag tillbaka honom gjorde halhalt och fatta galopp samtidigt som jag la på spöt lite lätt. Då fatta han jättebra!
Sammanfattningsvis så är jag ganska nöjd över lektionen. 
 
Idag ska jag till stallet och rida Terry. Slutar 13:40 och då åker jag direkt till stallet. 

Vad skulle jag göra utan dig?!

Du är min bästa vän och du finns alltid här för mig. Du är underbar, med dig kan jag alltid skratta och med dig kan jag alltid vara mig själv.♥
Så mycket saker vi har gjort tillsamans!
Det finns inga ord för hur mycket du betyder för mig men här är tre ord: Jag älskar dig!♥
 

I fight for you!

 

Vinter ridstövlar 
De här måste bli mina nu till vinter! Åh så fina! :D Med ludd i och allt. Dessutom är priset sjukt bra!
 
Du hittar dem HÄR för 699 kr.
 
 

Tävlingar

Just nu har jag två tävlingar inplanerade med Terry. 7 Oktober så ska vi åka med Klara och tävla. Då hoppar jag en clear round och en LD+5 cm. :) 
Sen den 21 tror jag så är det dressyr tävling. Då tävlar vi LC:1 2008. :) 
Så nu har vi lite tävlingar att se fram emot! :D
 
©Sara
 

Spruta

Nu sitter jag i skolan och ska ta en spruta. Haha typ alla min kompisar är jättenervösa! Fast jag är typ inte det för jag tar typ blodprov ganska ofta. Hahaha roligt att titta på alla som är så nervösa! Hahahahahhahaha xd Aja vi hörs sen. ;)
 
©
 

Cool bild på mig och Alfons

// Klara
Copyright Mats Nyman


Everybody want´s to love

 
 
 

Inspiration
 
 
 

Galoppombyte

 
 

Tävling

Hej, nu sitter jag i bilen påväg till Täby galopp med Alfons och Colgun i släpvagnen, tagga galet' //klara


USA 2012


Shit vad jag saknar detta!♥
 

Två hästar ridna idag!

Hej, mår ni bra? Det gör i alla fall jag!
Idag åkte jag och mamma till Chanell på förmiddagen. Där fixade vi allt som man måste göra och sen red jag ut på en skrittur barbacka. Mamma följde med på marken. ;) Hon är ju under igångsättning nu efter att hon har haft fång. Så man får ta det lite lungt. 
Efter vi hade varit hos Chanell så svängde vi förbi mormor och morfar lite och sen till Terry. Där lämnade mamma av mig och så red jag ut med Ebba. Vi red till vänster och pratat massa. Åh myys!♥
Vi skrittade och travade och med lite inslag av galopp. Det är så härligt att rida på kvällen när solen håller på att gå ner. Det är så fint ljus då. 
Sen när vi kom tillbaka till stallet så myste jag lite med Terry, fixade alla saker och så fick han lite hö. Och nu står han ute i hagen. :)
Nu efter en riktig dag full av häst så ska jag mysa lite framför tvn med familjen. 
 
©Sara Källbäck
 
 

Tre saker ni kanske inte visste om mig!

*Jag kan titta på en bild på Terry jättelänge utan att tröttna. Jag kan bara sitta där och titta och känna att åh vad underbar han här!♥ Han är så söt så man smälter!♥

 

*Jag tycker mörker är läskigt. Men inte så att jag inte vågar sova med icke stängd dörr. Utan jag tycker det är läskigt när man går ut typ på kvällen och det är jättemörkt ute. Någon annan som känner likadant? 

 

*Jag tänker alltid på om jag har en matchande outfit när jag rider. Och jag försöker alltid matcha så mycket jag kan. Hehe

 Ridlektionen i måndags

I måndags red ju jag ridlektion och då red jag Terry. Vi red dressyr och gjorde skänkelvikningar och så. :)
Vi red upp på trekvartslinjen och sen i höjd med B/E så gjorde vi en skänkelvikning ut till spåret. Men då bara kastade han sig ut mot spåret och då lurade vi honom och så skulle jag göra skänkelvikning till A/C istället. Och då blev han skitsur! Verkligen jättearg! Han typ halvstegra och höll på jättelänge! Men sen red jag bara rakt fram till A, då gick det bra. Och sen la jag in lite skänkelvikning och sen lite mer. 
Så jag var ganska nöjd över ridpasset. Jag fick till typ en eller två riktigt bra skänkelvikning. 
 

©Emelie
 
Fina ponny!♥
 

Svar:

 
Isa 
Ska du vara med på klubbdressyren? vilken klass isf? :) 
Svar: Ja det ska jag. :) Jag vet inte riktigt men det brukar väl typ vara en LD och en LC. Och isåfalla ska jag vara med i LD:n.
 
 
 
Varför bloggar inte Klara? :) <3
Svar: Jag vet inte? :P <3
 
Bästa minne med terry? 
värsta minne med terry? 
det läskigaste som hänt dig? 
Svar: Jag vet inte riktigt, har så många bra! ;) Men det ett är väl från i söndags då vi kom tvåa i terrängtävlingen.
Vet inte riktigt, har inte direkt något värsta.
Oj, inom hästar? Isåfall tycker jag det var riktigt läskigt när jag ramlade av Falko en gång. Det var ingen bra upplevelse, för det var ganska hårt fall och i staket och i hög fart. :/ Men saknar falko! <3
Ida 
Hejsan! 

1. Hur länge har ni varit fodervärdar? 
2. Har ni något mål med bloggen? Isånna fall vad? 
3. Använder ni smink? 
4. Vilka är era bästa kompisar? 
5. Favoritfärger? 
6.Mål inom ridningen? 

Bra blogg ni har:) Titta gärna in på mn och lämna en kommentar eller två: www.diddiy.blogg.se 
Svar: Hej! Jag har varit på Terry i över ett år och sen var jag ju på Max innan och då var jag det i typ ett, två år. Minns inte riktigt. 
Nää, eller asso inte direkt.
Nä, eller asso inte direkt till vardags. Kanske ibland att amn tar på lite maskara eller nåt. Men inte riktigt så att jag sminkar mig mycket. ;)
Klara, Sara, Ebba och många fler!♥
Röööd!
Utvecklas med Terry. Och komma så långt vi kan. Lägger inte ut alla mål med Terry.
 
Tack! Ja det är klart jag kollar in på din blogg! :)
.
Tack för alla frågor! :D
 
 Har ingen bild med mig och ebba<3
 

Just nu

Just nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv med en ansiktsmask på. :) Ska även fixa svar på frågestunden. Hur har ni haft det idag då? Något som saknas på bloggen? Skulle vara roligt med lite tips eller bara om det är något som är bra/mindre bra. :)
 
Just nu! hahaha glad eller?! xd
 

Bilder terrängtävlingen 9/9 -12

 
 
 
 
 

©Sara Källbäck ALLA bilder©
 
Åh han var grym! Hela rundan igenom! :D Bråkade ingenting! Han var bäst! Det räkte till den bästa andraplatsen ever! Åh det kom faktiskt några glädjetårar när jag hade kommit imål! Han var såå bäst!♥

Cafe´

Just nu sitter jag på ett Cafe´ med Embla, Sandra och Emma. Myys! Vi har köpt glass och sitter och pluggar lite. :) Mysigt att göra det tillsamans. Super att det finns internet här också! :D Ikväll så blir det fix och trix hemma med kanske lite mer läxor och sen ska jag fixa lite inlägg här på bloggen. :)
PUSS!
 

Ouf snygga vi e! :D
 

Spanska

Sitter på spanska lektion nu och sen är det typ två lektioner kvar och sen slutar vi. :) Då ska jag typ göra något med Emma och sandra tror jag. :) Roligt. Imorn blir det stallet direkt efter skolan. Fixar lite inlägg ikväll. ;) Hade gött! 
 
 

Ush och fy!

Ush och fy på uppdateringen! Riktigt dålig! Men jag har haft fullt upp den senaste tiden med läxor och stallet. Så det har inte riktigt blivit så mycket tid över. Ska försöka fixa lite inlägg idag när jag kommer hem från skolan. Men nu är jag i skolan och ska ha svenska. Så vi hörs senare! :)
 
©Sara
 
Åh älskar bilden!♥
 

Sollentuna

Hej människor! Idag har jag vart i sollentuna centrum fastän jag är sjuk. Hehe men det är verkligen mycket bättre! I morse när jag vaknade kunde jag lnte prata för jag hade så ont i halsen, men jag vilade mycket och så åkte vi till Sollentuna centrum och åt lunch med kusinerna, sushi jao!
Jag köpte även en parfym och en superficiell kofta! Parfymen är så god! ❤ älska !!

Här kommer några bilder :D
//Klara

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2734645/images/2012/pic_504b6a41ddf2b37b5500296b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2734645/images/2012/pic_504b6a41ddf2b37b5500296b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2734645/images/2012/pic_504b6a56ddf2b37b6e002bc0.jpg" class="image">


Mat

Hej jag äter / Klara


Hemma

Hej!
Hemma från skolan och borde igentligen ta tag i spanskan men jag har ett riktigt fotosug så jag vill ju igentligen gå ut och fota. Men jag kanske gör lite på spanskan och sen går ut och fotar och sen går in och gör lite mer spanska. åååååhhh Elvira smart! :DDD Hahahaha 
Idag var båda 7A och 7B vid en sjö och typ kollade på olika djur. Haha var väl helt ok. Tyvär hittade jag inte en groda... :( Hade ju hoppats på det! :´( 
Aja nu ska jag göra spanska och sen fota. :D
 
©Emelie
 

Musik!

 
 
 
 
 

WeHeartIt


Hahaha jo!

Sant jue!
 
 

Skola

Halloj! Nu sitter jag på tåget på väg te skolan. Idag ska vi åka till någon sjö och typ kolla på insekter. Hahahahahahaha aja man kanske hittar någon groda. :) Imorn efter skolan så ska jag till gröna lund med mina kusiner. :D Så tyvärr blir det inget stall då men på lördag ska jag fixa till tävlingen på söndag. Som sagt det kommer typ tre inlägg på tidsinställd senare. K+P //Elvira<3

Stänger ner bloggen...

...För idag! Haha ah nu ska jag dusha och fixa fram lite kläder och sånt till imorn sen ska jag gosa lite i soffan och sen nanna kudden! Aja har satt tre inlägg på tidsinställt till imorn. 
Fortsätt fråga på frågestunden! :D
 
Trött tjej leker med Photo Booth!
 


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Riktigt trött nu! xd 
 

Frågestund!

 
Ja, nu tänkte jag att det var dags för en ny frågestund!
Så fråga vad ni vill! Ingen fråga är för dum!
1..2...3...KÖR!!!! 
 
 

Det här köpte jag:

Det här var det jag köpte idag:
 

Tröja från Gina Tricot. Var på rea så den kostade bara 29 kr. Kap! 
 
Tröja från H&M. Kostade 99 kr. Tänkte att jag skulle ha de till mitt rutiga shabrak. Hehe har en ny outfit på G! :D
Ett armband från Bik Bok, med nitar på. Var på rea så det kostade bara 10 kr. 
 
Ett vanligt Kollegieblock till skolan.
 
Japp det var det. Sorry för super sämst blider men kameran hade fullt minne och dessutom har jag tappat bort överförings sladden... 
 
 

Onsdag

Idag har jag varit med Sara, Klara och Ebba i Täby C. Vi hade jättekul och det var supermysigt! :) Innan så var jag såklart i skolan. 
Jag måste försöka ta fram lite ideér om vad jag ska blogga om. Just nu är det ganska tomt i huvudet. Men idag har jag inga läxor som jag måste göra så ska försöka göra några inlägg. :)
Juste jag håller på och försöker knopa ihop en ny header också! 
 
 

Du är glädje!


©Emelie
 
Today I caught myself smiling for no reason..
Then I realized I was thinking about you..♥
 

Måndag och Tisdag

Japp nu tänkte jag berätta lite om måndagen som var igår och tisdag som var idag.
Igår så var jag först i skolan och sen hade jag ridlektion. Vi hoppade lite studs och så. När vi jobbade igång dem kändes han inte riktigt framme för skänkeln men han var mjuk och böjlig. :)
Sen när vi hoppade så hoppade han bra men var fortfarande inte helt framme för skänkeln. Aja jag fick till några bra språng. 
Idag så har jag varit i skolan och sen på sjukhuset, ska dit på fredag igen.
Imorn ska jag till skolan haha ååå tjatigt! Men ah sen ska jag till Täby centrum med sara, tror jag iaf. ? Hahaha 
Nu ska jag gör läxor så vi hörs senare!
 
©Emelie
 

♥Terry Teapot♥

Åh jag vet inte hur det här ska gå att få ut i ord men jag får väl försöka. Han är ALLT, ALLT för mig. Det tror jag att dem flesta har förstått. Men jag tror inte alla har förstått vad han har gjort för mig. 
Han har gjort mig säkrare på mig själv. Han är den underbaraste ponnyn i hela världen enligt mig. När Falko såldes och Max blev lite liten och inte så mycket att jobba med längre så kom han in där i mitt liv och jag blev förälskad.  ♥21 Juni 2011♥
 
 
Max då, jo han jobbade vi sååå sjukt mycket med! När jag började sköta honom så gick det inte att rida ut på honom. Han bara sprang in i skogen och höll på. Men vi jobbade stenhårt med honom och i slutet så blev det en riktigt bra ponny. Han kunde rygga som jag vet inte vad! haha Riktigt duktig var han! Men hoppningen gick det inte så bra med. Men aja man kan inte lösa alla problem. Nu rider Alina honom ganska mycket tror jag? Och det ser ju riktigt bra ut! 
 
Men iaf när jag bytte till Terry så kändes det ganska bra med max ändå. Det är klart att det var många tårar som föll, jag och Max hade ju gjort allt tillsamans vi var ett team. Men det kändes ändå helt ok. 
Min och Terrys början då?
Jo det var väl inte helt lyckat. Han bet mig i armen en gång så jag fick värsta stora blåmärket. Med en färgblandning av grönt och blått. Haha
Och i början när jag red ut så stack han ganska ofta och så. Men jag ville att det skulle gå. Upp med huvudet och springa fort. Men det skulle gå! Jag hade bestämt mig för det! Han var/är den där fina springaren som var värd att kämpa för. Det är klart jag vet inte riktigt när filmen kommer att komma ut. Men jag på riktigt skämdes när jag hade ridit mitt dressyr program förra året. DÅ tänkte jag att det var min FÖRSTA och SISTA dressyr tävling med Terry. Men nu vet jag att det inte kommer bli så, för vi har utvecklats men man måste kämpa.
 Hösten 2011:
 
 
 
 Våren 2011:
 
 
 
 
 
 
Jag vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade honom. Jag tänker på honom varje dag! Varje dygn, varje timme, varje minut, varje sekund! Han är den jag lever för!
Nu tycker jag det ser mycket bättre ut, och framförallt det KÄNNS mycket bättre! Han är mycket mjukare. Jag ska nå mina mål (jag lämnar inte ut några mål här). Men vi ska lyckas och jag har bestämt mig för att Terry ska bli en dröm att sitta upp på. Hur mycket jag än behöver kämpa. Han kanske inte kommer att vara allas dröm, men han kommer alltid att vara min dröm. Man måste vara tuff som ryttare, han är ingen lek men ibland måste man vara leken, man msåte busa till det ibland. Annars blir det tråkigt! Haha 
 
 
 
I need you. I want you.
I love you. 
And you need it to know
 

 
 

Imorgon

Imorgon klockan 13.00 Så kommer ett riktigt inlägg med känslor och förklaringar och ja ett riktigt smashing inlägg om Terry♥ 
Hoppas ni gillar det säger jag bara!
 
©Ebba- Favorit i repris!
 

Ush på uppdateringen!

Fett dålig uppdatering, jag vet! Men dem senaste dagarna har varit väldigt fullt upp. Men dem har väl bestått av skola, läxor och stallet. ;) Idag red jag ut på Terry. Han var duktig lite sådär att, hmm ska vi värkligen fortsätta gå. Haha men på hemvägen så gjorde jag lite skänkelvikningar och vissa blev jättebra men vissa så bara kastade han sig åt sidan eller bakåt. 
Imorn blir det stallet med Klara och sen ska vi ha USEK möte klockan 14. På mondag blir det en ny vecka. Ah och sen på tisdag blir det sjukhuset, men åh nu går jag för fort fram! Lev i nuet!♥
Puss på er! Vi hörs! Pst, jag håller på med ett riktigt smashing inlägg om Terry och lite sånna grejer!
 
 

RSS 2.0