Klubbtävlingen på söndag

Jag bara var tvungen att kolla på startlistorna till på söndag. Och då är det bara en annan som ska ha Terry i LD:n sen i LC:n så är det bara jag som ska ha honom. Och vet ni en annan sak som också är bra? Det är att jag startar sist i båda klasserna! ;) Yey nu taggar vi igång!!!! :D //Elvira

På väg hem!

Halloj!
Nu sitter jag och min klass på planet hem från Spanien. Är sjukt jäkla trött eftersom jag har varit vaken sen klockan åkte igår morse. (jag kunde inte såga inatt) Men jag har försökt slumra lite iaf. Det var tänkt att jag skulle till stallet och rida igen en lektion när jag kommer hem, men eftersom jag inte har såvit något. Men imorrn blir det stallet för att träffa världens bästa ponny och alla underbara kompisar. OMG vad jag har saknat alla! Och på söndag fyller jag år och då är det även KM! TAGGA! Om ni undrar så bloggar jag från niccos iPad. Tack nicco!
image description
//Elvira

Elviris kommer hem i morgon! :D

ALLA TAGGAR!

Jag har saknat henne något sjukt ;( ♥




Min söndag

i söndgs var det en underbar dag, först red jag ut med Alina på Grim och Lovisa gick med Sigge, Ebba och Alinas mamma anna fotade. Jag red barbacka och Alina hade sadel. Vi galopperade lite på gräsrakan, det var sjukt härligt. Åh, älska. + känslan när han inte sticker och han lyssnar, då vi är ETT. ♥
image description


Efter det så följde Ebba och jag med hem till dom, alltså Alina och Anna. Vi skulle åka till deras stall. Jag, Ebba, Anna, Alina och Elliot åkte och red på deras hästar. Det har en Appalosa och en nordsvensk och tyvärr så dog derast islandshäst Sokratess för någon vecka sen. Först tog vi in hästarna och borstade. Jag började rida på Streiff, det är nordsvensken. Och så travade jag runt lite och så. Alltså gud, jag fick blåsor på händerna. sjukt stark häst. Han märkte typ inte att jag satt där uppe, eller de kändes inte så. haha. Han kan stegra också, jag försökte men han var inte så sammarbetsvillig, så red Ebba och Alina lite också .

Vi gick ut till hagen där det finna lite hinder. Jag fick hoppa upp på deras appalosa Flash, han är 1.70 och sjuuukt stor. Han är bara 6 år och har hoppats i 1 månad. Jag började med att galoppera lite, han var underbar, jättemjuk och fin, och så hoppade jag, han hoppar som ingenting, och han har liksom hoppats i en månad, vilken utveckling! :o och så fick han ett litet cp-ryck, han typ sprang & bocka och bocka lite till, men jag satt kvar som tur va. :)

Det var jätteroligt! Tack familjen Öhgren för att vi fick komma och rida era fins  hästar!


cptelefon

hej, förlåt, men jag har verkligen inte kunat uppdatera, jag har gjort flera inlägg från telefonen som har publicerats men man kan inte se dem ? damptelefon. Aja, nu har jag precis kommit hem från skolan och snart ska jag ner till galoppbanan för att kolla på galoppträningen med Ebba, och Jane eventuellt :)

Uppdatering kommer nu ;)




Lordag i españa!

Idag har vi forst varit och handlat. Sen badade och solade vi, myys! Och dar emellan sa at vi lunch. Jag tror att jag har fatt lite farg idag iaf. Sen akte vi och shoppade, jag kopte lite orhangen och en t-shirt. Sen akte vi till ett stalle dar vi var en stund. Det var jattefint dar! Snart ska vi ata middag. Klockan ar tio i tio och vi har inte atit middag(!!!!!!) De har jattekonstiga mat-tider har. Men det ar mysigt. Jag langtar lite hem, men forsoker njuta av tiden har. Vi aker hem pa torsdag, tidigt pa morgonen, bussen gar 5:00 har ifran(!!)
Ja det var lite info om nulaget. ;)


-Jag typ alskar den har ponnyn!♥-


Förut var du ballt utan B:et. Nu är du kingen utan K:et


©Ebba


Gud vilken känsla jag får när jag läser det här inlägget.

http://elviraklara.blogg.se/2012/february/what-doesnt-kill-you-makes-you-stronger.html#comment
Det var verkligen så jag kände då. Och jag känner fortfarande lite så men det har gått sååå mycket framåt!! :D Han stretar inte lika mycket med huvudet. (Ibland såklart! Men inte lika mycket!) Så jag är väldigt nöjd! Nu kan det bara gå framåt.
©Ebba- Min giraff är FÖR söt! -S M Ä L T E R-





Dagens låt



MUMS!


Ragnaträning idag

Hejhej, just nu sitter jag i solen på altanen, igår var jag hemma för att bag hade ont i magen osv, idag så är jag hemma igen, men jag är typ frisk nu efter att ha sovit aslänge ❤ ja, klockan 11.55 går Lovisas buss, då ska jag gå och möta henne vid busshållplatsen och så e vi hemma hos mig en stund innan vi drar till stallet, då e det ragnaträning och jag är sjukt taggad!!

//Klara


Täby c

Snart slutar jag, då blir det Täby c med Jane, Ebba och Sara ❤❤:D


Godmorgon Sverige

Hej, nu har jag precis vaknat, eller jag har precis ätit frukost (; snart ska jag till skolan , kul.

Otroligt viktigt och roligt inlägg, elleehur? C;

Kram
//Klara


Fina Jane


España!

Haha hejhej! Just nu ar jag hemma hos Vicky som den tjejen heter som jag bor hos. Hon och hennes fereldrar (Jag vet att det inte stavas sa men jag moste for jag har inte de svenska bokstaverna) Imorgon ska vi till ett shoppingcenter! :D Kul! Idag nar vi kom hem fron skolan var jag lite trott. Men sen pratade jag med min mamma och nu kanns det lite battre. Sen ar alla har jattesnalla! <3 So nu har ni fott lite info om hur jag har det. Juste idag var vi i skolan fran klockan halvt tio till halv sex. Det ar typ en vanlig skoldag for dem. Gud vad jag var trott efter det! Och igar gick jag upp kvart i fyra for att vara pa arlanda klockan fem. Sen akte jag flyg i tre timmar typ, sen var vi i barcelona i typ 2 timmar kanske. Sen akte vi en buss till Zargoza dar de bor och den bussen tog fyra timmar! Fast jag sov lite pa bussen. So nu tror jag att vi ska ata middag (de ater middag typ nio har!) Sa vi hors nan mer gong!


©Sara


Sooooola

Hej, just nu ligger jag på altanen och solar, sjukt skönt! //klara


Tro på dig själv!

©Ebba
Nu kommer ett sånt där lååångt inlägg igen. Gillas det?
Vad du än gör så MÅSTE du tror på dig själv för att lyckas. Om du inte tror att du kommer kunna göra något så KAN du inte göra det. Jag gick på gymnastik förut och då sa alltid min tränare (min pappa xd) att jag måste tro att jag kan göra den där nya volten. För annars klarar jag det INTE. Man måste bestämma sig för det.
Även om det TAR tid att komma någonstans så måste du ändå VÅGA satsa. För annars kommer du bara stanna kvar där du är nu och gå där i skolan, gå hem och inte göra något. Sen tror jag att vissa har DET som gör att de sticker ut och har VÄLDIGT lätt för något. T.E.X ridningen. Vissa lär sig MYCKET snabbare. Men jag tror ändå inte att man märker det direkt och man behöver inte rida på elit nivå för att ha DET. Jag tror att man kan rida i en helt vanlig ridskolegrupp en gång i veckan men ändå ha DET. Men då måste det synas ändå.
.
En sak som jag kom på att tänka nu som kanske inte hör till ämnet är att det är väldigt lamt att bara förlita sig på sina föräldrar. Att de ska köpa alla grejer, ta hand om hästen och betala ALLA kostnader. Medans du själv glider runt där på din SM-ponny och vinner alla tävlingarna. Man bårde ändå inse som förälder att man gör fel där. Barnet måste lära sig att ta ansvar och inte bara glida runt.
.
Oj nu blev det här ett väldigt sluddrigt inlägg, men nu har jag verkligen skrivit ut MINA tankar TILL er. Men jag ändrar ändå inte rubriken för jag vill att man ska TRO PÅ SIG SJÄLV. Inte på att någon annan ska fixa så att du får rida den och den SM-ponnyn.

I skolan

Hej, nu sitter jag i klassrummet, det är ingen lektion utan vi sitter och kollar på en tråkig film om spöken, alltså inget viktigt.. Så jag sitter och håller på med telefonen, hoppas dehär inlägget vill publiceras, det brukar inte funka så bra på den fronten i skolan utan internet.. Idag har vi haft 2 musiklektioner & idrott, matte och historia, snart så ska vi sluta, eller vi slutar egentligen 15.10... Hahaha, åååh, jag har så sjukt tråkigt..

Vad ska ni göra efter skolan och vad gör ni nu? (: ❤

Bamsekramisar
(bjuder något sjukt på bilderna nedan..)
// Klara


Hej fran spanien!

Nu ar jag i spanien och eftersom dem inte har dem svenska bokstaverna sa far jag skriva med a/o. Nu sitter vi i en datasal i skolan sa da ar det klart att jag gar in pa bloggen och facebook. Men det ar typ ganska blosigt har. Om typ alla fina manniskor ser det har sa vet ni att jagh saknar er superdupermegamycket redan! Men vi kanske far anvanda dem har datorerna non annan gong.




Mobilinlägg

Nu när Elvira är i Spanien så tror jag jag inte orkar blogga stora inlägg och massor, men jag kan ta bilder med telefonen och lägga upp de här på bloggen, kommer nog bli ganska mycket mobilinlägg men bättre än ingenting (: //Klara


Teenager post's <3

//Klara


Charlie

Hejj, idag red jag Charlie. Vi hoppade! Han var väldigt stel, men efter ett tag började han sakta mjukna. Jag tycker själv att jag red otroligt fult / dåligt. Typ värsta flängridningen, tur att ponnyn var snäll. Han var väldigt framåt, ja det gick väl bra, på slutet fick vi hoppa en bana, då gick det bra! ;)

//Klara


Stallet nästa

FÖRLÅTFÖRLÅT, jag hatar detta, men jag har verkligen inte orkat / velat blogga.. bra ursäkt va?!
När jag gick hem från bussen mötte jag stor-Sara så vi gick tillsammans (:

Strax drar jag till stallet, tagga ridlektion :)

Elvira är i spanien nu, :'/

image description


Goodnight

Nu går jag och lägger mig, i morgon blir det galopptävling på denhär goingen <3
// Klara


Film från shettisagilityn





Copyright ; Sara


Ingen Ragnaträning idag

Tjena. Idag blev det ingen Ragnaträning pga klagomål. Synd, vi som verkligen sett fram emot det i flera veckor..

Istället så red vi ut med underbara Louise och Ebba gick med. Vi red till Gillinge och träffade Tink. Härligt. Han har det bra <3

Kortfattat, men ingen blogglust, som vanligt -.-



I feel so close to you right now

©Lovisa

 

 


Film från allsvenskan



Grymt nöjd! ♥

Jag vet, sent, men bättre än aldrig ;)


Skritt

I skritten går det ju bra. men sen i traven så spänner han sig lätt. Men det har blivit bättre. Så det går framåt.

Film från shettisagilityn!


@ Klaras place

Tjena, nu är Elvira, Klara och Ebba hemma hos Klara. Vi ska snart äta lunch och sen gå till stallet (: kramkram


Fredagen 18/5 -12

©Ebba-Bjuuuuuder...
Halloj, uppdateringen från min sida har ju inte varit den bästa...
Men idag ska jag till hstallet på förmiddagen/vid lunch. Sen klockan 5 är det dags för hoppträning. Efter hoppträningen åker jag direkt till mina kusiner, där ska jag och Alvin vara barnvakter. Myyys!
Igår på shettisagillityn gick det jättebra! Superstålt över Max! Tyvär blev det ingen placering, men NÖJD ändå.
När det var slut så fixade dem i styrelsen klart och det som är bra med att ha en mamma som är med i styrelsen är att man får gratis kaaaakor när allt är slut!! :D Ah sen åkte jag och mamma till TäbyC och köpte lite saker till min spanienresa. IIII inte långt kvar nu!! PIRRIGT! Kommer verkligen sakna ALLA!
Besos!

Bild till förra inlägget

Den kunde inte ladda upp i de förra -.- //Klara


Shettisagility

Hej, nu blir det inget bra datorinlägg eftersom min dator har sina himla tidsrestriktioner -.-

Jag hade ju bästa Hazeon idag. Shit vad grym han är. Jag, Frida, Elin och Bernita hade honom idag. Det gick super för alla, han fixade allt perfekt. Snutteälsklingsplutte <3

Jag kom 3;a! Det trodde jag verkligen inte jag skulle göra. Bernita vann i vuxenklasseb och Frida kom 7:a (?) :) grymm ponni!

Jag ska försöka övertala pappa att fixa mon dator så jag kan blogga, känner att jag verkligen måste blogga ordentligt nu.
Kram Klara


Hallö!!!

Hej! Nu är det shettisagillity! // Elviraklara

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2734645/images/2012/pic_202956710.jpg" class="image">


Det här övar vi på nu:

©Ebba
Just nu övar på på att han ska ta upp benet på signal. (Bara ett litet trix som är kul). Sen en annan liten mer praktisk sak som vi tränar på backa.
Jag tycker det är viktigt att han kan backa och rygga på signal för att jag ska känna att det är jag som är ledaren. Och det är även ett sätt för honom att förstå att det är jag som är ledaren. Men när man tränar in det så tycker jag att det även ska vara kul så det brukar bli lite lek också.

Nu börjar långhelgen!

©Ebba-Terry: Hmm... Why so serious? xD
Idag har det varit ganska skön dag. Fickk såvmorgon eftersom jag skulle till sjukhuset på förmiddagen. Sen har jag varit i skolan på eftermiddagen. Men idag är det ju faktiskt som en fredag. :D Imorn är det shettisagillity. Jag ska vara med på Max. Vill ni ha bilder eller film?
Är lite seg på bloggfronten just nu...
P&K♥

School

Nu är jag påväg till skolan.

Men jag vill bara säga förlåt för sjukt dålig uppdatering och så när jag uppdaterar blir det massor av irriterade mobilinlägg..

Idag har jag prov, kul. Så nu ska jag fortsätta plugga.
Jag ska försöka uppdatera efter skolan, eller juste!! Det är ju långhelg! Det KOMMER komma uppdatering :D<33

//klara


Dagens vill ha!


Påväg hem

Tjenare, nu sitter jag på bussen påväg hem. Jag tror att det inte kommer någon uppdatering, kanske något litet mobilinlägg. Btw, sjukt härligt väder idag, SOMMAR JUUH <3 //Klara


Läget just nu

Idag har jag tagit spruta, städat, städat lite mer och chillat. Ju st nu är jag sugen på att baka något... Men först måste jag plugga lite så jga inte sparar allt tills i kväll.
©Ebba-Sötis!!!

Tjenare

// Klara


Godmorgon!

©Ebba
Godmorgon allihopa! Nu ska jag snart ta tåget in till skolan för att ta en spruta och sen direkt hem för att städa. För vi har operationdagsverke. ;) Men vi hörs såklart under dagen. Det blir ju lättare eftersom jag är hemma.

8 Km

©Ebba-Kanske inte har sprungt såhär idag, får man hoppas iaf...

Nemen hejsan alla sötisar!
Idag har jag haft två vanliga lektioner och sen har vi haft springning i en timme. Jag sprang 8 Km på en timme. Och senare så taggar vi ridlektion. Jag tror att vi skulle hoppa! Hoppas på Terry.
Ska nog göra lite tidsinställda tills när vi är i spanien. Kanske slänger in något snabbt inlägg från någons mobil när vi är där, så att ni vet att jag lever.
Besos!

Follow me @ instagram


©Klara - blir mycket bilder på katten nu.. Haha, grymt söt <3

@klarixklara





Underbara kissemiss ♥


©Klara


Wehooo!


Yeah!



Lite snabbt bara

Tjenare, idag var det ju allsvenskan och jag är jättenöjd! Det kommer film & ett mer utförligt inlägg, så det tar vi någon gång i veckan. Det var asroligt, dock var Colgun väldigt okoncentrerad i vissa situationer. Jag hinner inte blogga mycket nu, ska packa upp min tävlingspåse nu. Inlägg kommer ikväll (: <3

btw, igår fick jag en iPhone.. Kärlek till den ♥




Den kommande veckan

Kommer se ut ungefär såhär:
Måndag: Skola och någon springgrej så då slutar vi tidigare! :D Sen ridlektion.

Tisdag: Operationdagsverket, så då blir det ingen skola!

Onsdag: Doktorn och skola.

Torsdag: Ledigt!!!! :D Shettisagillity!!! :D

Fredag: Ledigt!!!! :D Hoppträning!!!! :D Sitta barnvakt åt kusinerna, sen sova över där.

Lördag: Vakna hos kusinerna sen får man se vad som händer med den dagen.

Söndag: Stallet och sen packa för på mondagen åker jag till spanien.
©Ebba

Söndagen 13/5 -12

©Ebba-G.L.Ä.D.G.E♥
Hallöj!
Dagen har varit en riktig stall-dag. Först så åkte jag till Terry och då var det först tänkt att mamma skulle hjälpa mig lite men istället red jag ut med Olivia och Fille. Vi hade en mystur till vänster. Har aldrig ridit med dem, men det var jättemysigt! :D
Sen fixade jag lite saker och sen hämtade mamma mig så åkte vi till Yeats. Där fotade jag mamma när hon red och hjäpte till lite med att borsta, göra höpåsar och allt sånt där stallfix.
Nu har jag varit hemma ett tag, ätit god middagoch ska snart dusha, plugga och blogga förstås! ;)

Sommaren 2011

U.N.D.E.R.B.A.R
Nu gör vi 2012 till en ännu bättre sommar!♥

Söndag

©Ebba-Min söta giraff-ponny♥
Idag ska jag till stallet och rida Terry. Eftersom typ alla är på tävling så tror jag att mamma ska föölja med och hjälpa mig lite. Jag kan fråga om hon kan fota lite så att ni får lite bilder. ;)

Forever alone

är forever alone hemma och dunkar musik. Ska nog ner till centrum nu för att kanske inte vara forever alone mer. ;)

uppdatering ja..

jag har värsta bloggsuget men jag har verkligen ingenting att blogga om, kommentera här under så snabbt som möjligt så kommer det uppdatering och bilder (: <3

kram


Huva från Ebba


©Klara

Hemsk bild, jag vet, men här är den! Jag fick den av Ebba för att de får åka med oss varje tävling! Åh, jag älskar den! sjukt snygg! Den passar till det mesta (:

Tusen tack Ebba


En härlig fredag!

-Sööööt!-

Hej!
Nu har jag varit hemma ett tag, ätit middag och nu är jag supertrött. Idag var det som Klara sagt, hästskötartunering. Det var jättekul! Jag var inte med i själva tävlingen då eftersom jag är med i USEK, men jag tycker det var jättekul iaf. Sen när det var klart så körde jag lite frihetsdressyr med Terry. Han var jätteduktig idag! :D Men på slutet så ville han mest gå till gräset och äta.
Ebba fotade när jag körde, och hon sa att hon skulle skicka bilderna till mig. Så då får ni något nytt att titta på sen.
Nu ska jag nog ha lite fredagsmys med familjen. Kommer säkert somna i soffan.... Haha är SJUKT trött!

hemkommen


©Lovisa

hejhej, nu har jag nyss kommit hem från stallet / hästskötartuneringen.
idag efter skolan så tog jag tåget till Lovisa och så mötte hon mig på perrongen, efter det gick vi hem till henne, var där en liten stund, vidare till statoil och köpte glass och sen hem till mig och hos mig var vi ett ganska bra tag, kanske 2 timmar. Jag var lite klantig och hade sönder en "tallrik" också, typiskt mig.. När vi kom till stallet tog vi in Sigge för att jag skulle hjälpa henne och borsta honom. Men det han jag inte så länge innan hästskötartuneringen började. Hon han inte vara i stallet på länge för att hon skulle åka och spela fotboll. asmysigt! ♥

på hästskötartuneringen hade jag Colgun och var med Frida. Först så var det rykttävling, vi hade 15 minuter på oss och jag trodde verkligen inte vi skulle hinna, men det gjorde vi! Jag tror det gick ganska bra. Sen var det frisyrtävling och det fick vi bäst poäng på. Efter det så var det ståstillatävling, alltså den som kan så stilla längst & så tar de tid. Frida började och då gick det jättebra. Vi hade gjort en fläta i svansen som vi verkligen inte skulle gjort, han hatade den och bara stog och viftade hela tiden. Sen var det min tur och han typ somnade, hah, gulle.

Update kommer!


Hej från skolan!

Söta! :D

Svar på tal

Svar: Ja han dyker i sprången. Jo han hoppas regelbundet iaf på våren och hösten. Jo det är klart att han har muskler! :P Jag klättrar med honom och man ser verkligen hans muskler.
Det som händer är att han tar väldigt stora språng och då dyker han efter hindret. Men han har blivit bättre på det och jag och han har jobbat ihop oss. Så jag vet hur jag ska göra. Sen när man hoppar studsen så tar han VÄLDIGT stora galoppsprång eftersom han blir sååå pigg, så då kommer han nära på hindret och dyker efter. Sen är han en ganska svår ponny att rida också.
©Jane

Dagens vill haaaaaaaaa!!!!!

Så sjukligt snygga!!!! To die for!!!
679 :- på HÖÖKS!!!!!

Hmmm ska man passa på?!

Ska man passa på? Men det är ju faktiskt roligare att åka till själva affären! ;)

Dagens outfit!

Dålig bild...

Tröja: Gina tricot
Byxor: Desigual

Dagens låt!

Tack Lovisa för tipset! Så sjukt bra!!! :D

Vänskap

Vänskap... Hmm smaka på ordet. Hur tycker du det smakar?
Jag tycker att vänskap är en av de VIKTIGASTE sakerna i HELA universum. Det behöver inte vara vänskap till en kompis, det kan vara vänskap till sin förälder, sitt husdjur eller en kompis. Sen är det olika från olika personer. Vissa har SJUKT lätt för att få massor med kompisar, men man måste ändå ge ALLA en chans.
Förut var jag lite blyg... Haha skumt det låter eller hur! Men det är mina kompisar och hästarna som har gett mig mitt självförtroende. Jag har växt SJUKT mycket sen jag blev fodervärd på Terry! Han har verkligen fått mig att må bra och att komma över Falko lite mer...♥
Jag har många olika kompisar, det känns som jag kan prata med dem om olika saker. Med vissa hästar, vissa kärlek, vissa kompisar och med några få kan jag prata med om ALLT. Men den som jag ÄR säker att han inte för vidare något är Terry. Han är min allra allra ALLRA BÄSTAVÄN! Sen kommer Klara!♥ Och sen fylls det bara på med UNDERBARA personer!
För att gå vidare i det här ämnet så tycker jag det är SJUKT töntigt när alla på med att en kille och en tjej inte kan vara väldigt bra kompisar. Jag var jättebra kompis med en kille för ett tag sen och det förstörde alla med att säga att vi var kära och blablabla! Det är LÅGT! Det är bara TÖNTIGT! Man ska få vara kompis med VEM som helst!
Så vad tycker ni om det här ämnet? Vad tycker ni om vänskap?



©Sara på båda bilderna!
Puss på er mina fina kompisar!

Uppdatering kommer!

Håller faktiskt på att blogga nu! :D
hahahaha ojojojojoj Bjud var det här!!!

Jag får alltid tårar i ögonen när jag ser det här!

Men nu är han på ett bra ställe och jag vet att han har det bra! Men det gör ändå ont i mig att veta att jag ALDRIG mer kommer få röra vid hans hårrem! Fatta! ALDRIG ALDRIG ALDRIG MER! DET gör ont!
Han är så fin, och JAG kommer ALDRIG mer få träffa honom! Jag gråter varje gång jag tänker på honom. Alla fina stunder vi hade tillsammans...♥ Dem kommer ALDRIG komma tillbaka. Jag GRÅTER när jag skriver det här! Mina ögon blir alltid fuktiga när jag ser en bild på honom! Jag vill bara att han ska vara här med mig just NU. Han är så fin!
H E M S K T

Godmorgon!

Godmorgon! Bra drag på bloggen igår! Idag är det en ny dag, Torsdag rättare sagt. Idag har jag nationella prov i engelska. Men man får tänka på att det är fredag imorgon!

Tack snälla Sara!

Åh så underbar film!♥ Tack så jättemycket, älskar den!
Sara bloggar på ccanter, besök!

En sak som står HÖGT upp på min önskelista:

Tretorn ridstövlar advance! Så sjukligt snygga! Fyller år snart faktiskt, och hoppas kan man alltid göra.
Önskar mig de här väldigt mycket men jag vet att min högsta önskan aldrig kommer gå i uppfyllelse...♥

Grupptryck

Hmm vad blir det här för inlägg nu? Det blir väl ett långt och typ åsiktsinlägg/deepshit. Men något jag har tänkt på väldigt länge är det här med grupptryck. Även fast man inte tänker på det påverkas man sjukt mycket av andra människor.
Man ska kläs sig på ett speciellt, man ska handla i den affären, man ska ha den frisyren, man ska lyssna på den musiken & massa mer. Och när jag säger grupptryck menar jag inte det där med att typ mobba någon och så. Ah ni förstår, jag menar att alla ska var så jäkla lika hela tiden. Alla ska dem kläderna och yadayada.
Jag säger inte att jag sticker ut bland typ alla men eftersom jag är medveten om grupptrycket så tänker jag ändå på det.
Jag kan känna att jag sticker ut ibland med min klädstil, men det är klart att jag köper vissa kläder som andra har. Men som mindre stack jag ut ganska mycket! I typ trean när jag var 10 år. Det var ganska svårt att sticka ut och jag ändå ganska ofta undrat vad andra tycker om mig.
Men jag tycker det är SJUKT starkt av dem som verkligen sticker ut med en speciell klädstil eller något annat, att verkligen våga vara sig själv.
Men tillbaka till det vi var på innan. Jag tycker att alla TÄNKER för mycket! Köp det du gillar, sen skit samma om andra gillar det! Om du gillar det så ska du va NÖJD. Sen om någon säger att det är fult eller ger någon annan spydig kommentar så kan jag förstå att man tappar självförtråendet lite. Men då är det bara att stampa tillbaka och stå upp på sig själv!
Sen i hästvärlden är det så SJUKTMYCKET grupptryck. Åh man ska rida på det sättet och man ska göra det&det&det. Men där finns det även MÅNGA coola personer som VÅGAR ta en annan väg och välja själv hur man ska rida. DET är starkt! Det kallar JAG coolt! Jag diggar sånna personer!
Så jag tror ni har förstått vad jag vill få ut av det är inlägget? Stå upp för er själva och låt ingen förstöra eran självständighet!
©Jane

Charmputte


©Emma Källbäck

Hahah, underbar! ♥


Diss

Jag har VÄLDIGT svårt att dissa! Men de där var faktiskt sjukligt fula! Förlåt ifall någon har sånna!♥ Men dem är inte direkt min stil...

Du är kingen utan K

©Sara-Någon som kan fota när jag och några andra har hoppträning nästa fredag?
Dagen har varit....Helt okej! Lite regningt men det är bara mysigt att hoppa i myskläder när man kommer hem och dricka varmchoklad! Ska se till att uppdateringen blir super nu! Sen måste jag ju plugga lite men det är lite geografi bara. Imorgon imorgon är det fredag. Tagga hästskötarturnering som vi i USEK har fixat. Kommer bli superkul! Kommer nog inte hinna rida Terry då men han ska iaf få sig en borstning.♥
Nu blir det uppdatering för fulla muggar! :D

Hiss!

Hiss på hur gulligt Terry hoppar! :D

Hiss!

Sjukt snygga pannband från Hööks! Det sjukt bra är att de bara kostar 199:-
Det ända lite sämre är att de inte finns i rött. Men gröna är väldigt snygga också. :)

Hallö!!!

Söta!//elvra:)))


Åh vad jag ÄLSKAR denna ponnyn!

Jag kolla på det här om och om och om igen! Han betyder verkligen såhäääääär mycket för mig. Jag vet att jag tjatar om det om och om igen. Men han betyder verkligen så mycket för mig.

Godmorgon!

Som vanligt blir det lite morgon bloggning frå mobilen när jag sitter på tåget. Men jag tänktte bara säga godmorgon och vi hade väldigt bra statistik igår! Idag ska jag bara chilla efter skolan eftersom jag va så duktig både igår och i måndags. Så idag blir det skola, plugg och chill. //Elvira<3

Hahaha Sara!

Bra Sara! :D Wehoo nu fick jag bloggsug! :D Tack Sara! <3

Tre bekännelser

  • Jag är SJUKT noga i stallet. Jag sopar vid Terrys box säkert MINST tre gånger varje gång jag är där.
  • Jag är väldigt kvällstrött!
  • Jag har älskat och varit med hästar HELA mitt liv!

Dagens låt!

Mums!*

Tagga nästa vecka!

Väntar man på något gott väntar man alltid för länge.... Hahaha
Men nästa vecka kommer blir grymt rolig!
Ni kommer få veta sen, men det är ju ledigt två dagar också så det är snajs.
Resten av den här veckan kommer se ut såhär:
Onsdag: Vanlig dag. Skola, hem, plugga.
Torsdag: NP engelska, Plugga
Fredag: Skola, stallet. Hoppas ingen har missat hästskötartävlingen som är då!
Lördag: Kanske stallet...:)
Söndag: Stallet
©Elvira-Kommer nya bilder! Lovar!

Glöm inte USEKS blogg!

Klicka på bilden för att komma till USEKS blogg! Där kan ni läsa om vad som händer på våra möten och vilka aktiviteter som kommer.
Medlemmar: Emma (Ordförande)
Jane (Ledarmot)
Ann (Sekreterare)
Elvira (Ledarmot)
Louise (Ledarmot)

My heart stops when you look at me. Just one touch, now baby I belive


©Sara F


Nöjd över mig själv!

©Ebba
Hejsan!
Sen jag kom hem har jag hunnit med att:
1. Laga och äta lunch
2. Tagit det lite lungt
3. Pluggat
4. Varit ute och sprungit
5. Stretchat (stav?) och tränat lite.
Och nu ska jag ta en dush. Duktig jag är va?! Haha :) Ska blogga lite sen också. Ska nog göra lite tidsinställda och sånt, så vänta er BRA uppdatering!
Kram!

Lagar plättar!

Slutade tidigare och nu är jag hemma och lagar plättar! Kommer säkert bränna dem nu men måste ju blogga! :D Bloggar mer sen för nu måste jag kolla plättarna! ;)
(Är på fett bra humör! Över många saker!)

Charlie

Godmorgon, nu tar vi dethär inlägget lite snabbt.

Igår på ridlektionen red jag finaste Charlie. Vi red ju dressyr, det brukar gå uselt & jag rider som en kratta i dressyren, men igår gick det helt okej. Jag red med ett sånt där "perfect sits-band". det funkade verkligen super, det var INTE skönt kan jag säga er men det gick. Jag har en tendens att ta ut armbågarna, ja det kan ni ju se på filmer osv. Han var väldigt stel i början och det kände som om det skulle gå skitdåligt för at jag spände mig massor och så. Men sen bara , poff så fick jah en bra handställning, ja blev avslappnad och så gick det som en dans. I slutet gick han faktiskt jättefint, hahha, knasigt, jag är ju motsatsen till dressyr typ..

aja, detta blev ett sjukt tråkigt & ointressant inlägg så nu får jag ta och sluta.

kram




Tisdag

Hallö! Nu är jag på väg till skolan och då måste man så klart blogga! Men eftersom det är mobilbloggning så kommer det ingen bild. Men jag tänkte berätta lite om ridlektionen igår. Jag hade Terry och vi red ett riktigt dressyr pass! Vi tränade på sitsen och formen. Sen gjorde vi lite skänkelvikningar också, då gick det jättedåligt! Jag och Terry måste verkligen träna på skänkelvikningarna! Men innan det red vi på en volt och då sa ulrika att jag skulle göra lite små övergångar mellan skritt och trav. Det gick väldigt bra! För då började han jobba med sina bakben och började söka sig neråt själv. Så det är jag väldigt nöjd med. Sen är jag nöjd över att det går bättre och bättre att rida utan martingal. Igår red jag utan och det gick väldigt bra utan! Idag blir det skola fört med nationella prov i engelska och sånt kuligt... Men när jag kommer hem ska jag först plugga sen ska jag försöka hinna med att ut och springa också. Eller jag får se om det blir springa, det kanske blir mer powerwalk för jag har äckligt med träningsvärk frå igår på jumpan då jag sprang typ 4,8 km. Men vi hörs senare!//Elvira

Bilder © Sara Furbäck





©Sara Furbäck

Hehhe, nästa gång ska jag tänka på sitsen också..

Tack så jättemycket Sara för bilderna!


Känslan just nu...

-Mycket i huvudet-

Men ridturen idag var i alla fall myyysig! Mums mums på den! Pratat skit mycket med Klara, om allt och ingenting. Känns som att det var behövligt.
Imorn: Skola, sen ridlektion. Haha ska faktiskt bli ganska skönt med en helt vanlig skoldag. ;)
Sen fortsätter veckan som en helt vanlig vecka.
Besos!

bloglovin

vi har faktiskt 20 följare på bloglovin nu, som ccanter! Hahahha, *stolta*

Kulkul, fortsätt följa!


Dagens känsla xD


Movie!

Här har ni en häst med inte så mycket motor, man måste driva HELA tiden! Hon arbetar inte så gärna men hon är HUR snäll som helst! Hon är VÄRLDENS snällaste mot barn! (Och mot vuxna såklart!) Haha som ni ser så är jag lite liten, men det är faktiskt inte så konstigt eftersom hon är väldigt stor. (För mig då då)
Eftersom hon är under igångsättning efter att ha varit skadad så är det ingen galopp som gäller. ;)

Film kommer!

Film på den här tjejen kommer strax! Filmen håller på att laddas upp! ;)

Ont i fötterna

Halloj! Sitter i bilen och är på väg hem från festen. Oj vad jag har dansat!;) har on i fötterna och är riktigt trött! Men jag hade riktigt kul med mina spanska och svenska vänner. Och mysigt! Min mobil håller på att ladda ut nu så ja måste sluta.<3//Elvira

Bara så alla vet ..

Så kommer dessa hem i min brevlåda om en vecka!


TAGGATAGGA :D


Vilka ska jag välja?






Gaaaahhh! HJÄLP!


Film från Ragnaträningen



Dålig kvalité jao. Hahah, men underbar ponny, han bara flög över hindrena idag! Hehe, det blev lite konstigt i slutet med "en film av och med Klara" Hahah xddd




Fredag

Hej! Nu sitter jag i soffan hemma hos sandra. Jag och sacha tittar på film, men sandra är i stallet. Haha lite skumt att vara hemma hos sandra när inte hon är hemma...xD senare ska vi på en fest på skolan. Jag vill hellre till älsklingen...<3 //Elvira

vi måste verkligen skaffa en kamera nu..




....

förlåt, jag har inte suttit vid datorn på evigheter.. uppdatering kommer NU!


Film från tävlingen





dålig kvalité jag vet.. UNDERBARA PONNY! jag är grymt stolt över honom ♥





3 Maj 2012

©Elvira-Idag blir det till att åka till den här sötingen!
Halloj!
Idag ska jag åka till Chanell med Sacha och mamma. Jag har med mig film/foto kamera, så det kommer grejjer sen. ;) Imorgon är det fredag och sen lördag och på söndag klockan halv åtta åker de hem. Amagad vad skönt! Haha nej men hon är rolig, men man blir ju lite trött ibland. Imorn blir det inget stall för vi ska ha något avfärdsdisko för spanjorerna i skolan. Men om någon i stallet ser det här! Typ Jane, Klara, Sara, Lovisa, Ebba? Någon? Om ni ser det här så får ni GÄRNA pussa på min älskling och säga att jag saknar honom.♥
Besos!

En månad

Om exakt en månad fyller jag år! ;) En sak som är roligt då är att det är klubbhoppning.
©Sara-Gammal bild från arkivet.

When you get the clouds, I get the stars.

©Klara

Eliiiiiiiiit!

Ser ni? Haha sjukt coolt! :D

Åh min buse!

Visst är han såååhääär sööt?! :D Åh vad jag älskar honom! Han är mitt hjärta! Min prins! Min älskling! Mitt ALLT! ♥
You are my everything
You are my hero
You do my life
I LOVE YOU



Dagens låt!


Varning! Tråkigt inlägg!

Den finaste ponnyn i världen får stå för bilden

Hej!
Seg uppdatering jag vet! Men jag har ju min spanjor här och så. Så det har inte funnits ork eller tid. Men på söndag så åker dem hem.
Jag är verkligen inte på humör på att blogga för; Jag är typ röd i hela ansiktet efter att ha varit ute i solen, jag saknar min ponny, jag är trött och jag vill träffa min kommpisar! Juste sen vill jag hoppträna också.
Nu känner jag att det här blir jätte tragiskt så vi avslutar här.
Besos!

Hemma hos mormor...

...med Sacha och Sandra :)


Biiiiiiiilder

//Elvira


Godmorgon

Godmorgon alla människor! Senaste inlägget var någon typ av gästbloggning ala Sandra. Men nu har vi ätit frukost och ligger i en liten kojja under sandras skrivbord. //Elvira morgontrött


Godmorgon

hihihi elvira


RSS 2.0