Glass på sarah's!

vi tog alltid den lilla fast sista gången så tog vi den stora! :D godaste glassen! //Elvira


Bästa

 
 
Gammal. jag vet, den är bäst ändå :,)
 
Sofijah ♥
 

Dagens ridtur

hejhej, idag red jag med Tove.  Hon har precis blivit skötare på finaste Kevin! :) Colgun var väldigt trött & tjock..
 
 

Göteborg

Hej, igår natt kom jag hem från göteborg! Nu ska inte detta bli värsta novellen, haha det blir massa jobbigt. Japp, på lördag morgon så satte vi oss i bilen och drog till göteborg, ca 6-7 timmar ? näe, de var kanske 6. Vi satt med telefonerna hela vägen, haha. När vi kom fram så åkte vi till stallet, vi fixade boxarna, det spöregnade, hela göteborg var typ översvämmat kändes det som, men ärligt, jag har aldrig sett så mycket regn.. aja, vi sopade ut allt vatten, jag har sår i händerna.. och la in torv. sen kom hästarna, åh Grållan är så sjuuuukt snygg, jag är kär! :o hon är väldigt mysig också :)
 
på hotellet bodde vi i en svit, där man bor när man gifter sig.. lyx jao! Ebba och jag delade säng, mysigt värre.
 
Vi vaknade, åt frukost och direkt till stallet och dom vuxna förberedde hästarna inför tävlingen.
¨
Grållan startade första loppet, vann med en längd, 75.000, katching! grymmaste hesten.
I andra loppet så vann Ebbas familjs andra häst, också, yey!
 
Sen åkte vi hem, det är faktikst jättemysigt att åka bil, fast det var sjukt lång bilkö så de blev väl en timme extra..
kram
 
©Stefan Olsson
 

Dagens shopping!

Wie! :D Älska! //Elvira


Sara & massa bad!

Hejhej, idag vaknade jag vid 9, klockan 10 kom Sara och så pkte vi till mitt landställe och bada! Vi har en egen sjö där och det är verkligen helt underbart där! Sara och jag hade jätteroligt och jag är verkligen glad att hon följde med! Det var urmysigt! :)
 

Sköldpaddor

//Elvira


Paddla kanot!

Idag var vi på stranden och sola och bada. Tror jag har bränt mig lite... När vi hade varit på stranden ett tag så åkte vi och paddla kanot. Kuligt var det men ganska svårt! Vi såg även sköldpaddor! Supersöta! Sen åkte vi och badade lite till och nu har vi varit hemma ett tag. Sorry för mobil inlägg men det är väl roligare än inget? Sen blir det ju lite konstig tid också eftersom jag är sex timmar efter. :/ aja ha det bra så hörs vi! //Elvira


<3elviraklara<3

//Elvira


Mums!

//Klara


åh vad jag saknar dem..

'

Godmorgon

Hej!  ja jag har egentligen ingenting att skriva.. jag vaknade precis och de regnar här så jag tror inte det kommer hända något roligt här. haha, ja, vad gör ni ?
jagvetattdevaretttråkigtinlägg
 
 

Glädje

//Klara


Hej alla människor

Förlåt för att jag inte har bloggat, hehe de går lite fram och tillbaka med blogghumöret :s Nu är jag på landet, åker hem i övermorgon och så ska jag träffa Ebba som jag inte träffat på 4 veckor :o Om 12 dagar åker jag och Ebba till London, ska bli sjuuuukt kul! Och så ska vi till göteborg om 6 dagar och för Grållan, våran galopphäst ska starta. Vi ska självklart gå på Liseberg också! :) Ebba och jag har massa roligt framför oss, om 2 veckor är det ridläger, ni kan inte fatta hur taggad jag är! Vecka efter, vecka 33 så är det galoppläger, snacka om att jag kommer vara trött! Juste, jag har även varit på Lovisas landställe på Justerö 3 dagar, shit vad underbart det var där! Familjen hammarström är bara för grym :) Ni kanske får lite bilder då och då, eller lite småinlägg ❤ kram


Bildbomb Del 3

©Elvira Victor©
 

Härligt här i USA!

Heej!
Det var ett tag sen! Men jag har haft fullt upp är i USA! Nu är vi hemma hos våra kusiner, vi kom hit igår. I new york så gorde vi massor med roliga saker! Vi var upp i empire state building, kollade på frihetsgudinnan, var på ett muséeum, var i sentrale park (stavning? och lite mer saker. Det var iaf superroligt! Juste vi var på Time squere (stavning?) också! Det var stenkul! :D Där åt vi på en resturang och vi köpte Gobstoppers, det är Wonka godis! Supergott! 
Igår kom vi som sagt hit till mina kusiner. Vi har inte hunnit göra så mycket här än men jag och min faster har varit på pedikyr idag. Superskönt! Och jag tror att vi ska till stranden snart. Myys!
Imorn så ska vi först på en loppis och sen åka och plocka blåbär. Det är ett ställe där det finns JÄTTEMYCKET blåbär och blåbärna är jättestora! 
Här är några bilder från när vi va i new york. Följ mig på instagram för ännu fler bilder som inte visas här på bloggen! @vira99
 
Smurfarna! :D
Mina nya supercoola Converse! :D
Haha bjudbjud! Det är från bilresen från new york hem till mina kusiner. ;) Det tog sex timmar!!!
 
 
 
 
 

Bildbomb Del 2

Foto: Elin
 

Min borstar

De här är dem borstarna som jag oftast använder när jag borstar. 
Två borstar som jag inte skulle klara mig utan är piggborsten och rotborsten. Det är dem viktigaste för mig! Sen tycker jag väldigt mycket om ryktborsten&ryktskrapan, dem får bort väldigt mycket smuts som sitter inne i hårremmen. Sen är ju jag sån som gärna vill att hästen ska ha en fin och välborstad svans. Så då gillar jag ju man&svans borsten också. En sak som inte är med på bilden är glansspray. Men det använder jag iaf väldigt mycket på Terry när jag borstar hans svans. Eftersom han redan har så tunn svans så vill jag inte att man ska göra den ännu tunner genom att borsta bort massa hår. 
.
Det var lite om mina borstar. Vilken är eran speciella favorit av era borstar? Är det någon som jag har som är en ganska vanlig borste eller är det någon mysig?
 

Jag ÄLSKAR dig!♥

 
 
Du betyder ALLT för mig!♥
Du är den som får mig att känna mig trygg!♥
Du gör min dag, VARJE dag!♥
Jag har tre ord till dig, 12 bokstäver!♥
JAG ÄLSKAR DIG!♥
 

New york

Slänger in ett snabbt inlägg nu. Nu är vi på hotellrummet och ska snart gå ut och kika runt. Här är klockan 15:46. Haha bara så ni vet. ;)//Elvira


@Arlanda

Tjenixen! Nu sitter jag på arlanda och dricker lite drickyoggi. Gott! Planet går om typ en timme så vi har kollat lite i taxfreen och nu får vi vänta ett tag. Det är jag, alvin och pappa som åker. Vi ska vara i new york i några dagar och sen hem till våra kusiner. Tagga galet! Jag kanske bloggar nån gång från hotellet för vi har fritt internet där ochen kanske från datorn hemma hos mina kusiner. Aja ni får ha det bäst så hörs vi!//Elvira (skrivet från därför kanske det var något knas i texten.) <3

Shit vad jag ÄLSKAR dig!

♥L.O.V.E♥
 
 
 

Bildbomb Del 1

©Elvira Victor©
 
Det kommer komma fler bilder sen när jag är borta.
 

14/7 Lördag -12

Idag har jag varit med Elin i stallet. Först så fotade jag henne lite när hon red Tink. Sen tog vi in Terry och borstade honom ganska länge. Sen gick vi en tur med honom och Elin fotade mig och Terry. Sen kom vi tillbaka och borstade lite mer och släppte ut honom. Och då tog jag och Elin en lite fika. (HAHAHAHA!) Och sen smörjde vi Terry sadel. 
Det var min dag det än så länge, det kommer komma en bildbomb senare ikväll och sen kommer jag att sätta några bildbomber på tidsinställt när jag är borta. 
Åh jag måste börja packa! Vi åker på måndag. Så jag det blir väl det jag syselsätter mig med nu, senare ska vi på middag hemma hos mormor och morfar. 
Men ni får ha det bra så hörs vi!
 
Bild från idag. Foto: Elin
 

Shit vad jag och Colgun har utvecklats tillsammans

 
Det är helt sjukt. Visst har vi utvecklats?
Förut var han min favorithäst, nu är han det bästa som hänt mig.
 
Vi har lärt varandra så mycket, vi har blivit bror & syster, detta är världens finaste ponny, jag kan inte kolla mig mätt på honom! ♥
 

Svar!

 Isa: Vad är det godaste som finns? :)
Bubbliz... :D
.
Caroline: Vad fick dig att börja rida?
Vad får dig att fortsätta?
Hur länge har du vart skötare på Terry?
Varför passar du och Terry så bra ihop? Ni är typ bästa paret! :D ♥
Vad vill du bli när du blir stor?
Innehåller din framtid hästar?
Jag vet inte riktigt men det var väl för att min mamma rider och när jag börade så red även min storebror. Så det har alltid funnits i familjen. 
Det är nog för att det är så speciella djur och jag älskar verkligen hästar och ridning. Terry♥
Nu har jag varit skötare på Terry i över ett år. :D
Haha ja det kan jag inte riktigt svara på. ;) BTW Tack! 
Jag har inte tänkt så mycket på vad jag vill bli när jag blir stor. Det kommer väl senare.
Oja! Kanske inte som jobb men iaf på fritiden.
 
.
Sandra: 1. Vad ska ni göra i USA? :D
2. Om du var tvungen att göra dip dye (i håret), vilken färg skulle det vara?<3
3. Hur ser en typisk sommaroutfit som DU brukar ha?:)
4. Favorit klädaffär?
5. Gillar du mjölk? :S bläääh
FEM SNABBA (standaaaaaard à la Sandra) Sprite/Pommac Skinka/Ost Häst/Katt Fotboll/Bandy Jogga/Slappa Snälla svara videoinlägg <3333
1. SHOPPA! HAHA  vi ska var i NY i några dagar och sen hem till våra kusiner som bor typ fem timmar bort från NY och vara där i två veckor. Men ni kommer nog få lite update från när jag är borta men kan inte lova något. 
2. Röööd!
3. Ett par jeansshorts och ett snyggt linne till. Simple and soft! 
4. Gina, Desigual
5. NEJ! USH!

Sprite
/Pommac
Skinka/Ost
Häst/Katt
Fotboll/Bandy
Jogga/Slappa Känner mig mycket stoltare över mig själv då! ;)
.
Jane: Bästa med Terry?
Bästa med att blogga?
sämsta med att blogga?
Favorit häst av c-ponny?
Hoppning eller dressyr, varför?
Han är så speciell, det finns liksom ingen ponny/häst som är som honom. Och sen är han ju ganska gossig när han är på det humöret. Me likes! 
Vet inte riktigt, det är nog att man kan nå ut till en lite grupp människor. (Iaf i den här bloggen) Liksom att dem läser vad jag skriver här. 
Att man känner ganks amycket press. 
Diesel
Hoppning, jag tycker att det är roligare för det är mer fart och jag älskar känslan när man flyger över hindret! Men dressyr kommer inte långt efter! Haha jag har börjat gilla dressyr mer och mer! 
©Matilda Hassner
.
Isa: * Vad vill du bli när du blir "stor"?
* Har du /har haft några husdjur? :)
Se svar ovan. :)
Ja, jag har en katt just nu. "Världens snällaste perser!"♥
©Elvira
 
 
 
 
 

Tidsinställt

Just nu är jag på falsterbo och har de underbart. Jag har säkert shoppat massor och förhoppningsvis har jag träffat Nellie Bertsson och fotat med henne. :)
 
Iih, glad Klara! :)
 
 

Det största hindret mot din framgång är att du inte tillåter dig att misslyckas

©Sara F (?)
 

Ny hjälm!

Den är superbra! Första ridturen med den blev på Poppe! :)
 

"Före och efter" bilder!

 

 
HAHAHAHAHA ni ser ju hur smutsig han var från början! Man så inte att han är skimmel! Sen borstade jag i typ en och en halv timme (!)
Han blev ju inte superren men renare blev han iaf. :)
 

Tre saker ni kanske inte visste om mig!

  • Jag har ganska bra självförtroende. 
  • Jag är trygg i stallet! Det är den platsen jag känner mig tryggast i!
  • Min favorit godis är Bubbliz! Ååååååh så goooott!!! :D
©Matilda Hassner©
 

Roffe

Nämen kolla! Kungen! han var felfri //Klara


Saknad

 
 
Jag saknar shettisarna något sjukt just nu. Dem slår allt och alla. Och jag saknar speciellt denna underbara ↑
Han har lärt mig allt, seriöst, allt.
 

Lite info om dagen.

Idag red jag ut med Klara, hon red Freddie och jag red Poppe. Härligt, härligt! Vi red till höger och Poppe var lite bråkig i början men sen lyssnade han jättebra och blev superfin! Han verkade vara lite besvärad av flugorna också. 
Efter stallet så skulle jag och mamma titta på hjälm men vi hittade inte riktigt någon så vi ska åka tillbaka på torsdag. :) Jag tror att det lutar åt den här:
 
 
På måndag åker jag till USA! TAGGA! Men ska vara där i nästan tre veckor så kommer sakna alla kompisar och Terry.♥ Men sen när jag kommer hem är det ridläger! Tagga galet jao! :D 
 
Nu ska jag nog blogga lite så det kommer nog komma några tidsinställda under tiden jag är borta. :)
 
 

Bästavän♥

 
Foto: Ebba Amoudruz (http://ebbaamoudruz.blogg.se/)
 

Tävling

Tryck på bilden för att komma till tävlingen.
 

Guldbröllop

Hejhej. Nu har jag nyss varit på guldbröllop hos en på pappas jobb. Det var massa gulliga uppträdanden och alla hade ett stort leende på läpparna! Nu ska jag åka till Exarby och bada och fira bästa farfar som fyller 78 år tror jag. DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA, kom ihåg det! Sen ska jag tillbaka till bröllopet. Idag har jag ridit Freddy med Elvira, det gick GRYMT! Han är underbar ❤ Nu ska jag sluta skriva, ha de bra! //klara


Falsterbo

Hej! I morgon åker jag till falsterbo, torsdag och fredag. Ska shoppa massor och bara ha det underbart!
Jag har faktiskt aldrig varit där, så de blir spännande!
Vi flyger på morgonen i morgon.
 
TAGGA GALET
 
Källa google
 

Massa tidsinställda

TJAATJAA BLOGGEEN
Nu har jag gjort massor av tidsinställda till alla dagar nästan .. Hihi
 
Dehär är tidsinställt också . Nu drar jag till stallet! :) <3
 
 

Stallet idag

Hejhej. Jag har värstavärsta bloggsuget, awesome!
Idag var jag i stallet igen med Elvira & Sara och det var sjukt mysigt och svettigt..
Elin red med oss också idag igen. Vi red åt höger och hoppade de små hinderna några gånger. Colgun var sjukt pigg & fin idag. I början skakade han på huvudet hela tiden, det var faktiskt ganska jobbigt. Sen slutade han helt, koncentrerade sig på mig & inte flugorna. Då blev han sjukt fin och började söka sig neråt och det fortsatte så, sista traven var helt underbar! Det kändes grymt! finaste Colgun :') ♥
Efter ridpasset droppade jag av svett, jag var blöt över hela ryggen, euw. Det var värsta värmeböljan idag! ÄLSKA
 
I morgon ska jag till stallet med Sara och Elvira igen. Härligt värre! :)
 
 

Stallet hela dagarna!

Heej!
Tyvär så hinner inte jag uppdatera så bra nu eftersom jag är i stallet hela dagarna. Men idag så red jag ut med Klara/Cogge, Sara/Sisco och Elin/Spirit. Det var jättemysigt och ponnyn var duktig! Sen städade jag klart i Terry box och sen städade jag och Klara Cogges box. Imorn tror jag att jag skulle rida Poppe om inte sara ska det och så ska jag rida Terry. På mondag ska jag också rida poppe sen får vi se hur det blir på tisdag. :) 
Nu tittar jag på TV med familjen så vi kanske hörs imorn på morgonen. 
 
©Matilda Hassner
 
Puss!
 

Heej!

Heej alla! Nu är vi i stallet. Vi har ridit med Sara och Elin. Det var jätteroligt! Vi har städat klart terrys box och sen har vi också städat Colguns box. Imorn ska vi hit igen och rida. //Elvira&Klara<3


Nu blir det stallet!

Ja nu gör jag ett snabbinlägg, snart ska jag till stallet med Klara och Sara. Vi ska rida ut och sen ska jag även städa klart i Terrys box. Jag , Klara och Sara började på den igår. NU måste jag sticka så vi hörs sen. //Elvira

Grattis Jane!

Jag är sjukt glad för din skull ♥ 
Sjukt fin häst, ni kommer bli grymma!
 
 

Iiiiii, duktig blogg.se-app

Nu har jag uppdaterat blogg.se-appen som inte fungerat på flera månader! Nu blir det massa mer uppdatering och från Falsterbo. Herregud vad nice! ❤ //Klara


Mysdag!

Nu har jag kommit hem från stallet, nöjd tjej! Hästarna har inte sommarlov och det är inte läger, bästa veckorna på året helt klart! Colgun var tjock och glad. Trött var han också :) Vi red en bort bit och red hem på gräsrakan.Jag red med Sara, Elin och Elvira. Resten av dagen spenderades vid Terrys box. Elviran, Sara och jag skrubbade och dammade. Fint blev det! Det är bara taket kvar nu. Så de fixar vi i morgon och då ska vi även fixa Colguns box. Den är nog äckligast av allas. Haha, ska fixa lite tidsinställa nu till när jag är i falsterbo! :)
 
©Lovisa - Euw, värsta bildbristen. Har INGET roligt att visa -.-
 

Sjukt härlig video

 
 

Hemma!

Hejsan! Nu är jag äntligen hemma i vallentuna igen :)
I morgon blir det stallet klockan halv 11 med Elvira! Härligt! :) Hoppas de inte är läger, men antar de ..
 
Jaja, vad gör ni ?
 
Hahah, jag har ganska tråkigt :P
 
©
 

Två bloggar

NU tänkte jag dela med mig av bloggar som jag läser varje dag, och vad jag tycker om dem.
 
  • http://nellieberntsson.se/- Nellie är en stark tjej och jag gillar att hon vågar stå upp för sig själv. Jag gillar också att kör sitt eget rejs med att hon låter ingen annan bestämma över hur hon ska se ut. Hon är cool!
  • http://ccanter.blogg.se/-Den här bloggen drivs av tre snälla och roliga tjejer som rider i mitt stall. De skriver om sin vardag med hästar och fotboll (Två av dem skriver om fotboll). 
Det var dem bloggarna jag läser varje dag, så nu tycker jag att ni ska gå in och kolla på dem och skriva en söt liten kommentar.♥ För det blir man alltid glad av! 
 
©Matilda Hassner
 

blablabblbal

förlåt för seg uppdatering, men jag orkar, kan och hinner inte blogga. Jag tror faktiskt att jag lägger upp lite bilder från mobilen då och då istället flr att blogga regelbundet. Ibland kanske det kommer riktiga inlägg, men oftast bilder från telefonen osv så ni vet att jag lever. Förlåt att det blir så mycket fram och tillbaka på min sida... Men det är faktiskt sommarlov, och jag håller igång och har roligt :)
 

Lite snabb update!

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg till någon stad. Haha De senaste dagarna har jag varit i stan, varit i stallet, varit på hööks, köpt målarfärg och simmat. När vi var på hööks så köpte jag ett par ridstövlar. Är sjukt nöjd över dem! Det kommer bild på dem sen. Sen kanske ni undrar varför vi har köpt målarfärg? Jo det är för att vi ska göra om mitt rum. :)
Juste! Fortsätt fråga på i frågestunden! Vänta.... När var sista dagen att fråga? xd jag kanske ändrar den till imorgon. ;)
Nu ska jag mysa lite här i baksätet! Så ni får ha det bra!
(när jag får tid så ska ni få bild på det jag köpte på hööks!)
//Elvira<3

dagens vill ha

 
snygggaaaaa <3
 

Nya blogg.se

Det är många som har sagt vad dem tycker om nya blogg.se, så nu tycker jag också att det var min tur. Jag tycker att vissa saker är väldigt bra som tillexempel att man kan ladda upp flera bilder samtidigt. Hahaha och sen har dem ju skojjat till det lite också med den där kon som ploppar upp överallt. Hahaha dem som jobbar på blogg.se måsta var VÄLDIGT sköna!!! :D
 
Hahaha!
 
Men i helhet så tycker jag om nya blogg.se. Det är smidigt och jag tycker att dem har gjort många bra förbättringar. Och det fungerar iaf oftast för mig. :)
 
 
 

1....2.....3....KÖR!

NU kör vi på en frågestund! Fråga vad ni vill! Jag får se om jag svarar på frågorna i video eller i text. :) Ni har tills på söndag att fråga. Fråga i det här inlägget!
 
 

Instagramtjat

Följ mig på instagram för 24/7uppdatering! @klarixklara
 
//Klara

Bada

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering igår. Men jaja, idag ska jag åka till Aqua Nova och bada, världens bästa badhus! :)
 
Jaja, detta var kanske inte världens roligaste inlägg men nu måste jag faktiskt sluta! Hejdå
 
//Klara
 
 

RSS 2.0