Rida dalahäst hela dagen lång!2004, goda tider..


Det här köpte jag:

Pälsglans och en ryktborste. Det var faktiskt bara saker jag behövde! Men det fanns en superdupermegasnygg väst på rean, men tyvär fanns den inte i min storlek. :( Den hade passat såååå snyggt på mig! Hahaha
Men nu ska jag städa rummet, ni får kanske före och eftter bilder sen. ;)

Finaste vovven, Poolarn. ☆Foto: ©Klara Redigering: ©Klara


- We call it Love -


©Ebba

We call it Love, Love, Love
He is love, He is all i need
He is love

Hemma!

Hejhej, nu är jag hemma! När vi kom hem stod de ett stort paket på trappan. De var en stor sminkväska till Tove för att hon har vunnit någon tävling i en tidning, den var 1 månad försenad.. Jupp, men nu ska jag städa rummet så att de blir helt perfekt, sen blir de uppdatering (:


Söta Jane! <3


My One nu!

Snart kommer mamma hem och då åker vi till My One. Ni får se sen om något inhandlades. haha det tror jag att det gör. jag berättar om hur det var i stallet sen. :)
Puss!Aooo.

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten
Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om


©Tove
Ge mig sommar..
Busa med hundarna..


Ha converse och vara med underbara vänner ♥


Ta massor av knasiga foton!


Och somna vid fel tillfälle..

Sticker till stallet nu!

Japp snart går jag till bussen. Väl i stallet tror jag att ponnyn får en promenad i solen. Det är så härlig sol ute!:D Me likes! okej måste gå snart för att inte missa bussen!
Puss!

Ni är ju helt underbara!

Har fått tre fina kommentarer om det här inlägget: http://elviraklara.blogg.se/2012/february/what-doesnt-kill-you-makes-you-stronger.html#commen
Och ni säger så fina saker som jag blir rörd av! Hihi Och ni säger att ni också kan känna på samma sätt, det betyder att det finn såååå många där ute som också känner såhär. Därför tycker jag att alla borde tänka efter, hmm hur bemöter jag ett ekipage som har lite svårigheter?
Lite fortsttning här men jag ville bara säga att ni är underbara!
Puss!

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid, jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
What doesn't kill you makes you stronger

Det är typ så jag tänker här... Ja var ska jag börja? Har lite saker som jag MÅSTE skriva av mig så det kanske inte blir bästa texten. ;)
Många som håller på med hästar har så mycket föraningar.
"Oj den hästen går inte och kröker på nacken! Fy vilken dålig ryttare!" Man kanske inte säger det men JAG vet att många tänker ungefär så. Och detta är ju självklart INTE så roligt! Om vi tar ett exempel: Terry är så sjukt stel i nacken! När man travar går han med huvudet i vädret och spänner sig. Och ja... jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men man får en sån där känsla att man är SJUKT dålig. Och det är synd! För man ska inte känna så, INGEN ska behöva känna så! I häst världen finns det så otroligt mycket besservissar som tror att det kan och vet ALLT.
Ska jag förklara lite hur jag tänkte med rubriken? Jo det är så att om folk håller på att tycka massor med saker så kan jag ändå fortsätta att kämpa, de ska inte få trycka ner mig. Det dödar mig inte heller! Jag blir bara starkare och vill visa att vi är INTE helt värdelösa! Vi kan och det ska vi visa dem!
Det här är INTE riktat mot någon! Bara så alla vet!
En häst behöver inte böja på nacken för att jobba! Det viktigaste är när man jobbar hästen att hästen jobbar med ryggen och arbetar bra. SEN kan man börja tänka på formen.
Idag jobbade Terry SUPER när jag gjorde övergångar från halt, skritt och trav. Han var jättefin när jag travade av, FÖR då travade jag på långa tyglar och han fick sträcka ut sig. Så han slappnade han jättefin och blev super mjuk! Och jag är super glad efter dagens ridpass!
Så NU ska jag sluta tänka den där tanken att jag är dålig... Jag ska bara tänka att de är bara avendsjuka på att Terry är så himla fin! Hahaha Så tror jag inte de tänker men ah ni fattar! Bra tankar ska hamna i huvudet istället för bajsiga nertryckande tankar mot mig själv. Både för min egen skull och för Terrys, för då kan jag försöka hjälpa honom på bästa sätt att bli mjuk. Det är mitt mål! Terry SKA bli mjukare! Jag ska iaf göra ALLT jag kan för att han ska bli mjukare. Och istället för att konsentrera mig på nolifers som bara vill lägga sig i andras liv, så ska jag göra så mycket JAG kan för att vi ska komma upp på toppen!
Ojoj nu blev det mycket text! Hoppas ni orkar läsa allt! För det kommer från hjärtat!


©Lovisa

Kärlek

©Sandra
*Kärlek*

Borta bra, hemma bäst!

Tjabba, nu så har jag kommit hem från en skön dag, förstå så skidade vi 5,5 kilometer på morgonen och sen drog vi till Aquanova! De är verkligen skitkul där, man tröttnar aldrig!
Såhär ser de ut;


Japp, i morgon åker vi hem vid lunch. TAGGATAGGA!
Ska bli så skönt och komma hem och mysa med finaste ponnyn ♥
Men nu ska jag kolla på ponnyakuten som jag missade i söndags, AMAGAD!


Dagens vill ha
Lång som en skyskrapa, helt enkelt..

Jo, dehär med att växa och bli äldre, nu är jag 1.58. Hög som en skyskrapa. Min största önskan nu är att jag kunde skära av mina ben.. Jag kommer ju växa ur Colgun jättefort! När jag började rida "på riktigt" alltså tävla och så, var allt helt underbart. Men de hann bara hålla på i ungeför ett halvår innan jag växte ur shetlansponnysarna. Och nu har jag fäst mig vid en ny ponny, Colgun. Jag har tävlat honom i galopp och i galopp gäller de och vara kort. De som rider fullbloden, jockeysarna, de rider de största hästarna, och är betydligt kortare än mig. Och jag rider de näst minsta hästarna, mhm. Ni fattar. Och nu har jag tre år & tävla på Colgun, men jag kommer säkert bara kunna rida honom tills efter sommaren om jag forsätter växa såhär snabbt. Sen i somras har jag växt sju hela centimeter. De är rätt sjukt. Jag vill vara kort. Jag känner mig stor och tjock.. Människor kommer och säger;

-Klara du kan ju helt klart bli modell när du blir stor! Du är så lång, stark och vacker.


Jo, tack. Men de känns sådär faktiskt.


Jag ville bara skriva av mig lite, är de någon som har en liknande känsla?


Skulle inte tacka nej till att vara så här liten igen.


Saknar er så de blöder..

Val De Mar ♥
De var du och jag, vi kom varandra när. Vi hade supermycket kul ihop, men de varade inte så länge. Jag saknar dig mycket, mycket. Åh, jag bara säger att jag ska åka upp till dig men de blir aldrig av, nu måste de bli av snart. Men allting har ett slut, tyvärr.


Svea ♥
Vi hade dig inte ens ett år, om man ska vara en kattunge behöver man leka & springa. Heller kunde du ine vara i solen, du led hela tiden. Tänk att vi inte märkte att du mådde så dåligt.. Himla hjärfel. </3
Men nu har du de bra där uppe i himlen.
Ekekullens Chevignon ♥
Du var en underbar liten shettis som alltid gjorde rätt & som man ville. Många sa att du var seg, men med mig rusa du i full galopp och bockade. Jag var inte direkt fodervärd på dig, men jag red dig och så. Vi lärde inte känna varandra på riktigt, men jag älskar dig, då, nu och föralltid.Tileo ♥

Åh, ja har ridit i snart 9 år. Och med dig hade jag min bästa tid. Helt perfekt var allt med dig. Du bet mig i början och kastade av mig varje gång jag red dig. Sen kvalade vi och vi lärde känna varandra. De gick som en lek. Jag växte, kunde inte rida dig mer.. Helt ärligt, de värsta som finns är att växa & bli äldre. Jag älskar dig min ängel.

-I love you more
than I can tolerate honey.-


Tävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen. Tävlingen sponsras av: http://www.chevalridsport.se/sv/

Gud vad tiden går!Ojj, och dehär var typ 2007... SHIT ASSO.


jamen cool pappa man har!MAHAHAH, stolt över att jag har världens bästa pappa, du e så cool grabben! ^^


Fullpackat schema

Hejhej, förlåt för att jag inte har bloggat men jag har gjort saker hela tiden och de har faktiskt varit ganska skönt utan facebook & internet.. Jag som trodde jag inte kunde klara mig utan de. Idag så var vi och åkte skitskidor på morgonen, åh! De gick så segt och långsamt! Sen åkte vi och badade i simhallen! Lite roligare ;D
Sen handlade vi och åkte hem och åt semlor, mys! Sen gick Tove och jag ut och åkte pulka, mahaha! Superroligt! Vi filmade också så de kanske kommer ut här på bloggen (:
Men nu ska jag gå och hälsa på mina grannar som jag har inte träffat på ett år. Så jag skyndar mig hem så bloggar jag då :)

Kramkram


<3


Dunkar musik...

Dunkar musik och borstar tänderna. Snart kommer Lovisa och hämtar upp mig så åker vi till stallet. Ska bli mys! Älska att jag har det BÄSTA kompisarna i världen!♥

Glasiiiiiigt!


Leksand

Godmorgon, idag så åker jag till Leksand -.-
De tar 4 timmar att åka dit så jag kommer sitta och smsa hela vägen. Så nu ska jag försöka göra lite tidsinställda. Men jag kommer kunna blogga därifrån men inte lika mycket. Hare bäst!Japp här bor jag..

Goes in my ears again and again


Give me wings so I can fly.
MyoneLördag 25/2

Dagen idag var helt fantastisk! Först vaknade jag vid 11.30 och en halvtimme efter de så stack jag hem till Jane för att gå med henne till stallet, då fixade vi lite vid hästarnas boxar och sen så hade vi teori för att de inte går att rida någonstans. Efter de så skulle Majas mamma vaccinera några hästar. Sen drog Jane och jag hem och bytte om för att åka till Myone med Maja & hennes mamma (: De var superskönt att shoppa loss även fast jag inte köpte så mycket x) I nästa inlägg så visar jag de jag köpte. Efter de drog vi hem till Maja och skrattade som jag vet inte vad, vi åt massor av chips, läsk och godis.. sen åt vi middag och de var jättegott!

Nu är jag hemma och hela familjen glor på melodifestivalen, BORING! Jag skypar med Jane och vi har bloggkväll ;D


©Sara


Tiger Goddess
Fototsugen....

©Klara
©Klara
Super fotosugen! Någon som är på nu på lovet?? :D

Tävling

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg här: http://caroliinewingqvist.blogg.se/

Nu kommer bloggen explodera :o

Hejhej, nu så kommer ni få värsta bomben med inlägg, börjar snart :D
Love is just love... ♥

©Sandra
Google
Du kan inte styra över ditt hjärta♥?

Snälla ni, bomba mig med förslag om vad jag ska blogga om! Inget att blogga om = Ingen bloggning..


Da stable


Hejhej! Idag var jag i stallet, de var väldigt mysigt. Först så tog Lovisa in sin lilla Sigge och borstade, sen kom Elvira och så red vi ut en liten sväng barbacka. Colgun var faktiskt superfin! Sen smorde jag, Mimmi, Matilda, Emelie, Elvira, Johanna & jag flummade som jag vet inte vad! Hahah ;D Jag känner att jag inte riktigt har något att skriva om, men nu tar min dator slut snart så när den har gjort de så kan jag ju gå till pappas dator och ladda upp gamla bilder :D

Hare bra, pusshej
Dumma mig!

Nu måste jag faktiskt ta mig i skinnet och blogga lite, blir så arg på mig själv!


Stallet snart

©Sandra
Heej!
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha SO, då blir det redovisning om Christoffer Columbus. Efter det matte och sen skynda hem för att sedan skritta ut barbacka med Lovisa och Klara. Nu börgar jag så vi ses!
Puss!

What doesn't kill you makes you stronger


Aoow, älskar dig sis ♥

Då, nu och föralltid. Always and forever.Du betyder mycket för mig, vilken himla tur jag har. du & jag.


Tjatja dudes.

Hej, förlåt att jag ointe har bloggat så mycket. Men jag har ju gjort lite annat, nu blir de bara lite snabbt för att min dator stängs av, snark -.- I dag hade vi prov, gick hur dåligt som helst.. I morgon har vi frilufsdag, vi ska åka till Östermalms IP och åka skridskor med hela skolan (; I morgon börjar sportlovet, på söndag ska vi till Leksand och vara där i ca 2-3 dagar. Missar två eller tre dagar i stallet, AMAGAD o:

Vad ska ni göra på sportlovet, eller ni kanske redan har de? :)

Hare bra, pusshej


Try catch me now.Jag älskar dig så mycket att det gör ont!

©Klara
I love you always
I can't live without you
You are my life
I love you always
I can't live without you
You are my life

Du måste ta fighten för att vinna den

©Pappa

Min mamma!

©Alvin
Du ska veta att du är jätte värdefull och jag är så glad att jag kan prata med dig om typ allting!♥ Du är världens BÄSTA mamma! :D

Matte proffset! Eller?

©Klara-Finis!♥
Nu har jag varit duktig och räknat typ två sidor i matteboken. Eller jag typ en och en halv.... hahaha men det måste ju låta som att jag är värsta proffset! ;)
Aja nu har jag räknat ut att jag kommer vara i kapp om jag räknar bra på mattelektionen imorn och på fredag. Ja nu har ni fått veta lite om mina matte kunskaper. Jag brukar tycka att matte är väldigt roligt men när jag inte fattar så suger det. Haha om jag inte är bra på något så tycker inte jag att det är roligt. Så är jag. Fast om det är något som jag verkligen vill så tycker jag det är kul även fast jag SUGER på det. Haha skumt!

Sankar mit hjärta. Men på sportlåvet så kan jag rida honom varje dag och det blir bääääst!♥

Men nu ska jag sluta tjata och göra lite tidsinställda.
Puss!

Vem sa att de var halt ute?!

Hejhej, SKITHALT UTE! Halka, halka, ramla, halka, ramla xd
jag kommer inte kunna blogga ikväll, ska plugga, prov i morgon. Måste faktiskt börja nu. Puss (:


Snutte <3


Min skoldag..HAHAHAHAHHAHA


Dagens outfit

Tröja: WESC
T-shirt (jag har en under): WESC
Byxor:Några Denim jeans
Japp detta var då dagens outfit. Tycker ni att jag ska göra detta oftare?
Puss!

Hej bajskorv du är så söt!

//Sandra


På vägen hem

Bloggar med sandras iphone;) det är kuligt, men när jag kommer hem så ska jag äta mellis och göra lite matte. Hehe ligger efter i matte boken.... Hörs när jag kommer hem. Då kommer kanske dagens outfit. :)//Elvira


Inga läxor!!!

Yä inga läxor, så det är chill! Ska ta en dush och typ städa lite på rummet. Min mobil går inte att ladda. ÅNGEST! Har en annan liten mobil så jag kan ringa iaf. Men jag och mamma ska typ till Täby C på Lördag eller nåt och se om vi kan gå till telenor affären så får dem fixa det. Oj vad intresant detta inlägget blev då! NOT! Haha ska försöka göra tidsinställa så kommer det lite då och då. ;)
Puss!

Ridlektion på hjärtat

©Lovisa- Arkiv men den är så söt tycker jag. Haha
Halloj!
Igår red jag Terry på ridlektionen. Han var nyrakad, så jag tror att han blev lite pigg av det. Men han lyssnade iaf bra, han blev lite okoncentrerad ibland. Men jag är nöjd över honom. Vi började med att skritta fram på långa tyglar och sen börja ställa lite men fortfarande hålla kvar energin. När vi hade jobbat med att ställa lite och Ulrika hade pratat så började vi med förvänd skänkelvikning. Det gick bra i början men sen blev han lite okoncentrerad. Han blev också lite trött mot slutet men det är ju bara bra! jag är iaf väldigt nöjd med lektionen. Så nu längtar jag till sportlåvet då jag får ha honom som min egna. :)
Puss!

 


Bra bloggar

http://ccanter.blogg.se
http://nellieberntsson.se/
http://klassiskridning.blogspot.com/
http://ponimupparna.blogg.se/
http://cecilianordhlindsjo.blogg.se/
http://isabellellinor.blogg.se/
©Elvira

Vad tycker ni?

©Elvira
Tycker ni att jag ska göra typ lite mer åsikts inlägg som då är tidsinställda. Så att de kommer lite under dagarna. Jag tror att jag ska fixa såhär typ "Fem sanningar om mig". Ja lite nya grejor. Bloggsuget är på topp! :D
Kommentera bra nu!
Puss!

You and me!


Hmm... Vad gör jag nu?

©Klara
Ni kanske undrar vad jag gör nu? Det gör jag också! Haha
Detta är alltså tidsinställt, så nu kanske jag rider någon rolig häst. Eller kanske har teori.Det får ni veta antingen senare ikväll eller imorn.
Haha flummigt inlägg det här blev! :D Jaja kände att jag behövde göra något tidsinställt. ;)
Puss!

Laddat

Har laddat med två tidsinställda så ni får något att se under kvällen. ;)
Puss!

You have a dream I have it in the real life

©Lovisa

Ove Sundberg världens jobbigaste människa!

Sitter och tittar på kontoret with my family. Imorn är det måndag, seeg skoldag men det är ju ridning sen på kvällen. :)
Puss!

Bilder

©Elvira&Klara- Oredigerade...
Puss!

Fotorunda!

Nu har vi varit ute och fotat. Det blev helt okej bilder, men några blev lite muppade.
Vi hittar inte överföringskabeln till kameran. Men jag har en hemma hos mig. (Elvira)Så ni kanske får bilderna i kväll.
Men nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra.

Vad ska vi göra Klara?


Dunka musik och hitta på någonting i köket xd

Okej det blir bäääääst! :DPuss!

Heeej!


©Lovisa

Japp nu sitter jag Elvira här hemma hos Klara. Vi dunkar musik och funderar på att gå ut och fota. Självklart får ni se bilderna sen. :) Idag var vi i stallet med fina Lovisa. Alla tre red ut en ganska lång runda tillsamans. Myyyys!
Terry skötte sig bra! ;) haha jag tror Cogge och Tink gjorde det också.
Ja vi bloggar kanske senare.
Puss!


Maja

Hejhej! Glömde vad jag gjorde efter galoppen så jag kan lika gärna göra de nu så får ni ändå lite uppdatering (: Jag hängde med Maja till Foderby, hon skulle bara rida lite på Amadeuz, och då träffade jag Jonna! :o Har inte träffat henne på typ ett år nu, åh så mysit de var! Sen gick vi till Maja och hittade på lite roliga saker (:


Arkiiiiv - Fina Jonniii


Nu bloggar jag om Amanda.


Så såg de ut. Så nu bloggar väl jag om henne. Detta är en snygg tjej som har en fin blogg. Känner inte henne men vet att hon känner min kompis Gabbi (:
HEJDÅ

Galopplektion 18/2

Tjänare! Dagens galopplektion var underbar, jätteroligt verkligen! Jag hade Herman, haha. En riktig överraskning! han var superfin de första varven men var bara väldigt pigg, sen blev han bara lungnare för varje varv. jag skulle vilja rida honom mer, supermysig ponni ju! Och de var väldigt roligt också, Maja och jag fick superstora hästar, haha! Majua hade Diesel! Sista varvet så stog Jeffs hund rakt i banan så vi fick rida omkring den! x) Lovisa fotade, men här är en bild från bästa Bosse!©Bo Williamsson - Full fart!


I love you!♥

©Lovisa
I love you today, I love you tomorrow, I love you yesterday, I always love you!♥

Hello my friend!

@Sandra

Galopp idag!


©Pappa - Dålig bild men jag älskar den ändå ♥

Juste, de är ju galopp idag, TAGGA :D


Hey you!

©Lovisa
Haj!
Kvällen igår i stallet var myyyys! Vi hade pyjamasparty och det blev väldigt lyckat.
Jag som hade längtat efter älskligen blev glad över det också.
Haha längtar efter honom hela tiden.
Det verkade iaf som alla hade roligt på pyjamas partyt. (Det hade iaf jag) ;)
Idag ska jag, mamma och Alvin åka och hämta sniglar till Alvins akvarium. Hahahahahaha Det är sniglar med skal!!!! :D Mammas jobbar kompis har sånna hemma. Men nu måste jag klä på mig för vi ska åka snart.
Puss!

Myskvällen avklarad!


AAAJJNNEES

Hejhej igen, nu har jag kommit hem från stallet och de har varit jätteroligt med massor av skratt som jag slog vad om! De började med att vi hade cupcaketävling. Hahah, min var så sjukt ful. Allas var så roliga och fina, men min, nejnej. Vi kollade på Bortspolat och efter den lekte vi någon lek som man skulle ha ett papper i pannan och så stog de någonting, och då ska man gissa vad de är. Haha, jag har inget tålamod så jag var bara tvungen att kolla vad de var (x Juste, Emelie vann cupcaketävlingen ;D Jupp, så var de.

Jag har alltid så roligt med mina fina vänner ♥
SUPERMYSIGT!Yeah!


©Bo Williamsson


Los Angeles
©Olika

Ojoj, här var de blidbomb! o:
Liiiite sen bara (x


De två sista dagarna med Val De Mar.. ♥Jag saknar dig massor, så sjukt mycket. De ända jag vill är att du ska komma tillbaka. Du är så sjukt underbar. Man brukar säga att man inte kan vara perfekt. Men du var verkligen de, helt perfekt. My angel.

-You took me and I took you.
-
HELG!

Hejhej, idag slutade jag tidigt, 14.00. Nu sitter jag på pappas jobb och snart ska jag ha utvecklingsamtal, suck. Jag skulle ju gått till stallet med Lovisa innan jag visste att jag hade utvecklingssamtal, jag är väldigt glömsk som de flersta nog redan har märkt.. Så de var ju lite tråkigt. Men efter de så ska vi hämta Tove hemma hos farmor & farfar. Efter de så åker vi hem för att snabbt byta om och gå till stallet, pyjamasparty. Alla som kommer får hålla för öronen, jag kommer skratta som en idiot, de kan jag slå vad om,Tur att vännerna också är väldigt skrattiga! Jag kommer uppdatera rätt bra under tiden när jag är här. Ungefär 1,5 timme till (: Skriv en kommentar och säg vad jag ska blogga om vettja! ha de bäst, kram!


Right now, hahah x)
Ridlektion 13/2 -12

I måndags red jag Cropper. Han är D-ponny så det kändes lite ovant. Men iaf vi börgade med att börja ställa försiktigt och sen mer och mer. Han kändes jätte fin i börgan men sen mot slutet spände han sig lite och började vifta på huvudet. men att han spände sig berodde på att jag råkade spänna mig. Men man ser det mest på honom för då blev han stel i halsen och i hela kroppen.
Men sen i slutet av lektionen gjorde vi även förvänd skänkelvikning. det gick ganska bra bara det att han blev lite för liksom sne. Förstår ni? Han liksom gick förmycket på snädden. Men jag fick till några ganska bra. Så jag är nöjd över både honom och mig, eftersom det är andra gången jag rider honom.
Väldigt dålig bild men det var iaf förra gången jag red honom.

Japp då var det Torsdag.

©Klara
Hej!
Idag är det Torsdag... Men det betyder att det är fredag imorn!!!! :D Wei! Haha har längtat till den här fredagen super mycket. Kanske för att vi ska ha pyjamas party i stallet då. Det ska bli jätte kul! Men det tråkiga är att jag får mindre tid med min älskling då. :( Pyjamas partyt håller på från 18:00-21:00.
Haha får be Lovisa och Klara om hjälp med lite saker, hehe... För jag ska dit och hjälpa till halv 6. Men det ordnar sig.
.
Idag ska jag göra Matte läxa och engelska läxa. (Jag vill inte ha läxor över helgen). Fast jag kommer nog behöva träna lite till NO provet på måndag. Fast det är väldigt enkelt. ;)
I nästa inlägg kommer om ridlektionen i måndags.
Puss!

Plugg, plugg och mycket mer plugg.

Nu ska jag sätta mig & plugga stenhårt till kemiprovet i morgon med massor av tråkig musik som jag inte gillar så mycket, ahhaha.  jippi.. (Y)
U Smile I Smile- ♥ -


Long, long time ago.


Haha, där är ju min familj! Gud vad små alla var! Jag var nog 6 år där. Allt var perfekt..

(Haha för de som inte fattar så pekar pilen på mig)


Här sitter jag och pratar i telefon & Tar kort med knasiga effekter

Hahah, roligt man kan ha -.-'


Haha, bjuder!


Två outfits

Sen ett par vita ridbyxor och mina röda benskydd till.
Och mina röda benskydd till och vita ridbyxor och min KL tävlingströja.
Japp detta är då tävlingsoutfits. ;)

Inlägg kommer!

Japp har förberätt ett inlägg där jag har fotat två tävlings outfit. Inte så nogrant men ni får se sen. ;)

Om du bara kunde svara..

Jag klarar inte ens en dag utan att tänka på dig, svara bara. Ett meddelande. Då så är jag nöjd. Är du försvunnen?

Nu svarade du, underbart!Lite sådär snabbt bara.

Hejhej, nu sitter jag vid syrrans dator och jag vet inte varför. Jag bara gör de liksom. Hhaah. Har ni sett henne förresten? Här får ni en bild på henne i alla fall (:

Mihihi, min lilla minifjortis ^^

Japp, men hon kommer hem snart och hon blir galen om hon ser att jag har hennes dator. Och jag måste faktiskt plugga till kemiprov på fredag o:

Puss


Stallet

Hej! Jag har haft håltimme i ungefär två timmar. Så då gick jag och Sandra till hennes stall. Vi borstade på maxim och myste med katten. Sen tog vi in några hästar också. Nu ska vi äta lunch, men bjuder på en ful bild från stallet.


Skriver imorn...

Skriver om ridlektionen i måndags imorn. Orkar inte nu, ska bara mysa ikväll. Har varit duktig och gjort på SO uppgiften och pluggat till NO provet. haha räknar typ dagarna tills det blir helg. Men jag skolan e bra, men stallet är BÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄST!!!!
Ja då vet ni det. ;)
Bjuder på en sharmig bild på mig inann tävling. ;)
Puss!

Valentine's Day

Glad alla härtans dag!♥
Ta hand om era nära och kära idag! Be happy!
Va med dem som ni älskar! Själv ska jag vara med min underbara familj...♥
Det finns tre stycken som jag skulle vilja dela denna dag med, men det går tyvär inte.
Puss!

Glad alla ♥-dag
Slutar om 2 timmar och 20 minuter

©Pappa
Heej!
Jag kom på att det är alla hjärtans dag imorn så jag måste fixa en present till Terry eftersom jag inte kommer till honom imorn. Han kanske blir gladast för extra mycket godis. ;) Men något måste jag fixa några andra.... Haha undra vilka det kan vara?? Tagga ridningen idag! Ska bli kul att rida för Ulrika för det var länge sen.
Puss!

Skola snart

©Lovisa
Hej! Nu sitter jag hemma och små tittar på TV. Jag har sovmorgon, börjar kl. 8:40. Så det är skönt! Jag hoppas att den här dagen går fort för sen när jag kommer hem från skolan, är det riiiiiiiiidning!!!!!! :D Yey!!! TAGGA! Jag vet inte riktigt vem jag vill rida... Men kanske någon av dem här: Terry (såklart), Cogge (Vill prova honom, det var jättelänge sen), Scotty eller Sisco. Jag tror att vi kommer rida dressyr, men det är roligt om man värkligen får tid att jobba dem ordentligt. Om jag får Terry vill jag verkligen uppnå det där när han verkligen lyssnar. Men ni får höra om hur lektionen gick sen, antingen imorn eller ikväll.
Puss!

Snart:

Snart blir det ponnyakuten! :D
US-Kursen idag var jätte bra. Lite sådär i början men efter lunch så blev det roligare!
Puss!

Bild från gårdagen


©Bo Williamsson

De var så sjukt mysigt, kommer aldrig glömma.


Snuttedå!©Matilda ( Nya ägaren )

Aawie, sötponnyn! Blir alldeles varm nä jag ser honom, han har de så grymt bra där på nya stället, ingen häst skulle kunna få de bättre!

Ingen kommer någonsin förstå hur mycket denna hästen betyder för mig, skulle kunna riskera livet för honom. ♥Stallet nästa!

Hejsan svejsan. Idag vaknade jag av att huset dånade av sony ericssons ringsignal.. de var Lovisa som skulle väcka mig som hon brukar göra, Klara brukar aldrig försova sig *host* Idag ska jag rida Colgun, och hon på Tink. De är ju superfint väder så vi tänkte rida långt! :) Jag taggar supermycket, kändes som de var evigheter sen jag red Colgun. Sen tror jag att vi ska filma och lägga upp på bloggarna, för er som inte kollat in hennes blogg hittar ni den här.

©Klara


Snart

Snart så sticker jag på US kurs. Vi ska hämta upp Louise på vägen. Kursen håller på från 10:00 till 15:00 så det blir ingen bra uppdatering idag tyvär.
©Pappa
Puss!

Svar

Johanna  (-) om Munsboro Cropper ♥:
Vad trevligt! Hur ofta har du ridit honom?

SVAR: Nu har jag ridit honom kanske 6-7 gånger. Men dehär var första gången på galoppen. Han är verkligen supermysig!Mums!

Detta lagade vi till middag. Det blev super mumsigt! :D

Hiss/Diss

Hiss ↓

Diss↓

Munsboro Cropper ♥

Idag på galoppen så hade jag världens finaste Cropper, helt underbar ponny dedär.

Glad ^^

Först när vi gick ut på banan kändes han väldigt seg och lat. Första varvet gick jag med Jane & Terry. Terry var ett riktigt busfrö och bockade lite, sen gick de bara fortare och fortare. På rakan gick de väldigt fort, de skena typ, mys ♥ Sen i början på andra varvet bockade han, och så gick de väldigt fort, fast inte lika fort som varvet innnan. Sen red vi runt lite på volten och han var seg som sirap! ^^ Japp, ssen red vi två varv till Jane och jag. Gick super! ÄLSKA * Sista varvet red jag med Maja & Scotty, Jane & Terry. Vi skulle öka i backen, åh vad härligt de är när den iskalla vinden stormar & de går fort :D ♥
Jag gillar Cropper jättemycket, jag har ju ridit han ganska mycket nu. Han gör alltid som man vill och är glad och aldrig sur, helt perfekt jue ♥

De är såhär en dag ska vara, allt sitter som smort.


Nu:

Laga mat med pappi! :D Tror att Alvin hjälper till också. Förut var jag ute en lite sväng med Festis, han tyckte inte det var så kul med snön och frös lite. Sen blir det mys framför Gladiatorerna. Köpte godis förut, tänkte ha det till senare när vi ska titta på gladiatorerna. Ups... Uppätet! Hahaha Aja tur att man har en bra pappa som har köpt chips också! ;)
Puss!
©Pappa-Jag och Alvin som tolkade förra vinter.

Detta lyssna jag på en helt vanlig lördagA girl's life


Hiss

Supergulligt shcabrak! Jag måste försöka intala mig själv att jag inte behöver det. Ska verkligen försöka spara till en systemkamera nu. ;)

Jag har världens finaste katt!♥

©Pappa
Och roligaste!:D

Home sweet home.

Hejhej, nu är jag hemma från en rolig fest ((: Jag har pratat i telefon med Sara också, supermysigt!
Just nu har jag INGEN blogglust, bloggar snart.


Världens finaste Ekekullens Chevignon ♥


Hemma

©Pappa
Heej!
Hemma från en underbar kväll i stallet med underbara människor. Ska äta nu så vi hörs nog imorn men det var jätte kul i stallet och mysigt. Glömde kameran hemma så det blev inga bilder. Längtar tills på mondag för då är det ridlektion och min första för året. :D Aja nu måste jag äta...;)
Puss

Jag saknar dig.

Kom tillbaka, jag saknar dig så de svider. Och inte ens ett hejdå..

Skola, Arninge, Hemma.

Hejhej, idag var de en väldigt slapp dag i skolan, inte så roligt som jag trodde. Just nu tränar vi till två olika konserter så de blir lite halvt jobbigt på musiken när man bara blandar ihop allt i en ända stor smet. Vi ska typ sjunga med en vuxenkör och han som leder den kom till oss och lyssnade, 10 poäng och en gudstjärna ^^
Efter skolan tog jag bussen, hämtade syrran på fritids och sen åkte vi till Arninge, där köpte vi present till Astrid, kulkul (: Nu skypar jag med Lisa, och nu ska jag fixa mig. Puss


Söta!


Fest hos Astrid, fest hos Astrid ooh.

Snart drar jag på fest hos denhär bruden↓


©


Tufftuff tåg

Hejhej, idag i skolan var jag helt crazy. Dehär dagarna har jag blivit superflummig och överspeedad, nästan så de runt omkring mig har tyckt jag var lite halvt jobbig! Heheh, idag på gympan spelade vi badminton, jag körde med Astrid, Lisa och Frida. Vi har alltid på musik när vi har gympa, jag kan alltid varennda låt innan & utantill såklart (: Hehehe, spelade helt som vanligt bara att hela tiden hoppade jag runt som en studdsboll och sjöng så alla de ekade i hela gympasalen, hehe. HELA lektionen verkligen, jag kunde knappast andas efter ett tag.. Alla skrattade åt mi9g och kollade konstigt, Sussi, läraren stog i ett hörn och fnissade. hehe. svetten regnade typ!

Jag har ofta olika dagar, har ni också de? Alltså så att du är jättesölig & trött ena dagen och den andra är du helt superspeedad? Eller är de bara jag som är konstig?

Dagens låtDenna låt är väldigt häftig, kan den nästan helt utantill nu ^^


*Älska*


Källa; Google

Åh, åt massor hemma hos farmor & farfar, ge mig mer!


Farmor & Farfar

Förlåt för världens sämsta uppdatering, men jag uppdaterar när jag kommer hem, I promise.
Nu är jag hemma hos farmor & farfar och myser. Vi har nyss ätit middag och de var typ ekologisk pasta med ekologiska köttbullar och i de ekologiska köttbullarna var de ekologisk fetaost i. Och till de var de ekologiska oliver och ekologisk sallad. Hahahahh! Och innan maten chattade jag massor med Sara, Lovisa, Kim och massor av andra underbara människor! ♥ De ända jag har gjort är att sitta vid datorn så nu ska jag nog vara lite social..

©http://isabellellinor.blogg.se/
puss


Fredag imorn!

©
Halloj alla blogg läsare!
Idag hade vi matteprov och det kändes väldigt bra, men man vet ju aldrig. Imorn har vi nationellaprov igen så vi får lite sovmorgon. (08:25)
Vet ni vad jag tänkte på? Jag längtar super mycket tills tävlingsesången börjar! Är så sjukt taggad på att börja tävla med Terry!:D
Har lite nya tävlingssaker så då blir det ju ännu roligare.
.
Jag ska se om jag kan fota eller filma något i stallet imorn. Har inte så mycket mer att säga men vi kanske hörs senare. ♥
puss

Sääääämst uppdatering!

©Pappa- Miss u so much!♥
Heej!:D
Idag har jag varit i skolan som alla andra vanliga barn. Mitt iphoto har fixat sig! Yes! Super glad! Men vissa bilder försvann men det gör inte så mycket. I skolan så skrev vi nationella prov, det var ganska enkelt. Vi ska göra det på fredag också och imorn har vi matteprov. Haha så nu har ni fått veta lite om det. Var underbart att rida i söndags bara att det var liiiite kallt. Men det underbara var att jag fick rida! (Jag hade inte ridit på två veckor!!!!!) OMG! Haha så är det när man är sjuk. Jaja nu är jag frisk så det är goodi GOOD! ;) PÅ fredag blir det stallet och mysa med Terry. Funderar att rida ut barbacka om det finns någon som vill följa med. På söndag ska vi i USEK på US-kurs. Ska bli spännande att lära sig lite nya saker och så. Japp detta är det jag har att säga nu, men vi får hoppas att blogg suget kommer upp på 100%!!! Men nu är det på typ 30% så kanske bloggar lite. Blogg suget kanske ökar nu för jag har fått lite nya bilder till min dator av pappa från ett USB. (Han hade dem bilderna på sin dator.) Oj, oj nu blev det här inlägget långt! Men nu vet ni iaf hur det är med mig.
Puss!

Dålig uppdatering, jag vet.

jag har ingen blogglust, jag menmar verkligen INGEN!
Usch, tumme ner.

Puss+ nya namnskyltar


Fastna i liften är TRÖK


Posa i snön


Elvira o Clara med c


SNART NY DESIGN!

Heheh, den var inte klar, snart så! :D

// KLARRAAAAH

SNYYGGHHHTT

YEEE, snygg design! Tack Lovisa! :D


©Klara


Xaz


Woop woop

Tja! Kommer uppdatera med bilder på Elvira under dagen, o så får hon ju blogga lite själv såklart ;) //Sandra


Skiddag

Heej! Nu sitter hela vår klass i en buss påväg till ett skidställe. Ska bli as najs att åka skidor. Men missar ridningen idag... :( nu bloggar jag från sandras iphone. :) jag kanske kan blogga från den när vi åker hem också.


Klara ♥ Ponnyakuten

Jag älskar ponnyakuten, de är världens bästa program och jag längtar alltid till att de ska bli Söndag 19.00. Och innan de så kan man ju skypa med Nellie, mums. Jaoo, de är somsagt världens bästa program och de är så sjukt lärorikt & kul att kolla på. Man blir alltid glad av de. Jag kan sitta 24/7 och kolla på de. Jag tröttnar aldrig. Direkt efter de är slut på Tv:n rusar jag till datorn, tar fram Svtplay och kollar på de. Om, om, om, om, om igen. De är nästan som att vara kär i ett Tv-program. Allt är så perfekt. Jag blir alltid peppad och vill testa med Colgun eller nu vilken häst de är jag har. Och när man ser de, de är så mycket man aldrig tänkt på. Jag lär mig massor och jag får mig verkligen en riktig tankeställare. Jag har ju inte tänkt på dedär förut, de testar vi med Colgun. Oj, så kanske man skulle göra. *Testar* Och så går allting perfekt. Och som pricken över I:et så är ju Nellie Berntsson med, henne kollar man ju lite extra på, hah. Juste, Nellie. Jag, Sara & Jane skypade med henne ikväll igen! Hon är alltid lika cool. Fast de blev väldigt kort. Sånt är livet, sånt är livet. Hehe, och i kvällens program, MAGIC. När Shirin tränade med dendär mentaltränaren så lärde jag mig massor, nu är jag superpeppad till att testa dedär med Colgun, rött ljus står för stopp och grönt ljus står för framåt. Och om de är otäckt, tänk inte på de man gör, men var ändå fokuserad.-AWESOME-

De var min åsikt, hur tycker du?

Design

Hejhej, Lovisa har fotat oss idag och hon kommer göra en ny design (:
Nu drar jag till stallet!


©Ebba

Känner på mig att de kommer bli superflummigt idag, jag, Elvira och Lovisa ska ses där klockan 10. Mihihihii, sen ska Lovisa fota oss, kulkul!
Hejdå!


Stall Lilla Rörby ღJag kan verkligen inte säga annat än att de är världens bästa ridklubb, ni sprider glädje omkring er. Alla är trevliga, glada, schyssta mot varandra. Alla gillar alla och de är så perfekt stämmning hela tiden. Vi har så roligt tillsammans! Ni är min trygghet, stallet är mitt andra hem. Dit kan man alltid gå om man är ledsen.
Älskar er ღ

©

Som vissa längtar efter sommarn
Längtar jag efter dig
Som vissa vill känna solens värme
Vill jag känna värme från dig
Som vissa tycker sommarn är långt borta
Tycker jag du är
Som vissa älskar sommarn
Älskar jag dig
Dagens outfit


©Elvira


©Elvira

Tröja: H&M
Jens: Vet inte JC tror jag...


B I L D B O M B


Foto: Elvira&självutlösaren Sträng © på ALLA bilderna!

Tycker ni om bilderna? Mina favoriter är nog bild 2&8 vilken är din favorit? :)Fototur

Heej! Nu har jag kommit in efter att ha varit ute och fotat. Jag fotar ju med min lilla digitalkamera så det blir sådärbra bilder. Men jag tog lite bilder med självutlösaren så det ska ni få se snart. Men just nu håller jag på att föra över bilderna till datorn. Det är lite andra bilder på kameran som jag inte har fört över än som också kommer med nu så ni kanske får en liten bilbomb på andra bilder sen också. Men först ska ni få dem från idag. :)


©Mamma-Haha längesen! ;)


Halloj!

©Elvira
Hej!
Igår var det först skola och sen stallet. När jag kom till stallet var det lite brottom för då började USEK årsmötet om en halvtimme. Så jag borstade Terry och gjorde höpåsar och lite annat på en halvtimme. Sen på årsmötet gick vi igenom lite olika punkter. Vi fick semla också! :D haha Efter årsmötet hade vi i USEK ett möte. (Jag är med i USEK nu) Vi gick igenom lite aktiviteter som vi ska ha året som kommer och nästa söndag ska vi på en kurs där man kommer kunna få lite nya idéer och så.
Idag ska jag och mamma åka till Ikea för att köpa fleecefiltar till en aktivitet som vi ska ha snart. Håll koll på gröna anslagstavlan! Det kommer upp imorn!
Imorn blir det stallet, ska väl antagligen rida med Klara tror jag. Eller?! Gud jag har inte ridit på jättelänge eftersom att jag har varit sjuk och haft halsfluss.
Juste min dator har blivit jättekonstig! Man kan typ inte se bilderna, men imorn ska jag till pappa och han kan datorer så då ska jag se om vi kan fixa det. Annars får jag be nån lärare på måndag. Nu ska jag klä på mig och fixa sen tror jag att jag ska ut och fota lite. Det är ju superfint väder ute! :D
Puss och kram skumbanan!♥

De kallas att sakna någon..
Jag saknar dig. Massor.


Buuuus


Mihihiii, vi bjuder! Undra varför bildstorleken blev så knasig? Aja, ni får stå ut (:

Nu måste jag gå, kramisar


INGEN INGEN BLOGGLUST

Hehe, rubriken får tala för sig själv. Hejdå ♥

©Emma?


Vill bada, nu.


©Mats

De är jag som sitter till höger, dedär var när vi var i Los Angeles. ♥


Mos och körv!

Idag ska jag laga middag, det blir poatismos och korv. ;)
Ni kanske får en bild på det senare. Imorn ska jag till skolan! Yes! Hahaha skumt att det känns så... Men det är supertråkigt att vara hemma och vara sjuk. Och sen har jag säkert missat jättemycket också. Men, men brukar gå bra att ta igen. Var ju sjuk mycket förra terminen så är van. haha
©Klara

@ Isabels place

Hello, nu blir de lite snabbt nu för jag och Isabel ska nog hitta på någonting. Innan vi tog tåget hem till henne köpte vi semlor, nu sitter vi och kollar på tv, äter semlor och dricker Oboy. Hahah, vi kommer bli supertjocka om vi fortsätter såhär juee!
photo edited for free at www.pizap.com
Mihiihihiii. Besök Isas blogg här, här, här eller varför inte här, eller här?

Jag vill inte förlora dig!

Sökte lite på google och kom till denna sidan: http://www.cypressdesign.se/b-ponny.htm
Tänk om det är där han är nu?! Han är inte längre på samma ställe som Valle, det vet vi för vi mejlade den tjejen. Men jag undrar om han är på det här stället nu, för det värkar vara några som köper och säljer hästar.
Saknar tiden med dig! ♥
©Klara
©Klara
©Elvira
©Mamma
©Mamma

Rest in peace Chewie ♥

Chewie är avlivad nu, Janes hund. Jag gick ofta ut med honom. Han var hela min familjs favorithund, han var alltid så glad fast han inte mådde så bra. Underbar vovve dedär. Igår när jag berättade de började alla gråta. Usch och fy, men nu har han de jättebra, han får hälsa Pricken & Svea ♥

Källa: Google


RSS 2.0