Imorgon blir de leksand

 
Ska väl bli kul, men jag vill ju hellre vara här hemma och rida.. <3

Jag kommer självklart blogga därifrån! Synd bara att inte blogg.seappen fungerar, jag får göra snabbinlägg på internetet istället :)
 

Nu börjar jag blogga igen!

 

ja, nu har jag inget särskit för mig så jag kan lika gärna brja blogga igen ;D
Något särskilt ni vill att jag ska skriva om ?
 
 
 
 

Bildminne #1

Här kommer ett bildminne från när jag och Max var med på maskerad-hoppningen utlädda till nyckelpiga. Ja själva tävlingen gick väl sådär... (haha) Han tvärstannade på nästan varje hinder. Det är därför man ser på vissa bilder att Mimmi och Lina springer efter honom och jagar på honom. Han är inte direkt någon super hoppar. Aja han är söt iaf!♥
©Min pappa har tagit ALLA bilder.©
 
♥Älskar dig Maxitaxi!♥
 
(Bilderna kom i lite konstig ordning för jag bara kopierade dem och laddade upp dem.)
 
 
 

Trött!

Hej! Idag har jag varit i stallet typ hela dagen. Jag red ut med Klara och Ebba. Jag red Martin, han var ur mysig!♥ Han är ju värsta dressyrponnyn! Åh han är så härlig! Sen kollade vi på när dem som har haft ridläger den här veckan hade sin tävling. Terry var ju med, och han och Tora var jätteduktiga! Terry sprang på sidan på sista i omhoppningen, annars gick det kalasbra! Nu är kusinerna här och vi ska käka lite och så. Imorn tror jag att jag ska till stallet, men vi får se. Aja, hörs! 
 
 

En hästras #1: Shettlandsponny

En hästras som jag verkligen tycker om är shettlandsponny. Dem har så underbart temprament och är såå otroligt söta. Jag älskar dem vekligen. Dem är så busiga men menar inget illa och sen är dem ju underbara med så barn också! På Lilla rörby där jag rider finns det ju massor med shettisar. Jag tror att vi har ovanligt många faktiskt. För "normala" ridskolor brukar väl inte ha så många shettisar? Vi har typ 15 stycken. :D Åh det är så härligt med shettisar! Saknar shettistiden! 
 
 

Stallet snart!

©Matilda Hassner©
Tjenixen!
Idag ska jag till stalletb med Ebba. Jag vet inte vem jag kommer rida eftersom Terry fortfarande är på läger. Men det kanske blir Diesel som igår. :) Nu när jag egentligen skulle ta en bloggpaus så fick jag värsta bloggsuget! Så jag tror att jag fortsätter ett tag. Men om typ två veckor eller något sånt så ska jag åka till USA i nästan tre veckor och då kanske jag gör några tidsinställda. Vi får se hur det blir. Men för att jag ska bli ännu mer taggad på att blogga kanske ni skulle kunna säga något jag skulle kunna blogga om. Är ni sugna på en frågestund med svaren i en videoblogg? Kommentera!
Nu ska jag snart gå till bussen men jag kanske fixar något inlägg som kommer upp under dagen, vi får se. Men håll utkik! 
 
Puss!♥
 

Onsdagen 27 juni

-Bild från idag på min instagram-
 
Idag var jag i stallet med Ebba och Jane. Vi red ut och då red jag Diesel eftersom Terry är på ridläger. Jane red Paky och Ebba red sitt lilla (stora) hjärta Tink. Vi red till vänster, vi tog det ganska lungt, mest skritt och trav och lite galopp. Det var mysigt att rida Diesel, han är ju lite annorlunda om man jämför med Terry. Och sen har ju Diesel fångat mitt hjärta lite eftersom det gick så bra på Granby och han är väldigt rolig att rida. Och lungna nu! Terry är fortfarande den bästa ponnyn i världen! Men Diesel är den bästa C-ponnyn! ;) 
Imorn blir det stallet med Ebba, tror jag... Ebba om du ser det här, smsa mig ifall vi skulle ses i stallet och isåfall vilken tid?

Aja nu tror jag att det blir lite Tv-häng så vi ses! 
 

Bloggpaus

Hej!
Ny tänkte jag ta en bloggpaus men jag har gjort några tidsinställda och sen kommer jag att blogga när jag känner för det så fortsätt kika in! Puss och kram från Elvira!
 
 

Follow me @instagram

Follow vira99 thats me! :D So follow vira99
 
Om du följer mig så kommer du att se sånt som du inte ser på bloggen! 
 
 

Dagens vill ha!

Snygg stilren pike´ som man kan ha till vardags. Den finns i tre färger: Vit, röd och marin? Ett litet  + är att det är lite rea på den också! 
 

Ridstövlar/Skor&Chaps

Jag fick pengar av min släkt till att köpa "något att ha på fötterna när jag rider" (haha). Så nu är jag lite kluven ifall jag ska köpa ridstövlar eller skor och chaps. Eftersom jag har så minimala fötter så blir det så konstigt med ridstövlar eftersom fötterna är små och benen är "normala". Men om jag hittar några bra ridstövlar så är det åt det håller det lutar, för jag tycker det är snyggast med ridstövlar. Men annars så blir det några bra skor och sen ett  par chaps som ser ut som ridstövlar.
Den här stöveln ser bra ut och den har fått bra omdömme på hemsidan. Från hööks:
 
 
Så den skulle jag gärna åka och testa! :D
 
 

Max v´t lange water

 
 
Du kommer alltid vara min älskade maxitaxi! Haha hela familjen älskade/älskar dig! Söta ponny! I will always love you!
 

Dagens låt

 
 

Glad midsommar!

//Elvira

Nu tar jag bloggpaus

 Nu är det sommarlov, jag sätter mig inte ens vid datorn.. Nej jag orkar inte blogga, man ska ju njuta av sommarlovet, ellerhur! 
 
Jag kommer tillbaka, det lovar jag! :)
 
Kram

Dagens planer:

Hej!
Här kommer dagens planer:
1. Gå och ta blodprov. (Redan gjort)
2. Åka till stallet och rida och göra allt som ska göras där, jag vet inte vem jag ska rida med men det löser sig.
3. Åka hem från stallet och packa lite saker för jag, mamma och Alvin ska sova hos mormor och morfar över midsommar. VI ska vakta huset och hönsen för dem är inte hemma.
.
Ja det är typ det jag ska göra idag. Jag vet inte om jag ska ta bloggpaus nu under sommarlovet. Jag tror jag ska göra det, men i så fall så kanske jag slänger in lite bilder någon gång ibland.
 

Tjenare


Tjenare


Elaka blogg.se-appen



Såhär har det sett ut ett bra tag nu, varför ?


Dagens planer

Idag så ska jag inte göra något särskilt ända till klockan 13.00 för då så ska jag till stallet och rida med Ebba! Jag kanske rider Cropper eller så rider jag Colgun, Colgun kanske inte är med på lägret denhär veckan, hoppashoppas! Men om jag ska rida honom så ska jag ju typ bara skritta och lite trav. aja, om han är på läger så rider jag Cropper tror jag, hhah, han kanske också är på läger.. Shit vad tråkigt inlägg, nu ska jag sluta. Hejdå


Strömsholm 2012 - 06 - 17

Hej, igår var jag ju på strömsholm. Kvällen innan var det övernattning i stallet. Det var jätteroligt/mysigt. Vi lekte massa lekar och pratade hela kvällen. Vi var uppe till typ 12.10 och så somnade vi ganska snabbt efter det. Jag ställde alarmet 05.10. Då kom jag faktiskt upp och så gav jag hästarna som skulle tävla sitt hö. Jag fixade Colgun och så åkte vi till strlmsholm, Petra, Ebba, Ines, jag och pappa åkte i samma bil, de var jättemysigt! Vi satt och spelade hänga gubbe hela vägen.

Men nu ska inte dehär inlägget bli på tok för långt så jag ska komma till loppet.
Han var KOLUGN där och hans humör var på topp även fast regnet öste ner. I starten hade han värsta självförtroendet! Vi kom iväg sist, säker 20 meter efter alla andra, min sämsta start någonsin, men han skötte sig bra även fast han var ensam längst bak vilket han inte brukar göra. När vi kom in på upploppet och jag kröp ihop kände jag verkligen hur han ökade, den känslan.. ♥ Det var så sjukt härligt, vi bara gled förbi 3 ekipage, slutade 6:a av 9 startande. Det var ingen bra placering, men ett av mina underbaraste lopp med Colgun! :')

Bilder & filmer kommer 

Källa ; google

Åh, strömsholm är så himla vackert + att när jg tävlar där går det alltid som bäst!


förlåt!

Förlåt för det senaste inlägget! Jag skulle bara pröva en sak. //Elvira

Love you!


Seg dag.

Hej allihopa! Idag känner jag på mig att den här dagen kommer bli jätteseg. Men igår vaknade jag i stallet till ösregn. Sen red jag ut med Emelie, i ösregn. Det gick bra, bara det att jag blev plaskblöt. Efter att jag hade varit i stallet så åkte vi in till stan och åt middag och tittade på en shw som var jättebra. Idag vet jag inte vad jag ska jag tror inte att jag kommer åka till stallet idag faktiskt. Ponnyn får vila idag, det är han värd! Ha det så bra! //Elvira

Nu har Elvira gått till stallet

Hej, nu har Elvira gått, hon är ju med i USEK så hon skulle fixa lite saker, jag undrar hur de kommer bli med lekarna, de brukar vi ha i shettishagen, men jag vet inte riktigt hur vi ska göra nu för de kanske är för lerigt :o

Nu kollar jag på lillabloggen, bästa!

Bild © Lovisa - Redigering © Klara


Snart övernattning i stallet!!!

Nu är vi (elvira och klara) hemma hos klara. Innan så red vi ut med ebba och ines. Klara red Cropper för Chogge var på ridläger. Om ett tag ska jag, Elvira till stallet för att fixa till övernattningen. Sen kommer Klara vid lockan 6 och då börjar det. TAGGA! Det kommer antagligen inte bli så bra uppdatering den här helgen eftersom det är övernattning. Men om ni vill se vad som händer så kan ni följa oss @instagram! @klarixklara @vira99

Men igår när vi red så fotade Ebba oss så det kommer nog komma en ny design snart! :D

Men ni får ha det så bra!


©Sara

Puss!



EM

Sitter och tittar på EM med pappa och Alvin. Heja sverige nudå! //Elvira


©Ann

hej!

Nu är jag och ebba hemma hos klara. Innan har vi varit i stallet. Och snart ska vi åka och köpa godis till övernattningen imorn.:)
//elvira<3 (älska nya blogg.se för då kan man lätt blogga från mobilen!)

Ny blogg.se



Ska bara testa att glra ett nytt inlägg, jag fattar inte ett skit om denhär nya blogg.se .. -.-


Sommarlov!

Hej!
Det känns som att det var ett tag sen men jag har haft fullt uppmed att njuta av första kvällen på sommarlovet. Men jag tänkte berätta hur de kommande dagarna kommer bli och om hur det har varit.
Onsdag: Igår red jag ut på Terry själv. Det var första gången jag red ut på Terry själv. Jag är väldigt nöjd med ridpasset! I början så stannade han några gånger men sen gick det bättre och på vägen hem tränade jag lite på skänkelvikningar. Det gick också väldigt bra! 
Idag: Idag hade jag först skolavslutning, och sen stack jag till stallet och red ut på en MYSIG tur med Jane och Klara. Vi red en bit till vänster och sen vände vi och red tillbaka på gräsrakan.  
.
Imorgon fredag: Ska jag till stallet och rida med klara.
.
Lördag: Ska jag till stallet och rida Terry, sen blir det övernattning i stallet! T A G G A ! :D
.
Söndag: Vakna i stallet, myyys! Sen... vet jag inte, kommer antagligen rida Terry. 
.
Det är det jag kommer göra. Ska försöka hinna uppdatera men jag tror inte det är så många som sitter inne vi datorn när det är sommarlov och soligt ute. ;) 

©Jane




Follow me

Instagram ; @klarixklara


Godmorgon

Hejhej, vad ska ni göra idag? Juste, de är väl ganska många som har skolavslutning idag. Själv ska jag typ ligga i en soffa hela dagen och vänta på att de ska plinga till i telefonen x)
Jao, de var allt, hejdå!
//Klara


Ny design ?

Jag är verkligen sugen på en ny design nu, någon som kan fota oss? :)





Dagens vill ha


Denna tycker jag faktiskt är sjukt ball!


Sommaravslutning idag

nömen tjenare tjenare bloggen!
Nu har jag sommarlov, underbart men typ hemskt, jag kommer sakna min klass som in i bängen. Men nu blir det sita uppe till 12 varje dag och vakna vid 11. Mys! Hoppas de blir jättevarmt hela sommaren, det känns som om de kommer bli en riktig bad-sommar! x) <3

Jag kommer uppdatera nu under kvällen, I promise :)




På väg till skolan!

Japp med musik i lurarna såklart!//Elvira

Bildbomb!

©på ALLA bilderna mamma!-Det blev tyvär inga bilder när vi hoppar för mamma filmade istället. ;)

Lite sån där helt vanlig info!

Japp idag har jag varit i skolan och jag orkar inte gå in på det så mycket mer för det är inte så roligt.
Jag har typ ingenting att blogga om så jag tänkte göra en lite bildbomb från KM och granby. Bra?
Sen ska jag göra en presentation om mig på USEKS blogg så det kan ni ju checka också! Länk till bloggen → http://tgpkusek.blogg.se
Imorn blir det antagligen stallet efter skolan och det blir det på onsdag också, och kanske på torsdag och det blir det på fredag. :) Ni får inte heller glömma att följa mig på instagram för där kommer det komma upp mer bilder, så ni ser vad jag gör på dagen. ;)
Förlåt för att det här blev ett så rörigt inlägg men nu vet ni hur det är med mig iaf.
Japp såhär ful är jag på tävling!

Follow me @instagram!

Follow Vira99
Tog någon random bild för jag inte kan ta någon från instagram. ;)

Sommarlov, solen lyser skönt, sommarlov, gräset är så grönt, himlen blå, vill jag nå, när jag fångad utav vinden sommarlov, sköna sommarlov

Tagga!! //Klara


Tävling idag

Hej , eller godmorgon. Idag är det galopptävling, jag ska ju rida Colgun som vanligt :)
Jao, första loppet startar klockan fyra så nu på morgonen vet jag inte riktigt vad jag ska göra x)

Hare bättre än bäst! ❤
(bilden nedan är på mig och Diesel på galoppträningen igår)

//Klara


Skype just nu




Hej

Hej jag känner Klara

Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra?♥

You are my everything!♥

Videoblogg!

Här har ni det!

Bajs!

Det går inte att publicera filmen från Granby på youtube! :(
Men jag ska göra en videoblogg så att ni får lite att titta på! ;)

Film från idag!

Lite busridning! :D Roligt att sitta på Terrys rygg igen!♥

Hemma från en lång dag

©Ebba-Iiiiii är i behov av nya bilder nu!! Någon som ställer upp? Och har någon bilder på mig och Disel får man JÄTTEGÄRNA skicka dem till mig!!
NU är jag hemma efter att ha varit i skolan och stallet. Sen jag kom hem har jag hunnit dusha, äta, plugga och göra det här blogginlägget.
Idag när jag red igen så var det hurri-skurri som stog på shemat. Superkul! Terry var med och han tyckte också det var superkul! Han bockade lite och var jättesöt. Ska bli kul att rida honom lite ordentligt imorgon så att jag verkligen får känna på honom, om ni förstår hur jag menar?
Jag åker direkt till stallet från skolan imorgon för vi slutar tidigt! Tjiho!
Men nu ska jag titta på TV så vi hörs imorn!
Besos!♥

Spanska!

Sitter på spanskan nu och vi tittar på shrek på spanska. Men jag håller på med datorn. (Man får det) ;) Haha Ikväll blir det ridlektion, ska rida igen. Maud sa att jag nog får rida Terry! Happy! Åh vad jag har saknat att sitta på hans rygg! Ska få rida honom på fredag också.
Filmen från tävlingen kommer komma upp inom kort, sen kanske jag gör en ny videoblogg men det kommer iaf komma upp en videoblogg också.
©Ebba

Arga snickaren

Nu sitter jag och kollar på arga snickaren, vi har skrattat så vi kissat på oss innan, till och med mamma och pappa c: ❤
//Klara


Videoblogg?

Hur många vill ha en videoblogg? OM det är några som vill det så publicerar jag en!
©

Jag vet jag vet

Ja, de kommer massor av mobilinlägg, men de tycker jag är mycket bättre än att inte ha någon uppdatering alls för jag får så dåligt samvete då..
Jag kommer berätta om tävlingen senare, men jag kan säga att de kom mycket tårar... //Klara


Dagens vill ha

// Klara


Bästa!!

//Klara


Finaste Colgun

//Klara


Godmorgon

Börjar klockan 9 idag, chill! //Klara


Gold Vin Diesel Och Elvira Victor


KM 3/6 -12 Disel+dagens outfit

Vi började med clear rounden och då gick vi felfritt! Sen i LD:n så rev vi ett hinder. Jag har film och sen hoppas jag att någon skickar bilder till mig. Jag berättar mer när jag lägger upp filmen. Nu ska vi ha jumpa så Hejdå! //Elvira
Dagens outfit:


Veckan

Måndag: Skola, Ridlektion 110% säker på att det blir dressyr!
Tisdag: Skola, Studentfest, ska även försöka hinna med att åka till stallet för att fixa inför granby.
Onsdag: Ledigt, Granby med fina Disel.
Torsdag: Skola, stallet och rida lektion.
Fredag: Skola, Stallet.
Lördag: Vet inte blir väl en helt vanlig chill lördag.
Söndag: Stallet
©Ebba

Dagens låt!

Med den i lurarna så fixar jag mig igenom första skoldagen i på veckan. Ikväll blir det ridlektion, dressyr. Gör ett inlägg om veckan som kommer senare. Just nu är jag i skolan och har någon onödig lektion.

Dagens skörd

Jag måste ha världens bästa häst ❤
// Klara


Regnig lördag!

♥Älska♥
Idag firade vi mig som fyller 13 imorgon. Det gjorde vi med en lunch och då kom det lite kusiner och mormor&morfar. Och familjen såklart! Jag fick byxor, ridhandskar, nosludd, nummerlapp, två tröjor och pengar till ridstövlar.
När vi hade ätit och alla hade åkt hem så åkte jag och mamma till stallet. Där smörjde jag Disels sadel och träns, borstade på Disel och lite på Terry, hjälpte till med att fixa det sista på banan/framhoppningen och gossade med Terry som verkade må lite bättre idag. Så jag hoppas att det är på rätt väg iaf.♥

Svar på tal

Svar: Ja jag vet att han är sjuk. Men tack ändå. ;)
Han har en avsparkad tand, feber och löss. Idag så gick jag med honom och bara myste. Man märker värkligen att han inte mår bra. Han är hängig och i vanliga fall har han mycket mer energi.
.
Ni som undrar hur det blir med tävlingen nu så är det så att jag ska tävla Disel. Först ska jag vara med i clear rounden på 40 cm, bara för att få känna på honom. (Idag var det första gången jag red honom, och då blir det första gången jag hoppar honom). Sen ska jag om det går bra i clear rounden vara med i LD:n.

RSS 2.0