Trött, tröttare, tröttast!

Jag är såhääääär trött! Åh så sjukt tråkigt att börja ett inlägg med det... :/ Aja menu har jag iaf kommit hem från Boda borg.Det var superdupermegakul! Haha alla ska åka till Boda borg! Förstått? Juste vi fick en varsin biljett dit så vi kan åka dit helt gratis. :D Najs! 
Men nu när jag har kommt hem så ska jag plugga, plugga, äta, dusha och sova. Roligt! Eller INTE. 
Aja nu ska jag göra läxa så hejdå!
 
Tuffa? Ohja! 
 

På bussen

Nu sitter hela min klass på en buss på väg till ett ställe som heter Boda Borg. Där ska vi göra typ fångar på fortet. Vi lyssnar på musik och chillar. :) Hehe Vi kommer vara där typ hela dan så kommer komma hem ganska sent. Har just nu ganska tomt på idéer men har några som jag sk försöka få ut på bloggen inom en snar framtid. :) Vi hörs senare idag! //Elvira<3


Tisdag

Hej!
SKolan idag har varit helt okej. Imorn ska vi till ett ställe där vi ska göra lite olika saker. Det är typ som fångarna på fortet. 
För en liten stund sen så började jag på min engelska läxa. Där skriver jag om Terry, och om hur mycket han betyder för mig. Det skulle kunna bli ett bra inlägg. :) Aja är sjukt trött nu så ska ta en dush och sen blir det Tvn. Har ingen blogglust idag men den kanske kommer tillbaka imorn. Det är ganska kännslosamt att skriva det här om Terry. Hehe mycket kännslor innblandat! 
Aja vi hörs någon gång! ;)
 
©Elin- Hur fin?!
 

Bloggar lite från mobilen.

Heej! Just nu så sitter jag i soffan och tittar på tv. Dessutom så knaprar jag på några äpplebitar. Goos! Imorn har jag bestämt mig för hagge jag ska gå till skolan. Haha Jag tror att vi slutar 13:40 imorn. Najs! Någon som vill hitta på något då efter skolan? :D Oj nu börja programmet efter att det har varit paus så vi hörs sen! PUSS //Elvira!

I have a bad day..

Japp, idag har jag en dålig dag. Igår kunde jag inte somna och då låg jag vaken jättelänge och sen när jag vaknade hade jag dessutom ONT i ryggen. Så mår inte jättebra just nu. Trött, mår illa och ont i ryggen. Blää! Så ingen skola eller ridning för mig idag... Juste sen har jag varit och tagit blodprov nu på morgonen också. 
Aja ska försöka vila lite nu och kanske försöka stoppa i mig något. ;)
PUSS
 
Han är en fin polle!
 

Jag kommer aldrig sluta älska dig!♥

 

Utveckling?

 Vad tycker ni? Berätta gärna vad ni tycker! :D
 
 
 
 

Regn, Åska och Blixtrar!

Åh nu Åskar och blixtrar det jättemycket! Regnar gör det också. Oj nu slutade det regna. Hahaha konstigt väder!
Aja nu ska jag sluta tjata om vädret och istället berätta om dagen.
Idag åkte jag till stallet vid tolv ungefär och då red jag ut med Lollo/Paky, Johanna/Cropper, Petra/Alfons, Matilda/Diesel och Sara/Scotty. Och så red ju jag Terry så klart. ;) Vi red till höger och hoppade teränhindrerna lite. Kul säger jag bara! :D 
Sen när vi kom tillbaka till stallet så smörjde jag och fixade allting och sen kom mamma och hämtade mig. Nu har  jag bakat och vi har ätit middag. 
Imorn är det skola... Blää! Men sen är det ridlektion och det är kul! Hehe
Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt att ridlektionerna börjar. För det är såå roligt att ha dem som sina egna men det är ändå kul att rida lektion. Hmm... Svårt!
Aja vi hörs! 
 
 

Film från idag!

Idag följde mamma med till stallet och då flyttade vi alla shettisarna från sommarhagen till deras vinterhage. Sen gick vi ut i skogen och plockade svamp. Jag red Terry då och kunde se alla svamparna uppifrån, mamma kunde plocka dem och Terry var nöjd för han fick käka lite gräs när vi stannade och plockade. ;) Vi hittade jättemycket stora kantareller. Så det åt vi nu till middag när vi kom hem. Mums! 
Aja här en film från idag.
PUSS!
 

Film från idag!

 
Han hoppade bra men var lite trött så galoppen blev lite seg i svängarna. Men Ragna tyckte att han hoppade väldigt bra! Hihi så kul att höra! :D En annan bra sak var att han inte stannade eller sprang förbi någon gång! Det har börjat gå mycket bätre nu med hoppningen för jag vet hur jag ska göra och så. :)
 
 

Heej!

Hej nu är jag hemma en lite sväng och ska senare ta en buss som går 14:50. Och då blir det ragnaträning! :D Skolan idag var helt okej, lugn dag. Började 9:00 och slutade klockan 12:00. 
Aja nu ska jag packa iordning lite saker, så vi hörs!
PUSS
 
©Emelie
 

På bussen

Hejhej, just nu sitter jag på bussen, jag börjar halv 10 och slutar 13.00 idag, sen ragnaträning, chill! HAHAHAH bra att veta va ?! //Klara


Vad tycks?

Vad tycker ni om den här outfiten? Själv blev jag ganska nöjd med den, hahaha. 
(Det kommer komma fler blider senare, ska få låna ett usb med bilder från Emelie.)
 
 
©Emelie
 
Hjäm: Moutain horse/ Köpt på My One 
T-shirt: CRW/ Köpt på Hööks
Ridbyxor: Moutain Horse/ Köpt på My One
Stövlar: CRW?/ Köpte på Hööks
Shabrak: Ingen aning faktiskt, Det är ridskolans
Lindor: Horse/ Har fått dem 
.
Så vad tycker ni? :D
 
 

Ja så hoppar jag!

©Caroline på ALLA bilderna. 
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 
 

Torsdag!

Heej! Nu är jag på väg till skolan. Vi ska till skansen idag, i regnet! Döda mig! Men man får tänka på något roligt... Hehe Jag ska fråga mamma om hon kan komma och filma imorn på träningen, det vore väl roligt? :) Aja nu ska jag snart gå av så vi hörs!//Elvira

Ojoj snygg ponny eller vad?

©Emelie
 

Bakar!

Hejhej!
Just nu bakar jag eller ah nu är kakan inne i ugnen! :) Idag var jag i skolan i två timmar, från klockan 10 till klockan 12. Najs! Sen åkte jag hem och typ chilla lite. Nu har jag gjort plättar för vi ska till skansen imorn och sen har jag bakat kaka också. 
Har ni haft det bra idag då? Hehe om man frågar mig så dagen varit bra! ;)
Juste på fredag är det ragnaträning, då är jag och klara i samma grupp. Våran träning är klockan 17:30 tror jag. 
Aja hörs sen
©Caroline-Arkivbild
 
 
 
 
 
 
 
 

Min instagram den senaste tiden

Här får ni lite bilder från den senaste tiden som är från min instagram. Min instagram: @vira99
 
Från idag. :)
 
Också från idag :)
 
 

I love you to the moon and back!♥

 

Skogstur

Idag började ju jag skolan och det gick bra och det bra roligt att träffa alla kompisar igen. Sen gjorde vi lite saker i klassrummet och så och sen slutade vi. Då åkte jag hem och sen till stallet. :)
Väl i stallet så tog jag in Terry, borstade, fixade och allt sånt där. Idag var han på ett mys-humör! Det gillas STORT! 
Sen tog jag en lite skogstur, det mysigt och det var ännu mysigare att prata lite med Terry när vi var ute.♥ Jag vet att han inte svarar men det är ändå så skönt att prata med honom. Ibland är det skönare när någon inte svarar.
Aja sen kom jag tillbaka till stallet och fixade allt som skulle fixas, och nu sitter jag är vid min dator och ska snart äta middag. 
Vi hörs!
 
©Caroline-Älskar bilden!♥
 
 

Sista dagen på sommarlovet...

Halloj!
Just nu så tassar jag runt i mjukisbyxor och ett linne. Men det ska ändras på senare idag för då ska jag sticka till stallet. Fatta det är sista dagen på sommarlovet... Oh det känns som att det har gått jättefort! 
Det var två saker som var det BÄSTA på hela sommaren, New York/Usa och ridlägret. New York var så jäkla coolt! Alla måste åka dit någon gång! Om man inte har varit där så förstår man inte hur cool stad det igentligen är! Sen bilade ju vi från NY till Erie där våra kusiner bor. och det var ju riktigt kul det också! Åh vill tillbaka nuuuu. Saknar det som jag vet inte vad..
Sen ridlägret var ju riktigt, riktigt kul! Vi var ett sånt bra gäng och det var bara superhärligt. Och det som gjorde det ännu roligare var att det gick sååå himla bra i dressyren för mig. Terry var riktigt duktig! 
 
©Caroline-Hahaha
 

Bildbomb v.32

 
ALLA BILDER © Caroline Wingqvist
 

skola i morgon

hejjeh. i morgon börjar faktikst skolan , hejdå underbara sommarlov..
 
jag och syster sommarlover 2010

2012 - 08 - 19

Hej alla fina människor :)
 
Idag var det tävling, galopptävling.
Jag red ju Colgun och Alfons, sa jag att jag skulle tävla Alfons också ? men aja, vi gjorde iordning hästarna, jag och Elvira, hon sov hos mig inatt.
Vi lastade Colgun, jättesnäll. Och så Alfons, han brukar ha stgora problem med lastningen, men nej, gick in direkt. underbar ponni! Så åkte vi, no problems, lastade ur på täby galopp och han var lugn som en filbunke.
 
ELvira red Alfons med mig när vi skrittade och travade fram i skogen. Det gick jättebra, ovant bara att se dressyrtanten Elvira i en galoppsadel! Så red jag Colguns lopp som var lopp 2, han skötte sig riktigt bra ner till start men i loppet så skakade han väldigt mycket, var riktigt jobbigt faktikst.
 
I Alfons lopp så sprang vi 1100 meter (?) vilket är det längsta jag har ridit någoin gång, och mina ben var fortfarande trötta från Colguns lopp, snacka jobbigt. Men det var riktigt spännande, verkligen! I starten  började Alfons backa, jag vet inte varför, så kom lite efter med en annan tjej i loppet. Men ah, jag slutade trea, och jag är riktigt nöjd!
 
:D ♥
 
 

Hiss

 
 
Gryyym låt!
 

170812

Fyndig rubrik jag veet! 
Idag har jag varit i stallet och ridit med Ebba. Först så red jag Martin och Ebba red Charlie, det gick bra och Martin lyssnade bra! Han arbetade faktiskt på riktigt bra! Sen när vi hade ätit lunch och så red jag Sisco och Ebba red Diesel. Det gick också bra. :) 
Imorn ska jag till stallet med klara, vi ska fixa lite tills på söndag då jag ska följa med henne till täby för att hon ska tävla. Hon ska tävla både Cogge och Alfons så då hjälper jag till att skritta fram och lite så. :)
 
Nu ska jag äta grillat! Mums på den asso! 
PUSS!
 

Biiiilder!

Min fina!♥
 

Jagvetintevadjagskaskrivaförrubrik

Halloj! Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Vid nio var jag i stallet och red med Ebba. Ebba red Charlie och jag red Terry, vi red till vänster och jobbade ganska mycket i trav. Nöjd över ridpasset, krävde inte så mycket av honom bara att han skulle trava på i ett bra tempo. 
Lite senare så ska vi ha lite kräftskiva här hemma. Myys! Imorn ska jag till stallet och rida med ebba igen.
Jag tänkte ladda över lite bilder till datorn som klickades igår när jag var ute med klara. :) Kommer upp här senare. 
 
©Matilda Hassner- arkiiiiiv!
 

Vecka 32

Var en GRYM vecka! och ja, jag går på två läger :)
Alla som var med på det lägret var övergryma, verkligen underbara människor!
 
Johanna och Cropper
Louise och Pak
Petra och Alfons
Elvira och Terry
Desiree och Herman
Matilda och Diesel
Klara och Colgun
Kajsa och Bally
Caroline och Martin
Emelie och Charlie
Emelie och Scotty
Ebba och Freddy
Sara och Sisco
 
HAhahahah jag vet inte varför jag var tvungen att skriva alla dom menmen xd
 
Hela lägret var bäst och Colgun var bäst! Min elskling ♥
 
 
Har fortfarande inga bilder att visa er...

 

Galoppläger

Hejhej, denhär veckan är det galoppläger. Superroligt! :D <3
Jag har Alfons och Colgun!
Igår red jag Alfons på banan, helt crazy var han!
 

Idag skuttade vi lite osv, i morgon så ska vi till täby galopp för Chili ska starta! :D <3
 
Nu på kvällen gick jag med Elvira och Terry! Elvira red och jag tog kort och gick med andra ord :)

Dagens vill ha!

 
Allt det här i en höstig outfit skulle inte sitta fel! ;)
 
//Elvira

Ridläger och mycket annat!

Hej! 
Jag har inte hunnit blogga eftersom jag har varit på ridläger. Det var superkul och vi hade sååååå roligt! Men det blev ju en del bilder klickade under ridlägret så nu kanske vi kna göra en ny header. 
Om ni vill så kan jag skriva några inlägg om kanske tre av ridlektionerna vi hade? Vi hade såklart många fler men ni kanske inte vill höra om alla? 
.
Ska äta lite så bloggar mer efter maten! Brb!
 
©Matilda Hassner
 
//Elvira (Det är något knas med bilderna så kan inte ta min namnskylt)
 
 

Update

Hej!
Tänkte uppdatera er lite om vad jag tränar på när jag rider Terry självständigt. 
Jag vill gärna få igång han bakben så att han kanske söker såg neråt och allt det där. Så jag tränar väldigt mycket på skänkelvikningar, både vanliga skänkelvikningar och förvända. Jag ser resultat och han har ju lite svårt att blytta baken men den fick jag faktiskt igång igår och i förrigår. Han tycker det är lättare med vanliga skänkelvikningar. Men jag försöker att träna på båda lika mycket.
 
 
En annan sak som jag tränar på en del är att rygga. Det är väldigt bra träning för rumpan, han tycker det är lite jobbigt men det är bara att träna på. Jag tycker det är bra att ha en häst som har lätt för att rygga. Jag jobbade jättemycket med det med Max. Tillslut gick det megabra! Han kunde typ rygga lika bra som han kunde gå vanligt! haha (nästan) ;) 
.
Så nu vet ni lite vad jag tränar på. 
 
 
 
 

Katy Perry

Åh hon sjunger så bra! Hon är nog min favorit artist faktiskt! :) 
 
 
 

Uppdatering

Har lagt in två inlägg på tidsinställt till imorn. Kommer nog vara i stallet typ hela dagen imorn. Ska möta Johanna och Lollo klockan 9 imorn i stallet. Då ska jag rida Cogge, sen ska jag rida Terry också. Men det får vi se vem det blir med. Efter den sena middagen som jag ska äta nu så tror jag att jag ska fixa en ansiktsmask, kanske måla naglarna bara fixa helt enkelt! Mysigt! 
 
♥Denna stunden♥
 

Fredag&Lördag

©Elin-Oj! Nu såg jag att han ser jättestor ut där! Hahaha xd
 
Halloj! Det känns som att det var ett tag sen! Men igår kom jag iaf hem från usa. Vi landade 07:45. Sen när vi kom hem så sov jag några timmar och sen åkte jag till stallet. Åh vad jag blev glad över att se världens finaste ponny!♥ My soulmate!
Jag tog en tur på honom till höger. Han fick jobba på lite, när vi red bortåt så travade jag ganska mycket och fokuserade på ställningen, formen och arbetet med bakbenen. Sen när jag red hemmåt så skrittade jag mest och fokuserade väldigt mycket på arbetet med bakbenen och skänkelvikningar. Jag tycker att det faktiskt gick väldigt bra. Jag fick verkligen till arbetet med bakbenen. Men på slutet kände jag att han blev ganska trött och han var ganska svettig så han fick sig en lite dush. Skönt!
.
Idag red jag först terry sen cogge, eftersom Klara är i london med ebba.
Jag hoppas att ni har det superkul tjejer! Saknar er SJUKT mycket! Åh kan knappt vänta tills jag får träffa er!♥
Terry red jag iaf med frida och Elin. Vi tog det ganska lungt men jag fick till ett par riktigt bra skänkelvikningar!  :D Iiiihhh HAPPY! Han flyttade jättefint med baken! Han brukar ha ganska svårt för det, men övning ger färdighet! Right? 
.
Cogge red jag med Johanna och Lollo. Vi red först på gräsrakan och sen upp en liten bit mot gillinge och sen tillbaka på gräsrakan. Han var ganska pigg men lyssnade iaf bra. Mot slutet lossnade han och gick faktiskt ganska fint! Det är ett bra jobb Louise har gjort med honom och klara som har fortsatt att jobba med honom. Ni är jätteduktiga tjejer! Cogge fick en liten dush sen när vi kom hem, sen såg han faktiskt ganska nöjd ut när han gick iväg i hagen. 
.
Nu ska jag blogg lite tror jag! :) 
 

When nothing goes right go left

/Klara


Godnatt!

Nu går jag och lägger mig. Vi kanske hörs imorn fast vi får se. Imorn ska vi bila till new york och sen på torsdag så går planet klockan 17:10 tror jag. Och sen är vi hemma i Sverige igen typ vid sju på morgonen på fredag. Här är klockan just nu 22:40. Bara så att ni vet.;) Kommer sakna USA! Fast det ska bli ganska skönt att komma hem, och träffa alla kompisar och terry och mamma. Hihi fast jag kommer sakna mina kusiner! Juste! Idag träffade vi en tant som är 100 år! Fatta vad coolt! :D Hon bor på samma gata som mina kusiner. Aja nu är jag ganska trött så jag tror att jag ska ta en dush och sen gå och lägga mig. //Elvira


RSS 2.0